Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от cod-cdbp » 01 Юни 2017, 22:39

Минавам само да кажа, че закона е променен и е забранено вече на 10м от кръстовище да се спира.

Ако се санкционираха повече хора за това ехеее, колко по-добре щеше да е всичко, въпреки че е тъпо и елементарно нарушение.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Юни 2017, 22:44

5 метра беше достатъчно, но просто е застраховат, че като е под 10, ще е сигурно, че когато е на 5 е в нарушение. :mhihi:
Е30-ката мисля е с летни гуми колега или поне предна лява е лятна. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За случая на колегата adovet, към моите думи, че всичко ще е въпрос на тълкувание от страна на катаджиите ще добавя, че миналата година един колега имаше същия случай. Жена беше спряла на 3 метра от кръстовище да оставя пътник от колата си явно и тръгва без да погледне за минаващото покрай нея такси. Тръгвайки го удря в заден десен калник. При идване ченгетата казаха, че тя е виновна, но ги накараха да си попълнят двустранен протокол и не писаха акт на никой, не им се занимаваше, а и за да не рисуват дамата също. Но могат съвсем спокойно да напишат и на двамата акт, това съм го виждал за доста много ПТП-та на разни хора.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Юни 2017, 7:18

Задните на е30-та бяха зимни 100%, но може предните да са били смесени или летни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW

Мнение от TheFreeRider » 02 Юни 2017, 8:16

Е30ката направо си е спряна културно в сравнение с това, което видях вчера. Малка еднопосочна улица с една лента за движение и една със спрели неправилно коли - имаше паркиран огромен пикап в лентата за движение, паралелно до друга кола, спряла пред гараж! Отзад се събраха коли, свиркане, псуване, лудница, добре че бях пеша. В другия край на същата улица е 5то рпу :dunno: Не изчаках развръзката, че бързах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 02 Юни 2017, 9:22

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 02 Юни 2017, 10:07

Exclusive89 написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mlada-dama-opita-da-parkira-no-dokaza-che-nyama-nevuzmozhni-neshta-726638 :conf:

в крайна сметка го е паркирала :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 02 Юни 2017, 14:20

cod-cdbp написа:Минавам само да кажа, че закона е променен и е забранено вече на 10м от кръстовище да се спира.

Ако се санкционираха повече хора за това ехеее, колко по-добре щеше да е всичко, въпреки че е тъпо и елементарно нарушение.

Интересно кога са сменили закона за това? Защото във всички версии на закона които намирам онлайн , все си е 5м.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 02 Юни 2017, 18:43

https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДА :ok: при 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди :mhihi:
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 02 Юни 2017, 19:13

bai_ILIA написа:https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДА :ok: при 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди :mhihi:

Година и нещо - 60 000км. с Пежо - 4 спирания, на 2 ми искаха да покажа книжка :bgflag: :owned:
300км. за миналата година с е36тицата - 1 спиране с 40 в селото, щото съм с БМВ, след проверка на всичко си тръгнах :kuku:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 02 Юни 2017, 19:39

bai_ILIA написа:https://youtu.be/AaXG3JxuO4Q спряхте ме защото съм в БМВ нали? ДА :ok: при 8-9 "нормални" коли винаги го отнася БМВ, Мерцедес, Ауди :mhihi:

Евала колега... :D дейВа алчните боклуци.. аз от 3 години живея в Белгия нито един път не са ме спряли... Прибирам се за месец в България обикновено джиткам Асеновград-Пловдив, Пловдив-Бургас... за един месец сигурно ме спират 10 пъти :kuku: баси алчните мизерници .. :bang: баси и системата :dummy:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 02 Юни 2017, 19:43

Boyadjiev написа:

Година и нещо - 60 000км. с Пежо - 4 спирания, на 2 ми искаха да покажа книжка :bgflag: :owned:
300км. за миналата година с е36тицата - 1 спиране с 40 в селото, щото съм с БМВ, след проверка на всичко си тръгнах :kuku:

3 години и 55 000км с Пежо - 2 спирания, на 1вото беше тъмно и нямаше как да познаят колата, второто спираха колона от коли да проверяват граждански и попаднах в кюпа (първата кола беше БМВ) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 02 Юни 2017, 19:45

Даммм висят там... Мене ми разбиват стъклото на следващата пресечка (бул. Свобода) на 200м от районно... Много им дреме на апашите от нашите униформени.

Изображение

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 02 Юни 2017, 20:23

Мамичката им наркоманска! Чак и ламарината под стъклото са изкривили! :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 03 Юни 2017, 11:25

Интересно ми е форумните тролове как тук ще ме изкарат виновен :winky: А по-интересно ми е защо никога не съм виждал там патрулка, а седят все по-надолу в храстите...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 03 Юни 2017, 11:46

Ти не си виновен с нищо и в двете ситуации, както и в други клипове си държиш твърдо на това че си с предимство и не намаляваш. По закон си в правото си, но реално създаваш по-голям проблем който спокойно може да бъде избегнат.
Това с левия завой пред теб се случва постоянно по булевардите и няма как да е иначе.
Всяка сутрин в час пик правя ляв завой(позволен) през натоварен булевард, без да намали някой няма как да изляза и двата потока са почти плътни. Хората намаляват и това е, няма клаксони, няма нерви, да по буквата на закона съм им отнел предимството, но в такъв натоварен трафик е неизбежно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата