Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
k.milanov написа:...
ако има видимост и е в обсег е чудесна причина да си купи човек една сериозна въздухарка

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Случка няма, но некои съображения. Днес моя шофер ми разправя, как пътувал към морето на магистрала Тракия и на внучката(на 3 г.) й се доходило до тоалетна. Обаче човека предпочел да каже на детето да стиска, отколкото да спре в аварийната, защото нали, може да го нацели някой както е спрял, който изпреварва отдясно. И съответно, голяма беля. Лошото е, че човека хич не си фантазира, ами доста правилно е решил.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
k.milanov написа:От няколко месеца ( от както мотористите се излюпиха ) всяка сутрин ставам свидетел и потърпевш на буквално селяндурски тероризъм както е кръстена темата.
Абсолютно всяка сутрин около 5:20 - 5:25 сутринта някакъв чешит слиза пред блока влиза в паркинга и пали мотора си ( не ги разбирам, тип чопър ще го нарека, но не особено агресивен![]()
) та съответния мотор се пали и почва да боботи яко - нещо като V8 със жестоки missfire-и така звучи и отеква в целия квартал. Живея в едно каре 4 блока на квадрат подредени и в среда малка горичка и паркинг ( представяте си а какво ехо става въпрос ). И съответния кретен (без извинение
) с ясното съзнание, че е 5:30 сутринта го пали и почва да му подава леко газ, явно в началото не държи обороти ли не знам
след това излиза леко от паркинга ииии ГАААААААААААААААААААААААЗ . Абсолютно всички аларми се включват и то не само по улицата, по която е минал
Според вас това не е ли точно селяндурски ТЕРОРИЗЪМ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние имаме 2-ма. Единия е с такъв чопър ли кво е пърдялник такъв, другия е с някаква въшка, дето ѝ е махнал всичко кво може да се маха и като го набримчи сутринта в 5:30 не ми трябва никакъв будилник да ги ева в олигофрените

k.milanov написа:Дет се вика само в България има по-голям шанс да те ударят отзад когато изрпеварваш, отколкото да се блъснеш отпред![]()
И по-точно:
Само в България могат да те ударят отзад докато караш в насрещното ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В 5.30 не спите ли бре ? От какъв зор ставате да ги гледате тия чопари мопари и разни подобни пърдялници ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:В 5.30 не спите ли бре ? От какъв зор ставате да ги гледате тия чопари мопари и разни подобни пърдялници ?
Е, ако ни оставят да спим ше спим, нали тва казваме, събуждат ни келешите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Представих си го до Е36-цатаdextuar написа:bum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото

До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bum_bum написа:dextuar написа:Представих си го до Е36-цатаbum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото
До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ
Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dextuar написа:Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци
НЕ!!! Простo държи колата и мотора в гараж, а не като мойте комшии с коли за по 100к++ навън на улицата... бият ги камъни, драскат ги пияници... свинска история!!
Когато имаш брада, трябва да имаш и гребенче... (гаражче)

п.с. манталитет му се вика

Последна промяна vicho на 31 Юли 2017, 20:54, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
dextuar написа:Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци
Има нещо друго, с АМГ или Макларън не е проблем да "удариш" Q7 4.2 FSI V8, примерно, но да му избиеш зъбите с е36 или пък с е30, или е21.... пожелавам ти да изпиташ това удоволствие

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не вярвам, че може да те разбере 
А би могла да е много забавна подобна ситуация ... кУгато ти се опъне 30ка на железарки

А би могла да е много забавна подобна ситуация ... кУгато ти се опъне 30ка на железарки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
яяяя... КОВРИОлет с 420 коня

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Абе селянията не е само с е36 и бмв от арена запад до била люлин 3ма направо се побъркаха като чуха да избива балансьора - ауди а4 алфа 156 и ес класа нова новичка. Почва яко натискане каране между колите броня в броня спирачки, а то дори няма къде да се засили човек от трафик да не говорим за слалом с 3-4 коли 

Всички пътища водят към НАДИН 

- vicho
- старши ентусиаст
-
sixstraight написа:Абе селянията не е само с е36 и бмв от арена запад до била люлин 3ма направо се побъркаха като чуха да избива балансьора - ауди а4 алфа 156 и ес класа нова новичка. Почва яко натискане каране между колите броня в броня спирачки, а то дори няма къде да се засили човек от трафик да не говорим за слалом с 3-4 коли
остарял си... едно време и аз ги гледах мръсно по светофарите и давахме газ със случайни баДки...
сега само се напъват, а аз минавам на по-висока предавка (6-ста с 50 км/ч)

деб*... дърти сме

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Онзи ден ми стана смешно.
Спирам на светофар, една лента за ляв завой и три за направо. Най-дясната обаче е малко шит, щото ако не тръгнеш по-рано или стискаш тоя в средната лента, или скачаш на болдура. Понеже знам светофара, тръгвам една идея по-рано. Киселяка в средната лента обаче явно не му хареса това и реши с бясната А3-ка да ми покаже на мен и авера му, колко аджеба върви. Почти съм сигурен, че в небето видях бутало, пък аз съм си с бавен атмосферен седан и грам не си дадох зор
На него обаче явно му засегнах егото по някакъв начин, та реши да си го възвърне. В е такива моменти ме е яд, че продадох старата кола (и ме карат да търся по-бърза от нея). Да си покажа и аз селянията, ама пък чувството да го погледнеш на следващия светофар, а той да си върти главата наопаки е уникално
П.П. Тамън да публикувам и Вичо ме изпреварил.. ма аз съм още млад
Спирам на светофар, една лента за ляв завой и три за направо. Най-дясната обаче е малко шит, щото ако не тръгнеш по-рано или стискаш тоя в средната лента, или скачаш на болдура. Понеже знам светофара, тръгвам една идея по-рано. Киселяка в средната лента обаче явно не му хареса това и реши с бясната А3-ка да ми покаже на мен и авера му, колко аджеба върви. Почти съм сигурен, че в небето видях бутало, пък аз съм си с бавен атмосферен седан и грам не си дадох зор

На него обаче явно му засегнах егото по някакъв начин, та реши да си го възвърне. В е такива моменти ме е яд, че продадох старата кола (и ме карат да търся по-бърза от нея). Да си покажа и аз селянията, ама пък чувството да го погледнеш на следващия светофар, а той да си върти главата наопаки е уникално

П.П. Тамън да публикувам и Вичо ме изпреварил.. ма аз съм още млад

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..