Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Войната започна ...

Мнение от Bogat-Beden » 21 Апр 2017, 19:58

Те ако дори подозираха американците ,да попрочетат малко тука у форума,може би щяха да вземат мерки,ама ей на :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 21 Апр 2017, 22:36

Тия сценарии, са с цел да не би случайно американските данъкоплатци да вземат да си искат парите :mrgreen: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Апр 2017, 5:14

Ким ще клекне. Той и приближените му са хванали баницата от много години насам. Колкото и да е надъхан знае, че ако направи някоя глупост кефа му е до там и диктатурата свършва. Ако изстреля нещо и американците го свалят какво ще направи? Ще открие стрелба по Сеул? Глупости.

Искрено се надявам да съм прав. Една война там ще се превърне в море от кръв. Аз съм ходил в Южна Корея- там какво население има на квадратен километър не е истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 22 Апр 2017, 6:28

Там е работата че вече все повече хора, ръководители и държави не щат да клякат
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Апр 2017, 7:56

Bogat-Beden написа:Те ако дори подозираха американците ,да попрочетат малко тука у форума,може би щяха да вземат мерки,ама ей на :mhihi:

Колега , бъди сигурен че четат . Глобалното следене което САЩ прилагат е точно това , постоянно слухтене за ключови думи и фрази .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 22 Апр 2017, 10:16

Хаос написа:Кога и ние ще си купим един С-400, малко Ка-50/Ми-28, малко Т-90-тки и да спим спокойно?

Аз така и не разбрах, тоя прехвален С-400 може ли да атакува АРЛГСН без да ги свети? И ако не, как цели зад радиохоризонта ? А и с какво ще го прикриваме, щото освен ВВС затриха и ЗРВ/РТВ ....
Ubi dubium, ibi libertas

Аватар

Мнение от Хаос » 22 Апр 2017, 10:32

hell's angel написа:
Хаос написа:Кога и ние ще си купим един С-400, малко Ка-50/Ми-28, малко Т-90-тки и да спим спокойно?

Аз така и не разбрах, тоя прехвален С-400 може ли да атакува АРЛГСН без да ги свети? И ако не, как цели зад радиохоризонта ? А и с какво ще го прикриваме, щото освен ВВС затриха и ЗРВ/РТВ ....

Прикриваме го с РЕБ средства. За тея глави не знам.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Апр 2017, 11:15

До колкото ми е известно , ползват широк диапазон излъчване на радара . Старите радари локализират целите в малък периметър но все пак не достатъчен за ефективна стрелба . Но достатъчен колкото да се насочи ракетата а после тя си поема всичко по прихващането като навлезе в периметъра на целта . Освен това ползват бойни глави с повишен обхват , тоест няма нужда от пряко попадение . Целта се поразява до 100-150 метра . Говоря за въздушни цели . Руснаците твърдят че всичките стелт технологии стават видими , и могат да бъдат поразени целите с тоя комплекс .
Новото поколение ракети Циркон развиват 10000 км в час . Абсолютно оръжие без аналог и без възможност за противодействие . Бавните междуконтинетнални балистични ракети ще бъдат поразени извън пределите на Русия , тоест нищо не може да прехвръкне он другата страна на океана .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 22 Апр 2017, 16:41

Хаос написа:Прикриваме го с РЕБ средства. За тея глави не знам.

Зависи и по кого ще стреляме. :mhihi: Ако не пържиш електроника нацяло, не виждам как...
Jordana написа:Но достатъчен колкото да се насочи ракетата а после тя си поема всичко по прихващането като навлезе в периметъра на целта . Освен това ползват бойни глави с повишен обхват , тоест няма нужда от пряко попадение . Целта се поразява до 100-150 метра . Говоря за въздушни цели . Руснаците твърдят че всичките стелт технологии стават видими , и могат да бъдат поразени целите с тоя комплекс .

Да, ама цялата схема зависи от качествoто на данните от РЛС :idea: В горния случай само по 92Л6/Н6/Н2 не става и им е нужен трак от 30/91Н6. И примерно като отчетеш, че данните от 92Н6 се обновяват веднъж на 5-6 с. - си е точно така...Т.е на теория може и да стреляш, ама ще уцелиш само ако целта не маневрира (особено стелт). :mhihi: И т'ва си е теория, щото на ниво дивизион 92ХХХХХ не се използва ...Демек, тия ракети, дето искаш да ги пускаш (9М96Х да речем) няма как да ги пуснеш само по данни от КП-то - или кьоравееш на далече или пазаруваш на богато (ДЛРО и т.н.). :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Апр 2017, 17:36

alx написа:Ким ще клекне. Той и приближените му са хванали баницата от много години насам. Колкото и да е надъхан знае, че ако направи някоя глупост кефа му е до там и диктатурата свършва. Ако изстреля нещо и американците го свалят какво ще направи? Ще открие стрелба по Сеул? Глупости.

Искрено се надявам да съм прав. Една война там ще се превърне в море от кръв. Аз съм ходил в Южна Корея- там какво население има на квадратен километър не е истина...

Хм, трябва да се сменят поне три поколения, за да се оправят нещата. Така, както и в бг-то. Както виждаш, сега се води политика, че Турция никога не е нападала бг и не е имало робство, а присъствие. На никой не му пука, а скоро ще се приема като истина.
Що се отнася до ония лудите, то

Аватар

Мнение от Хаос » 22 Апр 2017, 22:59

Попаднах на много, много интересен клип.
Една страна, в абсолютна изолация от света, където хората нямат лични автомобили, свобода на словото или последен модел телефон, но имат това:
Всъщност на тях ли им промиват мозъците, или на нас...
https://youtu.be/_XE8U6VgtM0?t=571

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 22 Апр 2017, 23:07

Трябва да пуснем един референдум да се присъединим към Северна Корея или Русия в краен случай... Да ни спасят от ужаса.

Ама демократичен, като в Турция, с попълнени и подпечатани бюлетини, и по едно танкче и войничета с калашници като в Крим... да не се обърка някой какво да гласува.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Аватар

Мнение от Хаос » 22 Апр 2017, 23:50

Спомням си, че в Сърбия изсипаха тонове бомби, включително с обеднен уран за по-трайни увреждания.
В Северна Корея нещо не си спомням да съм чувал да са падали американски бомби, пък те и ядрени опити правят, заплашват САЩ с ракетни удари.

СлОчаено да виждаш разликата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Апр 2017, 23:56

Хаос написа:Попаднах на много, много интересен клип.
Една страна, в абсолютна изолация от света, където хората нямат лични автомобили, свобода на словото или последен модел телефон, но имат това:
Всъщност на тях ли им промиват мозъците, или на нас...
https://youtu.be/_XE8U6VgtM0?t=571

Ако подходим философски, към повечето неща в нашето "модерно" общество, силно вероятно е да стигнем до извода, че сами се облъчваме от хилядолетия с лъжи.
И на това не му се вижда края, поне докато не се промени мисленето.

Както казваше поета "Перемен требуют наши сердца".
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Апр 2017, 3:42

Слези Боже,пребери си вересиите...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата