Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2017, 16:56

k.milanov написа:...

ако има видимост и е в обсег е чудесна причина да си купи човек една сериозна въздухарка :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Юли 2017, 17:07

Случка няма, но некои съображения. Днес моя шофер ми разправя, как пътувал към морето на магистрала Тракия и на внучката(на 3 г.) й се доходило до тоалетна. Обаче човека предпочел да каже на детето да стиска, отколкото да спре в аварийната, защото нали, може да го нацели някой както е спрял, който изпреварва отдясно. И съответно, голяма беля. Лошото е, че човека хич не си фантазира, ами доста правилно е решил.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 31 Юли 2017, 17:25

k.milanov написа:От няколко месеца ( от както мотористите се излюпиха ) всяка сутрин ставам свидетел и потърпевш на буквално селяндурски тероризъм както е кръстена темата.
Абсолютно всяка сутрин около 5:20 - 5:25 сутринта някакъв чешит слиза пред блока влиза в паркинга и пали мотора си ( не ги разбирам, тип чопър ще го нарека, но не особено агресивен :lol: :oops: ) та съответния мотор се пали и почва да боботи яко - нещо като V8 със жестоки missfire-и така звучи и отеква в целия квартал. Живея в едно каре 4 блока на квадрат подредени и в среда малка горичка и паркинг ( представяте си а какво ехо става въпрос ). И съответния кретен (без извинение :ranting: ) с ясното съзнание, че е 5:30 сутринта го пали и почва да му подава леко газ, явно в началото не държи обороти ли не знам :kuku: след това излиза леко от паркинга ииии ГАААААААААААААААААААААААЗ . Абсолютно всички аларми се включват и то не само по улицата, по която е минал :dunno: Според вас това не е ли точно селяндурски ТЕРОРИЗЪМ. :censored: :banghead: :ranting: :kuku:

Ние имаме 2-ма. Единия е с такъв чопър ли кво е пърдялник такъв, другия е с някаква въшка, дето ѝ е махнал всичко кво може да се маха и като го набримчи сутринта в 5:30 не ми трябва никакъв будилник да ги ева в олигофрените :banghead: :censored: :ranting: Писах жалби и до общината - нъцки. "Пратихме екипи, не установихме нищо нередно" :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 31 Юли 2017, 17:55

k.milanov написа:Дет се вика само в България има по-голям шанс да те ударят отзад когато изрпеварваш, отколкото да се блъснеш отпред :mrgreen: :mhihi:

И по-точно:

Само в България могат да те ударят отзад докато караш в насрещното ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Юли 2017, 18:51

В 5.30 не спите ли бре ? От какъв зор ставате да ги гледате тия чопари мопари и разни подобни пърдялници ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 31 Юли 2017, 20:22

Jordana написа:В 5.30 не спите ли бре ? От какъв зор ставате да ги гледате тия чопари мопари и разни подобни пърдялници ? :mhihi:

Е, ако ни оставят да спим ше спим, нали тва казваме, събуждат ни келешите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Юли 2017, 20:26

dextuar написа:
bum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото :mhihi:
Представих си го до Е36-цата :mhihi:

До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 31 Юли 2017, 20:33

bum_bum написа:
dextuar написа:
bum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото :mhihi:
Представих си го до Е36-цата :mhihi:

До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ :mhihi:

Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Юли 2017, 20:48

dextuar написа:Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци :mhihi:

НЕ!!! Простo държи колата и мотора в гараж, а не като мойте комшии с коли за по 100к++ навън на улицата... бият ги камъни, драскат ги пияници... свинска история!!

Когато имаш брада, трябва да имаш и гребенче... (гаражче) :yes:

п.с. манталитет му се вика :ok:
Последна промяна vicho на 31 Юли 2017, 20:54, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 31 Юли 2017, 20:50

dextuar написа:Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци :mhihi:

Има нещо друго, с АМГ или Макларън не е проблем да "удариш" Q7 4.2 FSI V8, примерно, но да му избиеш зъбите с е36 или пък с е30, или е21.... пожелавам ти да изпиташ това удоволствие :yes:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2017, 21:34

Не вярвам, че може да те разбере :mhihi:

А би могла да е много забавна подобна ситуация ... кУгато ти се опъне 30ка на железарки :mhihi:

IMG_9758.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 31 Юли 2017, 22:04

яяяя... КОВРИОлет с 420 коня :clap: :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 31 Юли 2017, 22:30

Абе селянията не е само с е36 и бмв от арена запад до била люлин 3ма направо се побъркаха като чуха да избива балансьора - ауди а4 алфа 156 и ес класа нова новичка. Почва яко натискане каране между колите броня в броня спирачки, а то дори няма къде да се засили човек от трафик да не говорим за слалом с 3-4 коли :banghead:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 31 Юли 2017, 22:35

sixstraight написа:Абе селянията не е само с е36 и бмв от арена запад до била люлин 3ма направо се побъркаха като чуха да избива балансьора - ауди а4 алфа 156 и ес класа нова новичка. Почва яко натискане каране между колите броня в броня спирачки, а то дори няма къде да се засили човек от трафик да не говорим за слалом с 3-4 коли :banghead:

остарял си... едно време и аз ги гледах мръсно по светофарите и давахме газ със случайни баДки...

сега само се напъват, а аз минавам на по-висока предавка (6-ста с 50 км/ч) :paranoid:

деб*... дърти сме :dunno:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 31 Юли 2017, 22:41

Онзи ден ми стана смешно.
Спирам на светофар, една лента за ляв завой и три за направо. Най-дясната обаче е малко шит, щото ако не тръгнеш по-рано или стискаш тоя в средната лента, или скачаш на болдура. Понеже знам светофара, тръгвам една идея по-рано. Киселяка в средната лента обаче явно не му хареса това и реши с бясната А3-ка да ми покаже на мен и авера му, колко аджеба върви. Почти съм сигурен, че в небето видях бутало, пък аз съм си с бавен атмосферен седан и грам не си дадох зор :ok:
На него обаче явно му засегнах егото по някакъв начин, та реши да си го възвърне. В е такива моменти ме е яд, че продадох старата кола (и ме карат да търся по-бърза от нея). Да си покажа и аз селянията, ама пък чувството да го погледнеш на следващия светофар, а той да си върти главата наопаки е уникално :mhihi:

П.П. Тамън да публикувам и Вичо ме изпреварил.. ма аз съм още млад :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата