Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Минавам само да кажа, че закона е променен и е забранено вече на 10м от кръстовище да се спира.
Ако се санкционираха повече хора за това ехеее, колко по-добре щеше да е всичко, въпреки че е тъпо и елементарно нарушение.
Ако се санкционираха повече хора за това ехеее, колко по-добре щеше да е всичко, въпреки че е тъпо и елементарно нарушение.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
5 метра беше достатъчно, но просто е застраховат, че като е под 10, ще е сигурно, че когато е на 5 е в нарушение.
Е30-ката мисля е с летни гуми колега или поне предна лява е лятна.
За случая на колегата adovet, към моите думи, че всичко ще е въпрос на тълкувание от страна на катаджиите ще добавя, че миналата година един колега имаше същия случай. Жена беше спряла на 3 метра от кръстовище да оставя пътник от колата си явно и тръгва без да погледне за минаващото покрай нея такси. Тръгвайки го удря в заден десен калник. При идване ченгетата казаха, че тя е виновна, но ги накараха да си попълнят двустранен протокол и не писаха акт на никой, не им се занимаваше, а и за да не рисуват дамата също. Но могат съвсем спокойно да напишат и на двамата акт, това съм го виждал за доста много ПТП-та на разни хора.

Е30-ката мисля е с летни гуми колега или поне предна лява е лятна.

За случая на колегата adovet, към моите думи, че всичко ще е въпрос на тълкувание от страна на катаджиите ще добавя, че миналата година един колега имаше същия случай. Жена беше спряла на 3 метра от кръстовище да оставя пътник от колата си явно и тръгва без да погледне за минаващото покрай нея такси. Тръгвайки го удря в заден десен калник. При идване ченгетата казаха, че тя е виновна, но ги накараха да си попълнят двустранен протокол и не писаха акт на никой, не им се занимаваше, а и за да не рисуват дамата също. Но могат съвсем спокойно да напишат и на двамата акт, това съм го виждал за доста много ПТП-та на разни хора.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Задните на е30-та бяха зимни 100%, но може предните да са били смесени или летни!
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Е30ката направо си е спряна културно в сравнение с това, което видях вчера. Малка еднопосочна улица с една лента за движение и една със спрели неправилно коли - имаше паркиран огромен пикап в лентата за движение, паралелно до друга кола, спряла пред гараж! Отзад се събраха коли, свиркане, псуване, лудница, добре че бях пеша. В другия край на същата улица е 5то рпу
Не изчаках развръзката, че бързах.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Exclusive89 написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mlada-dama-opita-da-parkira-no-dokaza-che-nyama-nevuzmozhni-neshta-726638
в крайна сметка го е паркирала

cod-cdbp написа:Минавам само да кажа, че закона е променен и е забранено вече на 10м от кръстовище да се спира.
Интересно кога са сменили закона за това? Защото във всички версии на закона които намирам онлайн , все си е 5м.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДА
при 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди 

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
bai_ILIA написа:https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДАпри 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди
Година и нещо - 60 000км. с Пежо - 4 спирания, на 2 ми искаха да покажа книжка

300км. за миналата година с е36тицата - 1 спиране с 40 в селото, щото съм с БМВ, след проверка на всичко си тръгнах

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
bai_ILIA написа:https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДАпри 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди
Евала колега...

Boyadjiev написа:bai_ILIA написа:https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДАпри 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди
Година и нещо - 60 000км. с Пежо - 4 спирания, на 2 ми искаха да покажа книжка![]()
![]()
300км. за миналата година с е36тицата - 1 спиране с 40 в селото, щото съм с БМВ, след проверка на всичко си тръгнах
3 години и 55 000км с Пежо - 2 спирания, на 1вото беше тъмно и нямаше как да познаят колата, второто спираха колона от коли да проверяват граждански и попаднах в кюпа (първата кола беше БМВ)

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Даммм висят там... Мене ми разбиват стъклото на следващата пресечка (бул. Свобода) на 200м от районно... Много им дреме на апашите от нашите униформени.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Мамичката им наркоманска! Чак и ламарината под стъклото са изкривили! 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Интересно ми е форумните тролове как тук ще ме изкарат виновен
А по-интересно ми е защо никога не съм виждал там патрулка, а седят все по-надолу в храстите...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ти не си виновен с нищо и в двете ситуации, както и в други клипове си държиш твърдо на това че си с предимство и не намаляваш. По закон си в правото си, но реално създаваш по-голям проблем който спокойно може да бъде избегнат.
Това с левия завой пред теб се случва постоянно по булевардите и няма как да е иначе.
Всяка сутрин в час пик правя ляв завой(позволен) през натоварен булевард, без да намали някой няма как да изляза и двата потока са почти плътни. Хората намаляват и това е, няма клаксони, няма нерви, да по буквата на закона съм им отнел предимството, но в такъв натоварен трафик е неизбежно.
Това с левия завой пред теб се случва постоянно по булевардите и няма как да е иначе.
Всяка сутрин в час пик правя ляв завой(позволен) през натоварен булевард, без да намали някой няма как да изляза и двата потока са почти плътни. Хората намаляват и това е, няма клаксони, няма нерви, да по буквата на закона съм им отнел предимството, но в такъв натоварен трафик е неизбежно.