Ти не ме разбираш...
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Ти не ме разбираш...
Яко изби темата на простотия, неизбежно беше...

Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
c04 написа:А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката
Или да слезеш до ъгъла на блока

ATR-42/72
Да я върнем в рамките на заглавието:
https://www.facebook.com/Merry989/video ... _UlnnNoUyM
https://freewill-bg.com/check_tickets/
Както виждате, все още имате шанс
https://www.facebook.com/Merry989/video ... _UlnnNoUyM
https://freewill-bg.com/check_tickets/
Както виждате, все още имате шанс

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
c04 написа:А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката
Пускам чешмата - правя се, че си мия ръцете и пак ме хваща, това жените имат вграден сензор кога си сгазил лука, казвам ви... Половин час търси колата по паркинга на ИКЕА-та, може три пъти да се мине покрай нея и да не я види, ама едно петънце на мивката го засича чак от коридора, егати...

Като й кажа да ми донесе нещо, някакъв инструмент например - не знае какво е това и къде се намира, не може да го намери. А преди няколко дни бях купил едни ръкавици - подарък за една колежка, че скоро има рожден ден. Бях ги забутал чак в дъното на гардероба, напъхах ги зад някакви други парцаляци, викам си - как ще ги намеря после... Ей, нашата с първото бъркане в гардероба ги намери, как ги локализира, егати...

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Borymeckata написа:c04 написа:А всичко можеше да се реши с едно пускане на чешмата, като се изпикаеш в мивката
Пускам чешмата - правя се, че си мия ръцете и пак ме хваща, това жените имат вграден сензор кога си сгазил лука, казвам ви... Половин час търси колата по паркинга на ИКЕА-та, може три пъти да се мине покрай нея и да не я види, ама едно петънце на мивката го засича чак от коридора, егати...![]()
Като й кажа да ми донесе нещо, някакъв инструмент например - не знае какво е това и къде се намира, не може да го намери. А преди няколко дни бях купил едни ръкавици - подарък за една колежка, че скоро има рожден ден. Бях ги забутал чак в дъното на гардероба, напъхах ги зад някакви други парцаляци, викам си - как ще ги намеря после... Ей, нашата с първото бъркане в гардероба ги намери, как ги локализира, егати...![]()
И се започна - за кого са тия дамски ръкавици?! Ха сега де... Добре, че се случи по Коледа, викам - за теб са Скъпа, исках да те изненадам. Остана си колежката без подарък...
![]()
Оставай ги в колата такива работи

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Какъвто ми е късметът - и в резервоара да ги напъхам, пак ще ги намери. Нали ви казвам - вграден сензор имат...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Добре де , нали ще разделите парите за новото биде ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Искаш да кажеш, че са се разбрали ли? 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ами не знам ....стори ми се че има някаква съпричастност при решаване на тоя неотложен проблем 

Последна промяна Jordana на 29 Дек 2017, 21:01, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Vra4anin написа:Pisobella написа:И относно седалката - не съм стигнала до тоя етап от живота още да се караме за такова нещо. Ама гледайте сега - ако жената по принцип търчи на живот и смърт от входната врата към кенефа и става въпрос за милисекунди - да, определено седалката трабва да я чака готова xD
Говори ми. От чудо последните ми две коли са с кожен салон (черен), че най-лесно се чисти червеното...
PS: това (с моето изнервяне, чупенето на тоалетната чиния и прочее) се случи докато жената е в цикъл, дойде и онзи ден. СлочаеносИли пък друго си мисля, че съпреживявам (синхронизирал съм се с) нейния мензис и затова аз ставам раздразнителен
![]()
Може да е чела темата

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Jordana написа:Ами не знам ....стори ми се че има някаква съпричастност при решаване на тоя неотложен проблем
Така е, трудностите сплотяват
Той Врачанина не е прост, да не мислиш случайно е посегнал на кенефа баш, а не на кристалния сервиз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Абе, само аз ли си затварям капака на тоалетната ?!? Изправени/ пуснати дъски ....и кво капака си седи отворен ?!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Чудя се за тия седалки на клозета дали ако механизма с паметта на седалките от Е38-цата ги инсталирам на кенефа ще се получи нещо
позиция 1-Я! Позиция 2-па Я! позиция 3-Она 

ATR-42/72