Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
exotique написа:Притичването по пешеходните пътеки е много опасно!
Редовно при две спряли коли на пешеходна пътека се изсилва някой велосипедист или моторист межу колите, и става мазало...
И с тичане и без тичане е опасно ако не се огледаш.
Аз го научих по трудния начин и минавам само, ако съм видял добре идват ли коли, мотори или колелета.
Преди години на пешеходната зад радиото ми спира колата идваща от тв кулата. Стигам до средата, поглеждам в дясно и там колата спира. Продължавам да вървя и един идващ от горе се наврял между колите ме удря в крака. Намали, погледна издаде газ да бяга...
Стигнах го и го спрях на моста на Графа и Драган Цанков. Там имаше и полицаи. Дойде линейка и тоя шефчето с полицейското Порше, че оня не щеше да излиза от колата и ги псуваше видимо почерпен.
Изкарах си и медицинско и познайте какво стана?
Чичака се оказа с връзки. Полицаите изведнъж получиха амнезия. Повикването към линейката изчезна. На мен си ми остана болката в левия крак и подуването на коляното при натоварване.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Един съвет - винаги се оглеждайте в следващото платно като някой ви спре на пешеходна. И винаги спирайте като видите колата в съседната лента да е спряла на някой. Редовно така се блокира видимостта и стават инциденти.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За трети път в рамките на месец си намираме колата с драскотини от некадърно паркиране около нея
Това е тероризъм, направо се хванах за главата днес... нямам идея как да се предпазя от олигофрените в тоя скапан лозенец....

Това е тероризъм, направо се хванах за главата днес... нямам идея как да се предпазя от олигофрените в тоя скапан лозенец....

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ахм, факт, чупени огледала, натиснат калник, ударена броня, изкъртен номер от удар... край нямат тъпотиите и в Пловдив. Последната седмица една и съща кола ми спира на 2 пръста от задната броня, на улица която всеки друг спира нормално... нз кой е шофьора, ама взех да спирам другаде... Удара просто е въпрос на време.
Проблема със спирането пред пешеходните пътеки дори не може да бъде наречен проблем. Не съм видял някой да е глобен за спиране пред/върху пешеходна пътека, така че не виждам проблема.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Аз вече не спирам върху пешеходна пътека срещу 100лв бях научен
Всички пътища водят към НАДИН 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
https://youtu.be/XDq6gMapno0
тука шофьора на 5чката нещо се е изнервил леко от "облекчаването" на трафика от Пазарджик
тука шофьора на 5чката нещо се е изнервил леко от "облекчаването" на трафика от Пазарджик
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Нормално само където винаги има някой плазмодий по-напред или назад, което не бърза и ще го пусне наглеца...host написа:https://youtu.be/XDq6gMapno0
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/o ... 94689.html
Хем е по темата(защото се стига до вадене на пистолети след засечка на магистралата)хем не съвсем, но е интересно как така човек 46 ВИСЯЩИ
дела е на свобода и с оръжие? Ако е обикновен човечец го осъждат макс до първата година, а тоя цял живот краде и ограбва и какво се случва?
Хем е по темата(защото се стига до вадене на пистолети след засечка на магистралата)хем не съвсем, но е интересно как така човек 46 ВИСЯЩИ

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ? 

Ubi dubium, ibi libertas
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По-скоро хората не се съобразяват със светофарите - червения светофар вече никой не го брои, влиза се в кръстовището и запушваш другия път, те от своя страна правят същото ако хванат ръка
Безкрайните престроявания също влиаят, колкото и да отричат някои хора, заплесите също

Безкрайните престроявания също влиаят, колкото и да отричат някои хора, заплесите също

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
hell's angel написа:Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ?
Това е вече друг тероризъм- държавния. На много места имам чувството, че нарочно са направени светофарите така само и само за да те задържат. Една камара пари отидоха за камери, а няма адекватно управление на трафика.
Дупките са навсякъде- принуждават те или да влезеш в насрещното или да минеш през ров често дълбок и 30-40см.
А ние си умираме да търсим вината само в себе си. Че има много катили по пътищата е безспорен факт, но и че живеем в абсолютно гето и държавата отдавна е абдикирала от някои основни задължения също.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Вземам си думите назад, да се говори по телефон без устройство "свободни ръце" си е ОК

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Добре дошъл в нашия свят. 

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
hell's angel написа:Не е точно селяндурски, ама си е тероризъм.... Напоследък, и то откакто препрограмираха светофарите, май тапите взеха да стават по-сериозни по разни възлови места из Софето. Прави ли ви впечатление или аз съм се поизнежил нещо ?
На някои места облекчават на други пречат на сточна гара посока подуене-център светофара помага доста по бързо се минава, на триъгълника в люлин посока от метростанця сливница-център е абсолютно безмислен все свети червено и прави задръствания преди да го направят умен ако идваш от обеля с лека засилка го хващаш, сега каквото и да правиш той си спира движението въпреки че няма коли от триъгълника или пешеходци
Всички пътища водят към НАДИН