Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
madafaka_donkele написа:dextuar написа:а аз ще последвам съвета на madafaka_donkele.
А, ти се сети рано, ранослед като те нахрани целия форум
Кога па станА говорител на форума ти

stas.dakov написа:И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
Изглежда историята пак е "ганьовска" и "потърпевщите" не са съвсем невинни.
Разбира се нищо не оправдава нападането над бременна жена, но някой неща в статията подсказват че това далеч не е пълната картинка.
По същият начин изглежда и днешната история от Слънчев бряг с британските колоездачи. Уж жертви, но щом след два предупредителни изстрела все още са били достатъчно близо, за да може чичака да ги целна с точен изстрел в крака значи има нещо.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dextuar написа:alekangg написа:
Утре може да се пусне видео, как бият някой, но какво е станало преди това няма как да се знае и дали не заслужава тази крайност също.
Това дори няма смисъл да го коментирам, щом мислиш, че е нормално някой да бие някого при каквато и да е причина, да не сте рода с Динко от Ямбол?
Естествено, че има ситуации, в които е нормално.
Караш след приятелката/жена си, тя засича някой, той слиза и набива 2-3 шамара. Ти го настигаш на следващия светофар и му сменяш фасадата.
За тия, пред които го биеш, няма да е нормално... Но те започват да гледат филма от средата

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
TheDriver написа:stas.dakov написа:И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
Изглежда историята пак е "ганьовска" и "потърпевщите" не са съвсем невинни.
Разбира се нищо не оправдава нападането над бременна жена, но някой неща в статията подсказват че това далеч не е пълната картинка.
По същият начин изглежда и днешната история от Слънчев бряг с британските колоездачи. Уж жертви, но щом след два предупредителни изстрела все още са били достатъчно близо, за да може чичака да ги целна с точен изстрел в крака значи има нещо.
Пак силно украсена и преувеличена журналистическа фантасмагория!
- Уж нападател - "изрод" разбираш ли според пловдивския измислен журналист пък се оказва със счупена челюст - но това написано най-накрая!
Как така нападателя е със счупена челюст? И много неточности и премълчавания! Въобще не става ясно дали ситуациата не е започнала от страна на девойката към възрастния с думите: ''абе ей, плешив дядкa, 'що не си......майката!
И май май пребиването на момичето се състои в 1 шамар.
Абе важно е да има в заглавието - "кървища - бой и изроди"!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Много ме радва как хората от други градове се отнасят спрямо софийските шофьори, когато са насвоя територия. Например вчера един бургазлия на пътя Приморско-Созопол щеше да избие буталите ма едно ц220 компакт, само и само да ме изпревари. А карах с 20км/ч над ограничението. Плюнчи се зад мен, плючи се и накрая с 300 зора и спирачка от моя страна успя най-накрая да ме изпревари. След 200м отбивката за Созопол и до края карах зад него. И тва е само един от малкото примери. Аз пък дали в София винаги ги пускам, давам път, изчаквам. Разбирам ги, ако са за сефте там, са объркани, както и аз по техния край...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

е тва си е така, в провинция все софиянци са виновни от край време, за каквото и да е, но то тва е както черните все обвиняват белите, че са расисти
познати по черноморието, лятото като имат проблеми с почиващи и все софиянци тва, софиянци онова..то цяла България почива там, ама в историите им само софиянци
хора всякакви, де, но определено по столицичните улици се отнасят по-добре с 'чужденци'. а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..
може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Taкива са нравите тук,не е заради регистрацията.
Просто под 1 процент е вероятността да те пуснат ,чакаш да се изниже де що има коли и тогава..
Както и клаксонът е много на почит за щяло и нещяло
Просто под 1 процент е вероятността да те пуснат ,чакаш да се изниже де що има коли и тогава..
Както и клаксонът е много на почит за щяло и нещяло

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
От началото на годината уж свалят номера, но сега виждам за пръв път - трети ден си стои така, само да се бяха сетили полицаите да накарат човека да я мръдне ... доста кофти място за паркиране
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
Ти утрепа рибата с това изказване... Такава "пешеходна селяния" има в почти всяка европейска столица... А такива граждани като теб ползват градския транспорт, защото не им е разрешено да влизат около тези "ключови места" с колите си

streetz написа:От началото на годината уж свалят номера, но сега виждам за пръв път - трети ден си стои така, само да се бяха сетили полицаите да накарат човека да я мръдне ... доста кофти място за паркиране
Тоя поне не я кара. Тук в София "гражданите" си карат без номера...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
Скоро по-голяма тъпня не бях чел

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги, впрочем вчера пак бях до София... От 12:00 до 18ч... Минах през зоологическата градина, целия център, после до Икея.... Еми колеги, можем да си мечтаем за вашата организация на движението в Пловдив. Не говоря за инфраструктурата, там нещата са несъизмерими, обаче специално светофарните уредби... Еми аз повече от 3 светофара не съм чакал. Това в Пловдив е гарантирано през целия ден, от където и да минаваш. Само където по центъра има от смарт светофарните уредби се чака като в София по макс 2 светофара, но навсякъде другаде е леш.
Та поне това е положително, нз в течение на времето ли е налучкано, или някой е приложил мисъл... Но ефект има.
Няма да споменавам, че никой не ме е засичал брутално, не ми е свирил и т.н. ... но и аз карам само в ограниченията в София и гледам да карам все в десните ленти като мога.
Та идеята ми да го споделя това е, че колкото и чудно са звучи човек ако внимава дори наврян в центъра и после по околовръстния път в час пик може да избегне доста неприятни ситуации просто като не кара като баДка.
Та с едно просто по-внимателно поведение бая се постига.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Та поне това е положително, нз в течение на времето ли е налучкано, или някой е приложил мисъл... Но ефект има.
Няма да споменавам, че никой не ме е засичал брутално, не ми е свирил и т.н. ... но и аз карам само в ограниченията в София и гледам да карам все в десните ленти като мога.
Та идеята ми да го споделя това е, че колкото и чудно са звучи човек ако внимава дори наврян в центъра и после по околовръстния път в час пик може да избегне доста неприятни ситуации просто като не кара като баДка.
Та с едно просто по-внимателно поведение бая се постига.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
host написа:Еми аз повече от 3 светофара не съм чакал.
София в момента е празна, имай предвид ...
Мини след 15 септември да видиш как е

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Не просто след, а направо на 15-ти септевмри, за пълна радост