Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
мерси на всички за отговорите
)) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за 19к има читава ,2007г 

- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
Какви двигател и кутия търсиш колега, че вариантите не са малкоg0shh написа:мерси на всички за отговорите)) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето
![]()
sincheto написа:Какви двигател и кутия търсиш колега, че вариантите не са малкоg0shh написа:мерси на всички за отговорите)) ако някой знае някоя читава е90 да споделя , че много време търся вече а все кошове общо взето
![]()
ами 320д и по скоро автоматик (навигация също за предпочитане)
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Здравейте колеги, някой да е гледал тази кола? http://www.cars.bg/c1859105
- mopasan
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm
acidburn-525tds написа:Здравейте колеги, някой да е гледал тази кола? http://www.cars.bg/c1859105
Фарове от фейслифт на кола преди фейслифт. Гаден афтърмаркет M-пакет, според мен тая кола е баси пародията. Незнам каква е тая наглост да искаш 15000 за тоя кошник

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз все още се оглеждам
Какво мислите за тези 2те?
1ви вариант-явно производство 2005та (засукан надолу ауспух-тоест няма филтър за корави
частици,не обичам затъмнение стъкла,но това не е проблем
2ри вариант-изглежда ми ОК визуално-тоест запазена на снимки и това е

1ви вариант-явно производство 2005та (засукан надолу ауспух-тоест няма филтър за корави

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bogat-Beden написа:Аз все още се оглеждам![]()
1ви вариант-явно производство 2005та (засукан надолу ауспух-тоест няма филтър за коравичастици,не обичам затъмнение стъкла,но това не е проблем
Взимай я 1вата с тези екстри - отиваш и я разкостваш на части, продаваш ги и изкарваш повече пари от колкото си дал, за да я купиш. Цената е брутална ниска, трябва да се огледа за подводни камъни (регистрирана с каско и т.н.)
2рата- км не са това с тоя черен ауспух, 2007ма си е, но M47 e до май месец

- Bogat-Beden
-
-
Аз не разбирам много,да не кажа хич,но ми се стори даже висока цената за кола 2005та
Благодаря ти,колега!

Благодаря ти,колега!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Колко очакваш да е 7-8 хиляди лева? Това да не е Е46?Bogat-Beden написа:Аз не разбирам много,да не кажа хич,но ми се стори даже висока цената за кола 2005та![]()
Благодаря ти,колега!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Bogat-Beden
-
-
Втората и на 300-350 к реални да е ,доколкото съм чел тук,ако е поддържана редовно и правилно-не трябва да е проблем.Това ,че е с черен ауспух да го тълкувам,че е със предал се ДПФ,предполагам
Хареса ми ,че има печка -кофти,че няма ксенон и е от автокъща,тоест доста разходи си има покрай регистрация,обслужване и т.н.-но само(или поне предимно) това да е 

Последна промяна Bogat-Beden на 11 Дек 2016, 18:14, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Грам ирония няма. Дори си мисля, че няма какво толкова да се чудиш. Това са прекрасни екземпляри, първия определено му хвърляй 9к кеш и го отнасяй. Пък после може да се отвори отделен раздел във форума да пишеш за проблеми... Кажи ми, моля те, за 10-11 годишно Е90 или Е91 каква трябва да е цената и към колко трябва да се километрите за тая цена според теб? Изгарям от любопитство, направо прегръщам батата в несвяст, чакайки отговора тиBogat-Beden написа:dextuar написа:Колко очакваш да е 7-8 хиляди лева? Това да не е Е46?
С погрешно впечатление ли оставам ,или нещо с назидателен тон се включвашБудната ти гражданска съвест освен да въдворява ЗДВП и с ценови категории ли работи?
(Кажи дали си сложил батата в багажника-да знам как да ти отговарям
)
Много продуктивно мнение![]()
По темата - Втората и на 300-350 к реални да е ,доколкото съм чел тук,ако е поддържана редовно и правилно-не трябва да е проблем.Това ,че е с черен ауспух да го тълкувам,че е със предал се ДПФ,предполагамХареса ми ,че има печка -кофти,че няма ксенон и е от автокъща,тоест доста разходи си има покрай регистрация,обслужване и т.н.-но само(или поне предимно) това да е

П.с: Все ми е тая каква кола ще си купиш, но щом не приемаш градивна критика, защо въобще търсиш мнение? И за какво ми е да се заяждам с теб, аз 90-ка си имам от 2 години, щом ти казвам, че тази цена е прекалено ниска, нищо че е 10+ годишна кола, значи имам нещо в предвид, но всеки има правото да си чупи главата.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз горе долу следя цените обаче за купетата хубаво 325 бензин с проф нави и ставащо от към екстри 2006-2007г. върви 20-25к лв. Може и нагоре зависи от екстрите на колата
Но да като отворя autoscout-a не искам да си представям тези за по 5к евро на кво приличат и какви са били
Но да като отворя autoscout-a не искам да си представям тези за по 5к евро на кво приличат и какви са били

- Bogat-Beden
-
-
...
Последна промяна Bogat-Beden на 11 Дек 2016, 18:19, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Тези скъпите модели дори съм се возил и съм ги карал, ама да не го приемеш за заяждане, че си прекалено обидчив. Таруно ти каза същото, което ти казах и аз само че в моя коментар нещо си внуши някакво заяждане. Както и да, жив и здрав да си, че и колата да си намериш, която да не те нервира. Мен не бери грижа какво карам, за мен Е90 отдавна не е някакво чудо на техниката и прогреса, дори обмислям преминаване към друга буквичка от марката, но ако те кара да се чувстващ по-добре, че някой ти се заяжда заради липсата или съществуването на някакъв варел ламарина, няма с какво да ти помогна
Аз също като човек исках да те посъветвам, че за тази цена най-вероятно има и някой подводен камък, особено ако търсиш за под 10к, но не знаех, че ще го приемаш като заяждане
И аз се извинявам на колегите за оф-а, който ти направи, но щеше да бъде по-полезно да беше споменал колко аджеба за теб е нормално да струват 3-ките, които си постнал... Уви, ти не пожела да го направиш, а причините оставям всеки да разбира за себе си...