помощ и съвет за турбо
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
помощ и съвет за турбо
мотат ми се едни мисли за съскаща 325 напролет и ми трябва малко помощ. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/92-98-BMW-E36-6CYL-GT-325-450-HP-TURBO-KIT_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33742QQihZ005QQitemZ150075151703QQrdZ1QQsspagenameZWDVW струва ли си?
търся 0.7 бара надув, колата ще е с дебела гарнитура (dinan/jim comforti/turner), усилени болтове на главата, чип за ODB I, инжектори от мустанг, друга бензинова помпа + регулатор на налягането, ще си карам с МАФ-а...
ако някой има други идеи няка сподели...не ми се занимава със смяна на карантии и затова малък надув със сток бутала
благодаря
търся 0.7 бара надув, колата ще е с дебела гарнитура (dinan/jim comforti/turner), усилени болтове на главата, чип за ODB I, инжектори от мустанг, друга бензинова помпа + регулатор на налягането, ще си карам с МАФ-а...
ако някой има други идеи няка сподели...не ми се занимава със смяна на карантии и затова малък надув със сток бутала
благодаря

- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Лично мое мнение е,че тази турбина е голяма само за 0,7 надув!Но от друга гледна точка,вземи си я,защото че я покараш известно време на 0,7 и ще почне да ти се иска повече!Като цена е добре,а и гейта държи на 1 бар!
- street_force
- кандидат ентусиаст
-
незнам аз съм на същото мнение като Киро по добре си събири сетъпа на части може дати излезне и по ефтино
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
благодаря за отговорите - питах специално за този кит защото нямам време да се занимавам да си търся части по отделно, със сигурност ще излезе по-скъпо, а и е голяма разправия с митницата в англия.
колекторът на този от ебай изглежда ок, турбото нещо не ми е от любимите ама за тези пари...
Киро ти имаш предвид че като изработка ли са зле или като надежден доставчик?
колекторът на този от ебай изглежда ок, турбото нещо не ми е от любимите ама за тези пари...

Киро ти имаш предвид че като изработка ли са зле или като надежден доставчик?

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Освен този кит няма ли да ти трябват и малко къстъм тръби да разплетеш ... тряа докараш пушека до охлюва 

May the BMW force be with you!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
To, до охлюва е докаран, но след него ще трябва да се прави къстъм.... А и комплекта не е пълен - няма маркучи за въздух, за масло, няма уреди... 

8 мнения
• Страница 1 от 1