Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от g0shh » 08 Дек 2016, 10:39

мерси на всички за отговорите :))) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето :driving: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Дек 2016, 12:24

за 19к има читава ,2007г :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sincheto » 08 Дек 2016, 16:03

g0shh написа:мерси на всички за отговорите :))) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето :driving: :driving:
Какви двигател и кутия търсиш колега, че вариантите не са малко

Потребител
Аватар

Мнение от g0shh » 10 Дек 2016, 11:00

sincheto написа:
g0shh написа:мерси на всички за отговорите :))) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето :driving: :driving:
Какви двигател и кутия търсиш колега, че вариантите не са малко

ами 320д и по скоро автоматик (навигация също за предпочитане)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d facelift

Мнение от acidburn-525tds » 10 Дек 2016, 19:34

Здравейте колеги, някой да е гледал тази кола? http://www.cars.bg/c1859105

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm

Мнение от mopasan » 10 Дек 2016, 20:24

acidburn-525tds написа:Здравейте колеги, някой да е гледал тази кола? http://www.cars.bg/c1859105

Фарове от фейслифт на кола преди фейслифт. Гаден афтърмаркет M-пакет, според мен тая кола е баси пародията. Незнам каква е тая наглост да искаш 15000 за тоя кошник :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2016, 22:06

Аз все още се оглеждам :oops:

Какво мислите за тези 2те?

1ви вариант-явно производство 2005та (засукан надолу ауспух-тоест няма филтър за корави :mhihi: частици,не обичам затъмнение стъкла,но това не е проблем

2ри вариант-изглежда ми ОК визуално-тоест запазена на снимки и това е :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 11 Дек 2016, 9:35

Bogat-Beden написа:Аз все още се оглеждам :oops:

Какво мислите за тези 2те?

1ви вариант-явно производство 2005та (засукан надолу ауспух-тоест няма филтър за корави :mhihi: частици,не обичам затъмнение стъкла,но това не е проблем

2ри вариант-изглежда ми ОК визуално-тоест запазена на снимки и това е :dunno:

Взимай я 1вата с тези екстри - отиваш и я разкостваш на части, продаваш ги и изкарваш повече пари от колкото си дал, за да я купиш. Цената е брутална ниска, трябва да се огледа за подводни камъни (регистрирана с каско и т.н.)

2рата- км не са това с тоя черен ауспух, 2007ма си е, но M47 e до май месец ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2016, 10:09

Аз не разбирам много,да не кажа хич,но ми се стори даже висока цената за кола 2005та :oops:
Благодаря ти,колега! :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Дек 2016, 10:35

Bogat-Beden написа:Аз не разбирам много,да не кажа хич,но ми се стори даже висока цената за кола 2005та :oops:
Благодаря ти,колега! :yes:
Колко очакваш да е 7-8 хиляди лева? Това да не е Е46?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2016, 11:00

Втората и на 300-350 к реални да е ,доколкото съм чел тук,ако е поддържана редовно и правилно-не трябва да е проблем.Това ,че е с черен ауспух да го тълкувам,че е със предал се ДПФ,предполагам :roll: Хареса ми ,че има печка -кофти,че няма ксенон и е от автокъща,тоест доста разходи си има покрай регистрация,обслужване и т.н.-но само(или поне предимно) това да е :)
Последна промяна Bogat-Beden на 11 Дек 2016, 18:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 11 Дек 2016, 11:21

Bogat-Beden написа:
dextuar написа:Колко очакваш да е 7-8 хиляди лева? Това да не е Е46?

С погрешно впечатление ли оставам ,или нещо с назидателен тон се включваш :winky: Будната ти гражданска съвест освен да въдворява ЗДВП и с ценови категории ли работи? :lol: (Кажи дали си сложил батата в багажника-да знам как да ти отговарям :oops: )
Много продуктивно мнение :bowdown:
По темата - Втората и на 300-350 к реални да е ,доколкото съм чел тук,ако е поддържана редовно и правилно-не трябва да е проблем.Това ,че е с черен ауспух да го тълкувам,че е със предал се ДПФ,предполагам :roll: Хареса ми ,че има печка -кофти,че няма ксенон и е от автокъща,тоест доста разходи си има покрай регистрация,обслужване и т.н.-но само(или поне предимно) това да е :)
Грам ирония няма. Дори си мисля, че няма какво толкова да се чудиш. Това са прекрасни екземпляри, първия определено му хвърляй 9к кеш и го отнасяй. Пък после може да се отвори отделен раздел във форума да пишеш за проблеми... Кажи ми, моля те, за 10-11 годишно Е90 или Е91 каква трябва да е цената и към колко трябва да се километрите за тая цена според теб? Изгарям от любопитство, направо прегръщам батата в несвяст, чакайки отговора ти :winky:
П.с: Все ми е тая каква кола ще си купиш, но щом не приемаш градивна критика, защо въобще търсиш мнение? И за какво ми е да се заяждам с теб, аз 90-ка си имам от 2 години, щом ти казвам, че тази цена е прекалено ниска, нищо че е 10+ годишна кола, значи имам нещо в предвид, но всеки има правото да си чупи главата.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 11 Дек 2016, 11:35

Аз горе долу следя цените обаче за купетата хубаво 325 бензин с проф нави и ставащо от към екстри 2006-2007г. върви 20-25к лв. Може и нагоре зависи от екстрите на колата

Но да като отворя autoscout-a не искам да си представям тези за по 5к евро на кво приличат и какви са били :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2016, 12:10

...
Последна промяна Bogat-Beden на 11 Дек 2016, 18:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 11 Дек 2016, 12:16

Тези скъпите модели дори съм се возил и съм ги карал, ама да не го приемеш за заяждане, че си прекалено обидчив. Таруно ти каза същото, което ти казах и аз само че в моя коментар нещо си внуши някакво заяждане. Както и да, жив и здрав да си, че и колата да си намериш, която да не те нервира. Мен не бери грижа какво карам, за мен Е90 отдавна не е някакво чудо на техниката и прогреса, дори обмислям преминаване към друга буквичка от марката, но ако те кара да се чувстващ по-добре, че някой ти се заяжда заради липсата или съществуването на някакъв варел ламарина, няма с какво да ти помогна :yes: Аз също като човек исках да те посъветвам, че за тази цена най-вероятно има и някой подводен камък, особено ако търсиш за под 10к, но не знаех, че ще го приемаш като заяждане :nono: И аз се извинявам на колегите за оф-а, който ти направи, но щеше да бъде по-полезно да беше споменал колко аджеба за теб е нормално да струват 3-ките, които си постнал... Уви, ти не пожела да го направиш, а причините оставям всеки да разбира за себе си...

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93