Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
madafaka_donkele написа:dextuar написа:а аз ще последвам съвета на madafaka_donkele.
А, ти се сети рано, ранослед като те нахрани целия форум
Кога па станА говорител на форума ти
stas.dakov написа:И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
Изглежда историята пак е "ганьовска" и "потърпевщите" не са съвсем невинни.
Разбира се нищо не оправдава нападането над бременна жена, но някой неща в статията подсказват че това далеч не е пълната картинка.
По същият начин изглежда и днешната история от Слънчев бряг с британските колоездачи. Уж жертви, но щом след два предупредителни изстрела все още са били достатъчно близо, за да може чичака да ги целна с точен изстрел в крака значи има нещо.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dextuar написа:alekangg написа:
Утре може да се пусне видео, как бият някой, но какво е станало преди това няма как да се знае и дали не заслужава тази крайност също.
Това дори няма смисъл да го коментирам, щом мислиш, че е нормално някой да бие някого при каквато и да е причина, да не сте рода с Динко от Ямбол?
Естествено, че има ситуации, в които е нормално.
Караш след приятелката/жена си, тя засича някой, той слиза и набива 2-3 шамара. Ти го настигаш на следващия светофар и му сменяш фасадата.
За тия, пред които го биеш, няма да е нормално... Но те започват да гледат филма от средата
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
TheDriver написа:stas.dakov написа:И отново ... https://news.plovdiv24.bg/736003.html ...
Изглежда историята пак е "ганьовска" и "потърпевщите" не са съвсем невинни.
Разбира се нищо не оправдава нападането над бременна жена, но някой неща в статията подсказват че това далеч не е пълната картинка.
По същият начин изглежда и днешната история от Слънчев бряг с британските колоездачи. Уж жертви, но щом след два предупредителни изстрела все още са били достатъчно близо, за да може чичака да ги целна с точен изстрел в крака значи има нещо.
Пак силно украсена и преувеличена журналистическа фантасмагория!
- Уж нападател - "изрод" разбираш ли според пловдивския измислен журналист пък се оказва със счупена челюст - но това написано най-накрая!
Как така нападателя е със счупена челюст? И много неточности и премълчавания! Въобще не става ясно дали ситуациата не е започнала от страна на девойката към възрастния с думите: ''абе ей, плешив дядкa, 'що не си......майката!
И май май пребиването на момичето се състои в 1 шамар.
Абе важно е да има в заглавието - "кървища - бой и изроди"!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Много ме радва как хората от други градове се отнасят спрямо софийските шофьори, когато са насвоя територия. Например вчера един бургазлия на пътя Приморско-Созопол щеше да избие буталите ма едно ц220 компакт, само и само да ме изпревари. А карах с 20км/ч над ограничението. Плюнчи се зад мен, плючи се и накрая с 300 зора и спирачка от моя страна успя най-накрая да ме изпревари. След 200м отбивката за Созопол и до края карах зад него. И тва е само един от малкото примери. Аз пък дали в София винаги ги пускам, давам път, изчаквам. Разбирам ги, ако са за сефте там, са объркани, както и аз по техния край...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

е тва си е така, в провинция все софиянци са виновни от край време, за каквото и да е, но то тва е както черните все обвиняват белите, че са расисти
познати по черноморието, лятото като имат проблеми с почиващи и все софиянци тва, софиянци онова..то цяла България почива там, ама в историите им само софиянци
хора всякакви, де, но определено по столицичните улици се отнасят по-добре с 'чужденци'. а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..
може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Taкива са нравите тук,не е заради регистрацията.
Просто под 1 процент е вероятността да те пуснат ,чакаш да се изниже де що има коли и тогава..
Както и клаксонът е много на почит за щяло и нещяло
Просто под 1 процент е вероятността да те пуснат ,чакаш да се изниже де що има коли и тогава..
Както и клаксонът е много на почит за щяло и нещяло
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
От началото на годината уж свалят номера, но сега виждам за пръв път - трети ден си стои така, само да се бяха сетили полицаите да накарат човека да я мръдне ... доста кофти място за паркиране
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
Ти утрепа рибата с това изказване... Такава "пешеходна селяния" има в почти всяка европейска столица... А такива граждани като теб ползват градския транспорт, защото не им е разрешено да влизат около тези "ключови места" с колите си

streetz написа:От началото на годината уж свалят номера, но сега виждам за пръв път - трети ден си стои така, само да се бяха сетили полицаите да накарат човека да я мръдне ... доста кофти място за паркиране
Тоя поне не я кара. Тук в София "гражданите" си карат без номера...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
Скоро по-голяма тъпня не бях чел

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги, впрочем вчера пак бях до София... От 12:00 до 18ч... Минах през зоологическата градина, целия център, после до Икея.... Еми колеги, можем да си мечтаем за вашата организация на движението в Пловдив. Не говоря за инфраструктурата, там нещата са несъизмерими, обаче специално светофарните уредби... Еми аз повече от 3 светофара не съм чакал. Това в Пловдив е гарантирано през целия ден, от където и да минаваш. Само където по центъра има от смарт светофарните уредби се чака като в София по макс 2 светофара, но навсякъде другаде е леш.
Та поне това е положително, нз в течение на времето ли е налучкано, или някой е приложил мисъл... Но ефект има.
Няма да споменавам, че никой не ме е засичал брутално, не ми е свирил и т.н. ... но и аз карам само в ограниченията в София и гледам да карам все в десните ленти като мога.
Та идеята ми да го споделя това е, че колкото и чудно са звучи човек ако внимава дори наврян в центъра и после по околовръстния път в час пик може да избегне доста неприятни ситуации просто като не кара като баДка.
Та с едно просто по-внимателно поведение бая се постига.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Та поне това е положително, нз в течение на времето ли е налучкано, или някой е приложил мисъл... Но ефект има.
Няма да споменавам, че никой не ме е засичал брутално, не ми е свирил и т.н. ... но и аз карам само в ограниченията в София и гледам да карам все в десните ленти като мога.
Та идеята ми да го споделя това е, че колкото и чудно са звучи човек ако внимава дори наврян в центъра и после по околовръстния път в час пик може да избегне доста неприятни ситуации просто като не кара като баДка.
Та с едно просто по-внимателно поведение бая се постига.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
host написа:Еми аз повече от 3 светофара не съм чакал.
София в момента е празна, имай предвид ...
Мини след 15 септември да видиш как е

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Не просто след, а направо на 15-ти септевмри, за пълна радост