Какви жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Какви жени харесвате?
Аз не знам защо съм се харесвал на жените,които са ме харесвали ,ти.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
madafaka_donkele написа:Borymeckata написа:Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.
Плаши се, има защо![]()
Аз даже часовник нямам на ръкатаТелефона е тъч скрийн брато
, ама е има няма 7-8 пъти по-евтин от последния модел хайфон. Правя обаче друга грешка, че се обличам макло "гъзарско"
. Ма не дънки за пестин леа, якенце за осем'стин или обувки от ташаците на алигатор за 2000лв.
Нося се все с официални панталони, ризи, сака и обувки. Много по-удобни и "модулни" са ми от стандартните дънки и блуза/фланелка. И пак не от скъпите по стотици/хиляди левове, а нормални. От една българска фирма, но нещата са с доста добро качество. Никаква разлика с Андрюс и Теодор. Неизбежно обаче човек, като ме види така "изтупан" си мисли, че съм ебаси барото...или мутрата....или нещо от сорта
. А като думнеш кирливо 12 годишно на масата и картинката става си евало мамата
.
Обаче нямат пропуск - абсолютно винаги първия въпрос е с кво се занимавашКазвам тежка и отговорна работа. По-конкретно? Викам "хамалин на илиенци"
В най-бруталния случай една се опита да ми зашлеви шамар, ма успях да ѝ отклоня ръката в последния момент
Единствения ми демидж засега е отвратително миришещ коктейл в лицето
За щастие петната излязоха след първото пране
Иначе след "хамалин на илиенци" са ми казвали простак, идиот и кво ли още не. Ей така за добър ден
Голям пост, браво!

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Тия жени и чувство за хумор нямат явно, че "хамалин от илиенци" буди такива негативни бурни реакции xD
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А казват че срамна или мръсна не помня вече как беше лафа , работа нямало 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Да бе, всички тук, дето караме 12 (и повече) -годишни таралясници, сме все баровци...
Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.
Всъщност съм строителен инженер - конструктор, имам 22 години стаж по специалността, бил съм на доста отговорна ръководна длъжност, работил съм за голяма международна компания по няколко ядрени проекта, а в момента съм консултант в международен консорциум... Но досега не съм стигал дотам в разговора, като видят, че часовникът ми е пластмасов и нямам интернет на телефона - край...
Мен малко трудно ще ме сканират, понеже с изключение на телефона, нямат да имат идея, скъпи или евтини са останалите неща, като часовник, очила, обувки, яке и пр, защото повечето няма да са ги чували и ще трябва да ги търсят в нета, ако много искат.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Обаче и на мен ми стана много смешно за хамалина. Представих си и онези как бързат да те интервюират, че ако не им отговориш на очакванията за "идеалния мъж", да имат време да "преслушат" и още някой. Не им е лесно и на бедните кифли..
- но няма да им съчувстваме я ;) - вместо това ще си правим сеир. С неизвестните марки може да пробвате и разни др. глупости - например ако твой приятел те чака в някое заведение и около него се завърти някоя от "златотърсачките" ти като дойдеш минаваш покрай него, все едно че не се познавате, но я оглеждаш с интерес, а той й вика: - Ейй, на тоя само сакото му струва 4000 лв..
А после отива за малко до wc-то или да говори по тел. и се бави няколко мин., за да я остави сама и тя да може да действа.
- но няма да им съчувстваме я ;) - вместо това ще си правим сеир. С неизвестните марки може да пробвате и разни др. глупости - например ако твой приятел те чака в някое заведение и около него се завърти някоя от "златотърсачките" ти като дойдеш минаваш покрай него, все едно че не се познавате, но я оглеждаш с интерес, а той й вика: - Ейй, на тоя само сакото му струва 4000 лв..
А после отива за малко до wc-то или да говори по тел. и се бави няколко мин., за да я остави сама и тя да може да действа.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ба, тука пълно със сексисти 

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Това не е сексизъм, а констатация.. ;)Borymeckata написа:Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените...
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
dreadx написа:...С неизвестните марки може да пробвате и разни др. глупости - например ако твой приятел те чака в някое заведение и около него се завърти някоя от "златотърсачките" ти като дойдеш минаваш покрай него, все едно че не се познавате, но я оглеждаш с интерес, а той й вика: - Ейй, на тоя само сакото му струва 4000 лв..
Ти чесно, на такава маймуна правил ли си се?

Tires are evil - destroy them all ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе ходи със сако Теодор или на модна къща Агресия
пък ходи им разправяй, че е 4к.
Някоя може да го поеме ама професионалистките си знаят.
Познавам един, дето им казваше че продавал семки. А изнасяше някакви хиляди или милиони тонове слънчоглед.

Някоя може да го поеме ама професионалистките си знаят.
Познавам един, дето им казваше че продавал семки. А изнасяше някакви хиляди или милиони тонове слънчоглед.
Borymeckata написа: Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените...
Аз пък ще кажа че голд-дигърките имат и ползотворен ефект

Меркантилни и изискващите горчат много, но те придържат по-близко до реалността, а тя е цинична.. В Сащ особено е плачевно, при развод всичко отива за жената, гледах няква статия че огромен брой от мъжете след развод са без стотинка и склонни към самоубийство.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Чак ползотворен ефект - не мисля. Дали си заслепен и в "промо период" или си плащаш за услугите - и двата варианта са кофти и преебаващи
Скромните и добри жени също те придържат към реалността след като опипат почвата и ти се качат на главата - да не кажа, че направо те заковават към реалността 
Аз затова не съм фен на брака - нещо жените много взимат да си вярват като се бракувате...

Аз затова не съм фен на брака - нещо жените много взимат да си вярват като се бракувате...
- Bogat-Beden
-
-
Жената вярва,че мъжът ще се промени след брака,а мъжът вярва,че тя няма да се промени,но и двамата грешат..drago9205 написа:Аз затова не съм фен на брака - нещо жените много взимат да си вярват като се бракувате...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Това което е добре за една жена е много лошо за един мъж
Затова и щастливите жени са много, а щастливите мъже малцина 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bogat-Beden
-
-
Защо женените мъже умират по-рано? -Защото искат!acer написа:Това което е добре за една жена е много лошо за един мъжЗатова и щастливите жени са много, а щастливите мъже малцина