Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от bum_bum » 02 Мар 2017, 10:51

exotique написа:Притичването по пешеходните пътеки е много опасно :nono: !
Редовно при две спряли коли на пешеходна пътека се изсилва някой велосипедист или моторист межу колите, и става мазало...

И с тичане и без тичане е опасно ако не се огледаш.

Аз го научих по трудния начин и минавам само, ако съм видял добре идват ли коли, мотори или колелета.

Преди години на пешеходната зад радиото ми спира колата идваща от тв кулата. Стигам до средата, поглеждам в дясно и там колата спира. Продължавам да вървя и един идващ от горе се наврял между колите ме удря в крака. Намали, погледна издаде газ да бяга...

Стигнах го и го спрях на моста на Графа и Драган Цанков. Там имаше и полицаи. Дойде линейка и тоя шефчето с полицейското Порше, че оня не щеше да излиза от колата и ги псуваше видимо почерпен.

Изкарах си и медицинско и познайте какво стана?

Чичака се оказа с връзки. Полицаите изведнъж получиха амнезия. Повикването към линейката изчезна. На мен си ми остана болката в левия крак и подуването на коляното при натоварване.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 02 Мар 2017, 11:18

Един съвет - винаги се оглеждайте в следващото платно като някой ви спре на пешеходна. И винаги спирайте като видите колата в съседната лента да е спряла на някой. Редовно така се блокира видимостта и стават инциденти.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Мар 2017, 19:09

За трети път в рамките на месец си намираме колата с драскотини от некадърно паркиране около нея :banghead:
Това е тероризъм, направо се хванах за главата днес... нямам идея как да се предпазя от олигофрените в тоя скапан лозенец.... :ranting: :ranting: :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 02 Мар 2017, 20:17

Ахм, факт, чупени огледала, натиснат калник, ударена броня, изкъртен номер от удар... край нямат тъпотиите и в Пловдив. Последната седмица една и съща кола ми спира на 2 пръста от задната броня, на улица която всеки друг спира нормално... нз кой е шофьора, ама взех да спирам другаде... Удара просто е въпрос на време.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 03 Мар 2017, 10:54

Проблема със спирането пред пешеходните пътеки дори не може да бъде наречен проблем. Не съм видял някой да е глобен за спиране пред/върху пешеходна пътека, така че не виждам проблема.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 03 Мар 2017, 14:08

Аз вече не спирам върху пешеходна пътека срещу 100лв бях научен
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 09 Мар 2017, 22:36

https://youtu.be/XDq6gMapno0

тука шофьора на 5чката нещо се е изнервил леко от "облекчаването" на трафика от Пазарджик

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 09 Мар 2017, 22:57

host написа:https://youtu.be/XDq6gMapno0

тука шофьора на 5чката нещо се е изнервил леко от "облекчаването" на трафика от Пазарджик
Нормално само където винаги има някой плазмодий по-напред или назад, което не бърза и ще го пусне наглеца...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2017, 20:39

http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/o ... 94689.html
Хем е по темата(защото се стига до вадене на пистолети след засечка на магистралата)хем не съвсем, но е интересно как така човек 46 ВИСЯЩИ :shock: дела е на свобода и с оръжие? Ако е обикновен човечец го осъждат макс до първата година, а тоя цял живот краде и ограбва и какво се случва?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Мар 2017, 10:40

Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ? :dunno:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Мар 2017, 11:43

По-скоро хората не се съобразяват със светофарите - червения светофар вече никой не го брои, влиза се в кръстовището и запушваш другия път, те от своя страна правят същото ако хванат ръка :mhihi:
Безкрайните престроявания също влиаят, колкото и да отричат някои хора, заплесите също :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Мар 2017, 13:38

hell's angel написа:Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ? :dunno:

Това е вече друг тероризъм- държавния. На много места имам чувството, че нарочно са направени светофарите така само и само за да те задържат. Една камара пари отидоха за камери, а няма адекватно управление на трафика.

Дупките са навсякъде- принуждават те или да влезеш в насрещното или да минеш през ров често дълбок и 30-40см.

А ние си умираме да търсим вината само в себе си. Че има много катили по пътищата е безспорен факт, но и че живеем в абсолютно гето и държавата отдавна е абдикирала от някои основни задължения също.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Мар 2017, 13:40

Вземам си думите назад, да се говори по телефон без устройство "свободни ръце" си е ОК :ok: Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2017, 18:23

Добре дошъл в нашия свят. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 11 Мар 2017, 23:08

hell's angel написа:Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ? :dunno:

На някои места облекчават на други пречат на сточна гара посока подуене-център светофара помага доста по бързо се минава, на триъгълника в люлин посока от метростанця сливница-център е абсолютно безмислен все свети червено и прави задръствания преди да го направят умен ако идваш от обеля с лека засилка го хващаш, сега каквото и да правиш той си спира движението въпреки че няма коли от триъгълника или пешеходци
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата