Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
Те ако дори подозираха американците ,да попрочетат малко тука у форума,може би щяха да вземат мерки,ама ей на 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Тия сценарии, са с цел да не би случайно американските данъкоплатци да вземат да си искат парите

Ubi dubium, ibi libertas
Ким ще клекне. Той и приближените му са хванали баницата от много години насам. Колкото и да е надъхан знае, че ако направи някоя глупост кефа му е до там и диктатурата свършва. Ако изстреля нещо и американците го свалят какво ще направи? Ще открие стрелба по Сеул? Глупости.
Искрено се надявам да съм прав. Една война там ще се превърне в море от кръв. Аз съм ходил в Южна Корея- там какво население има на квадратен километър не е истина...
Искрено се надявам да съм прав. Една война там ще се превърне в море от кръв. Аз съм ходил в Южна Корея- там какво население има на квадратен километър не е истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Там е работата че вече все повече хора, ръководители и държави не щат да клякат
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Bogat-Beden написа:Те ако дори подозираха американците ,да попрочетат малко тука у форума,може би щяха да вземат мерки,ама ей на
Колега , бъди сигурен че четат . Глобалното следене което САЩ прилагат е точно това , постоянно слухтене за ключови думи и фрази .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Хаос написа:Кога и ние ще си купим един С-400, малко Ка-50/Ми-28, малко Т-90-тки и да спим спокойно?
Аз така и не разбрах, тоя прехвален С-400 може ли да атакува АРЛГСН без да ги свети? И ако не, как цели зад радиохоризонта ? А и с какво ще го прикриваме, щото освен ВВС затриха и ЗРВ/РТВ ....
Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Хаос написа:Кога и ние ще си купим един С-400, малко Ка-50/Ми-28, малко Т-90-тки и да спим спокойно?
Аз така и не разбрах, тоя прехвален С-400 може ли да атакува АРЛГСН без да ги свети? И ако не, как цели зад радиохоризонта ? А и с какво ще го прикриваме, щото освен ВВС затриха и ЗРВ/РТВ ....
Прикриваме го с РЕБ средства. За тея глави не знам.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
До колкото ми е известно , ползват широк диапазон излъчване на радара . Старите радари локализират целите в малък периметър но все пак не достатъчен за ефективна стрелба . Но достатъчен колкото да се насочи ракетата а после тя си поема всичко по прихващането като навлезе в периметъра на целта . Освен това ползват бойни глави с повишен обхват , тоест няма нужда от пряко попадение . Целта се поразява до 100-150 метра . Говоря за въздушни цели . Руснаците твърдят че всичките стелт технологии стават видими , и могат да бъдат поразени целите с тоя комплекс .
Новото поколение ракети Циркон развиват 10000 км в час . Абсолютно оръжие без аналог и без възможност за противодействие . Бавните междуконтинетнални балистични ракети ще бъдат поразени извън пределите на Русия , тоест нищо не може да прехвръкне он другата страна на океана .
Новото поколение ракети Циркон развиват 10000 км в час . Абсолютно оръжие без аналог и без възможност за противодействие . Бавните междуконтинетнални балистични ракети ще бъдат поразени извън пределите на Русия , тоест нищо не може да прехвръкне он другата страна на океана .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Хаос написа:Прикриваме го с РЕБ средства. За тея глави не знам.
Зависи и по кого ще стреляме.

Jordana написа:Но достатъчен колкото да се насочи ракетата а после тя си поема всичко по прихващането като навлезе в периметъра на целта . Освен това ползват бойни глави с повишен обхват , тоест няма нужда от пряко попадение . Целта се поразява до 100-150 метра . Говоря за въздушни цели . Руснаците твърдят че всичките стелт технологии стават видими , и могат да бъдат поразени целите с тоя комплекс .
Да, ама цялата схема зависи от качествoто на данните от РЛС

Ubi dubium, ibi libertas
alx написа:Ким ще клекне. Той и приближените му са хванали баницата от много години насам. Колкото и да е надъхан знае, че ако направи някоя глупост кефа му е до там и диктатурата свършва. Ако изстреля нещо и американците го свалят какво ще направи? Ще открие стрелба по Сеул? Глупости.
Хм, трябва да се сменят поне три поколения, за да се оправят нещата. Така, както и в бг-то. Както виждаш, сега се води политика, че Турция никога не е нападала бг и не е имало робство, а присъствие. На никой не му пука, а скоро ще се приема като истина.
Що се отнася до ония лудите, то
Попаднах на много, много интересен клип.
Една страна, в абсолютна изолация от света, където хората нямат лични автомобили, свобода на словото или последен модел телефон, но имат това:
Всъщност на тях ли им промиват мозъците, или на нас...
https://youtu.be/_XE8U6VgtM0?t=571
Една страна, в абсолютна изолация от света, където хората нямат лични автомобили, свобода на словото или последен модел телефон, но имат това:
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Трябва да пуснем един референдум да се присъединим към Северна Корея или Русия в краен случай... Да ни спасят от ужаса.
Ама демократичен, като в Турция, с попълнени и подпечатани бюлетини, и по едно танкче и войничета с калашници като в Крим... да не се обърка някой какво да гласува.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ама демократичен, като в Турция, с попълнени и подпечатани бюлетини, и по едно танкче и войничета с калашници като в Крим... да не се обърка някой какво да гласува.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Спомням си, че в Сърбия изсипаха тонове бомби, включително с обеднен уран за по-трайни увреждания.
В Северна Корея нещо не си спомням да съм чувал да са падали американски бомби, пък те и ядрени опити правят, заплашват САЩ с ракетни удари.
СлОчаено да виждаш разликата?
В Северна Корея нещо не си спомням да съм чувал да са падали американски бомби, пък те и ядрени опити правят, заплашват САЩ с ракетни удари.
СлОчаено да виждаш разликата?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Хаос написа:Попаднах на много, много интересен клип.
Ако подходим философски, към повечето неща в нашето "модерно" общество, силно вероятно е да стигнем до извода, че сами се облъчваме от хилядолетия с лъжи.
И на това не му се вижда края, поне докато не се промени мисленето.
Както казваше поета "Перемен требуют наши сердца".

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Слези Боже,пребери си вересиите...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"