Ти не ме разбираш...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Ти не ме разбираш...

Мнение от BMW_POWER » 29 Дек 2017, 19:49

Колко жизнен опит на едно място :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Дек 2017, 20:13

Яко изби темата на простотия, неизбежно беше... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Дек 2017, 20:16

А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2017, 20:20

c04 написа:А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката :mhihi:

Или да слезеш до ъгъла на блока :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Дек 2017, 20:21

Да я върнем в рамките на заглавието:

https://www.facebook.com/Merry989/video ... _UlnnNoUyM

https://freewill-bg.com/check_tickets/

Както виждате, все още имате шанс :ok:

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Дек 2017, 20:28

c04 написа:А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката :mhihi:

Пускам чешмата - правя се, че си мия ръцете и пак ме хваща, това жените имат вграден сензор кога си сгазил лука, казвам ви... Половин час търси колата по паркинга на ИКЕА-та, може три пъти да се мине покрай нея и да не я види, ама едно петънце на мивката го засича чак от коридора, егати... :clap: :clap:

Като й кажа да ми донесе нещо, някакъв инструмент например - не знае какво е това и къде се намира, не може да го намери. А преди няколко дни бях купил едни ръкавици - подарък за една колежка, че скоро има рожден ден. Бях ги забутал чак в дъното на гардероба, напъхах ги зад някакви други парцаляци, викам си - как ще ги намеря после... Ей, нашата с първото бъркане в гардероба ги намери, как ги локализира, егати... :banghead: :banghead: И се започна - за кого са тия дамски ръкавици?! Ха сега де... Добре, че се случи по Коледа, викам - за теб са Скъпа, исках да те изненадам. Остана си колежката без подарък... :dunno: :dunno:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Дек 2017, 20:42

Borymeckata написа:

Пускам чешмата - правя се, че си мия ръцете и пак ме хваща, това жените имат вграден сензор кога си сгазил лука, казвам ви... Половин час търси колата по паркинга на ИКЕА-та, може три пъти да се мине покрай нея и да не я види, ама едно петънце на мивката го засича чак от коридора, егати... :clap: :clap:

Като й кажа да ми донесе нещо, някакъв инструмент например - не знае какво е това и къде се намира, не може да го намери. А преди няколко дни бях купил едни ръкавици - подарък за една колежка, че скоро има рожден ден. Бях ги забутал чак в дъното на гардероба, напъхах ги зад някакви други парцаляци, викам си - как ще ги намеря после... Ей, нашата с първото бъркане в гардероба ги намери, как ги локализира, егати... :banghead: :banghead: И се започна - за кого са тия дамски ръкавици?! Ха сега де... Добре, че се случи по Коледа, викам - за теб са Скъпа, исках да те изненадам. Остана си колежката без подарък... :dunno: :dunno:

Оставай ги в колата такива работи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Дек 2017, 20:50

Какъвто ми е късметът - и в резервоара да ги напъхам, пак ще ги намери. Нали ви казвам - вграден сензор имат...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Дек 2017, 20:54

Добре де , нали ще разделите парите за новото биде ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Дек 2017, 20:58

Искаш да кажеш, че са се разбрали ли? :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Дек 2017, 21:00

Ами не знам ....стори ми се че има някаква съпричастност при решаване на тоя неотложен проблем :dunno:
Последна промяна Jordana на 29 Дек 2017, 21:01, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Дек 2017, 21:01

Vra4anin написа:
Pisobella написа:И относно седалката - не съм стигнала до тоя етап от живота още да се караме за такова нещо. Ама гледайте сега - ако жената по принцип търчи на живот и смърт от входната врата към кенефа и става въпрос за милисекунди - да, определено седалката трабва да я чака готова xD

Говори ми. От чудо последните ми две коли са с кожен салон (черен), че най-лесно се чисти червеното...

PS: това (с моето изнервяне, чупенето на тоалетната чиния и прочее) се случи докато жената е в цикъл, дойде и онзи ден. Слочаенос :shock: Или пък друго си мисля, че съпреживявам (синхронизирал съм се с) нейния мензис и затова аз ставам раздразнителен :paranoid: :mhihi:

Може да е чела темата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Дек 2017, 21:06

Jordana написа:Ами не знам ....стори ми се че има някаква съпричастност при решаване на тоя неотложен проблем :dunno:

Така е, трудностите сплотяват

Той Врачанина не е прост, да не мислиш случайно е посегнал на кенефа баш, а не на кристалния сервиз :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Дек 2017, 21:07

Абе, само аз ли си затварям капака на тоалетната ?!? Изправени/ пуснати дъски ....и кво капака си седи отворен ?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2017, 21:22

Чудя се за тия седалки на клозета дали ако механизма с паметта на седалките от Е38-цата ги инсталирам на кенефа ще се получи нещо :mhihi: позиция 1-Я! Позиция 2-па Я! позиция 3-Она :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата