Акция "Зима"
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Акция "Зима"
Bogat-Beden написа:Някой заплес-много възможно жена ,или говорещ по мобифона.
Онзи ден малко преди Пазарджик ми се случи абсолютно същото,но в ляво имаше трафик,а сладура се включваше от аварийна в средна с макс. 60,аз се прибирах след изпреварване на тежкотоварен камион.
Пълно е с подобни нещастия

Голямо оплакване се оплаквате в Софето, трябва да ви екстрадират за месец в провинцията да ви побелеят косите. Като ви се падне някой, който 4 км кара с 30 км/ч и няма лента за изпреварване и отсреща има трафик? По темата - днес един МЛ със зимни гуми беше така добре спял в някакъв ретро азиатски ван, че чак беше протекъл отпред. Какво значение има с какви гуми си и какво ще обяснява сега шОфера - "ама той спря много рязко".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Няма никакво значение. Най-добре въобще и протектор да не изискват. Ако може само по джанти още по-добре.
пп: Много обичам коли, дето вътре са като манастир - накъдето погледнеш има по някоя икона. Е, тук една част от форума явно такива карат, щом за тях нямат значение гуми, спирачки, двигател, окачване. Чакат Свети Георги да ги спаси.
пп: Много обичам коли, дето вътре са като манастир - накъдето погледнеш има по някоя икона. Е, тук една част от форума явно такива карат, щом за тях нямат значение гуми, спирачки, двигател, окачване. Чакат Свети Георги да ги спаси.
Не мога по джанти - дал съм 120 лева за комплекта, а гумите ги вземам по 2 лв парчето на старо 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Каква била истината... Винаги съм се чудил на тия с джанти по 1200лв какъв им е мотива да слагат гуми от 12лв.
Всеки ден научавам нещо ново. 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
efren написа:Голямо оплакване се оплаквате в Софето, трябва да ви екстрадират за месец в провинцията да ви побелеят косите. Като ви се падне някой, който 4 км кара с 30 км/ч и няма лента за изпреварване и отсреща има трафик? По темата - днес един МЛ със зимни гуми беше така добре спял в някакъв ретро азиатски ван, че чак беше протекъл отпред. Какво значение има с какви гуми си и какво ще обяснява сега шОфера - "ама той спря много рязко".
Защо да ходиме в провинцията,като тя е при нас

Не се смей - лично познавам човек, който си купи А8 V12 и купуваше гуми на старо. В един момент се оказа с 4 различни гуми втора употреба. Бедна ти е фантазията явно.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Въобще не ми е бедна фантазията, щото всеки ден им гледам простотиите. Само че за мен това да отлагаме зимните гуми, щото нямало сняг е също толкова лекомислено. То поне да имаше истинска акция да следи и за протектор, че редовно махам "сликове" и монтирам "нови гуми" с 2мм грайфер на тяхно място.
Направо ми се плаче.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Акция "Зима"
Като мацките почнат да избират по ДОТ-а на гумите, тогава ще почне да им пука... Тук всичко се прави заради показност и пут*и...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dirty M5 driveR написа:Въобще не ми е бедна фантазията, щото всеки ден им гледам простотиите. Само че за мен това да отлагаме зимните гуми, щото нямало сняг е също толкова лекомислено. То поне да имаше истинска акция да следи и за протектор, че редовно махам "сликове" и монтирам "нови гуми" с 2мм грайфер на тяхно място.Направо ми се плаче.
Това с грайфера под 4 мм аз специално не мога да го разбера, но закона е такъв и докато не се промени това е ситуацията. Още по забавното е, че полицаите мерят грайфери само около 1 декември, а големия проблем е през лятото когато всички мислят, че са самолети и завали дъжд. Зимата тези без грайферите най-често закъсват, но рядко се мислят за шумахеровци.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Относно положението в София и провинцията... Доста често събота и неделя идвам до София... После като вляза в Пловдив и ми се изправят косите, за цял ден с София най-много да има една по-груба ситуация... А в Пловдив А минаване на 2 светофара вече 3 пъти си бил в "гонка" и те разминават на 1 боя рацерите, чуват се клаксони т.н.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
host написа:Относно положението в София и провинцията... Доста често събота и неделя идвам до София... После като вляза в Пловдив и ми се изправят косите, за цял ден с София най-много да има една по-груба ситуация... А в Пловдив А минаване на 2 светофара вече 3 пъти си бил в "гонка" и те разминават на 1 боя рацерите, чуват се клаксони т.н.
За капак на всичко в Пловдив ако ще завиваш наляво всички светофари пускат и насрещно движещите се и винаги има някой на пълен форсаж отсреща за да не изпадаш в лежерно шофиране и да си на нокти.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Сутрин, добре че няма ни ледове, ни снегове... А вечер поледици
https://youtu.be/VN49xQSSuDU
https://youtu.be/rv476_i751c
https://youtu.be/VN49xQSSuDU
https://youtu.be/rv476_i751c