Какви жени харесвате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какви жени харесвате ?

Ниски ала джобно гадже (34-35 номер обувки)
44
6%
Среден ръст -  около 1.65-1.70 високи
97
14%
Високи (41+ номер обувки)
23
3%
Слаби -  анорексички ядящи тоалетна хартия
12
2%
Нормално телосложение
101
14%
Дебели (пухкави - къде пипнеш все да има боска)
4
1%
Млади - лолитки
49
7%
Наборки
69
10%
Възрастни milf/gilf
35
5%
Гърди - малки
22
3%
Гърди - средно статистически
98
14%
Гърди - големи ала БАСИ БОСКИТЕ
39
5%
Никакви косми
84
12%
Нямам претенции за окосмяването
27
4%
Искам да е натурална и силно окосмена НАВСЯКЪДЕ
8
1%

Общо гласове : 712

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Какви жени харесвате?

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2016, 15:10

Аз не знам защо съм се харесвал на жените,които са ме харесвали ,ти.. :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Дек 2016, 18:13

madafaka_donkele написа:
Borymeckata написа:Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.

Плаши се, има защо :mhihi:

Аз даже часовник нямам на ръката :mhihi: Телефона е тъч скрийн брато :mhihi: , ама е има няма 7-8 пъти по-евтин от последния модел хайфон. Правя обаче друга грешка, че се обличам макло "гъзарско" :mhihi: . Ма не дънки за пестин леа, якенце за осем'стин или обувки от ташаците на алигатор за 2000лв. :mhihi: Нося се все с официални панталони, ризи, сака и обувки. Много по-удобни и "модулни" са ми от стандартните дънки и блуза/фланелка. И пак не от скъпите по стотици/хиляди левове, а нормални. От една българска фирма, но нещата са с доста добро качество. Никаква разлика с Андрюс и Теодор. Неизбежно обаче човек, като ме види така "изтупан" си мисли, че съм ебаси барото...или мутрата....или нещо от сорта :dunno: . А като думнеш кирливо 12 годишно на масата и картинката става си евало мамата :mhihi: .
Обаче нямат пропуск - абсолютно винаги първия въпрос е с кво се занимаваш :mhihi: Казвам тежка и отговорна работа. По-конкретно? Викам "хамалин на илиенци" :mhihi: В най-бруталния случай една се опита да ми зашлеви шамар, ма успях да ѝ отклоня ръката в последния момент :mhihi: Единствения ми демидж засега е отвратително миришещ коктейл в лицето :mhihi: За щастие петната излязоха след първото пране :mhihi: Иначе след "хамалин на илиенци" са ми казвали простак, идиот и кво ли още не. Ей така за добър ден :mhihi:

Голям пост, браво! :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 25 Дек 2016, 14:25

Тия жени и чувство за хумор нямат явно, че "хамалин от илиенци" буди такива негативни бурни реакции xD
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Дек 2016, 22:08

А казват че срамна или мръсна не помня вече как беше лафа , работа нямало :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Дек 2016, 0:46

Borymeckata написа:Да бе, всички тук, дето караме 12 (и повече) -годишни таралясници, сме все баровци...

Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.

Всъщност съм строителен инженер - конструктор, имам 22 години стаж по специалността, бил съм на доста отговорна ръководна длъжност, работил съм за голяма международна компания по няколко ядрени проекта, а в момента съм консултант в международен консорциум... Но досега не съм стигал дотам в разговора, като видят, че часовникът ми е пластмасов и нямам интернет на телефона - край...

Мен малко трудно ще ме сканират, понеже с изключение на телефона, нямат да имат идея, скъпи или евтини са останалите неща, като часовник, очила, обувки, яке и пр, защото повечето няма да са ги чували и ще трябва да ги търсят в нета, ако много искат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 26 Дек 2016, 1:00

Обаче и на мен ми стана много смешно за хамалина. Представих си и онези как бързат да те интервюират, че ако не им отговориш на очакванията за "идеалния мъж", да имат време да "преслушат" и още някой. Не им е лесно и на бедните кифли..
- но няма да им съчувстваме я ;) - вместо това ще си правим сеир. С неизвестните марки може да пробвате и разни др. глупости - например ако твой приятел те чака в някое заведение и около него се завърти някоя от "златотърсачките" ти като дойдеш минаваш покрай него, все едно че не се познавате, но я оглеждаш с интерес, а той й вика: - Ейй, на тоя само сакото му струва 4000 лв..
А после отива за малко до wc-то или да говори по тел. и се бави няколко мин., за да я остави сама и тя да може да действа.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Дек 2016, 7:28

Ба, тука пълно със сексисти :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 26 Дек 2016, 17:55

Borymeckata написа:Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените...
Това не е сексизъм, а констатация.. ;)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 26 Дек 2016, 19:29

dreadx написа:...С неизвестните марки може да пробвате и разни др. глупости - например ако твой приятел те чака в някое заведение и около него се завърти някоя от "златотърсачките" ти като дойдеш минаваш покрай него, все едно че не се познавате, но я оглеждаш с интерес, а той й вика: - Ейй, на тоя само сакото му струва 4000 лв..
А после отива за малко до wc-то или да говори по тел. и се бави няколко мин., за да я остави сама и тя да може да действа.

Ти чесно, на такава маймуна правил ли си се? :mhihi:
Tires are evil - destroy them all ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Дек 2016, 19:50

Абе ходи със сако Теодор или на модна къща Агресия :mhihi: пък ходи им разправяй, че е 4к.

Някоя може да го поеме ама професионалистките си знаят.

Познавам един, дето им казваше че продавал семки. А изнасяше някакви хиляди или милиони тонове слънчоглед.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Дек 2016, 12:37

Borymeckata написа: Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените...

Аз пък ще кажа че голд-дигърките имат и ползотворен ефект :mhihi: Ако си със скромна и добра жена, има шанс да "омекнеш" и да си повярваш че си срещанал, единствената, неповторимата и т.н. Обаче по-скоро си в "промо" период :mrgreen:

Меркантилни и изискващите горчат много, но те придържат по-близко до реалността, а тя е цинична.. В Сащ особено е плачевно, при развод всичко отива за жената, гледах няква статия че огромен брой от мъжете след развод са без стотинка и склонни към самоубийство.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 27 Дек 2016, 12:50

Чак ползотворен ефект - не мисля. Дали си заслепен и в "промо период" или си плащаш за услугите - и двата варианта са кофти и преебаващи :D Скромните и добри жени също те придържат към реалността след като опипат почвата и ти се качат на главата - да не кажа, че направо те заковават към реалността :)

:OT:
Аз затова не съм фен на брака - нещо жените много взимат да си вярват като се бракувате...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2016, 13:16

drago9205 написа:Аз затова не съм фен на брака - нещо жените много взимат да си вярват като се бракувате...
Жената вярва,че мъжът ще се промени след брака,а мъжът вярва,че тя няма да се промени,но и двамата грешат.. :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Дек 2016, 14:20

Това което е добре за една жена е много лошо за един мъж :mhihi: Затова и щастливите жени са много, а щастливите мъже малцина :ok:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2016, 15:32

acer написа:Това което е добре за една жена е много лошо за един мъж :mhihi: Затова и щастливите жени са много, а щастливите мъже малцина :ok:
Защо женените мъже умират по-рано? -Защото искат! :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата