Акция "Зима"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Акция "Зима"

Мнение от (bubsa) » 18 Ное 2016, 21:25

Bogat-Beden написа:Някой заплес-много възможно жена ,или говорещ по мобифона.
Онзи ден малко преди Пазарджик ми се случи абсолютно същото,но в ляво имаше трафик,а сладура се включваше от аварийна в средна с макс. 60,аз се прибирах след изпреварване на тежкотоварен камион.

Пълно е с подобни нещастия :censored: Много са ми странни като не използват ускорителната лента,а директно излизат с 20-30км без да погледнат дори.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 18 Ное 2016, 21:40

Голямо оплакване се оплаквате в Софето, трябва да ви екстрадират за месец в провинцията да ви побелеят косите. Като ви се падне някой, който 4 км кара с 30 км/ч и няма лента за изпреварване и отсреща има трафик? По темата - днес един МЛ със зимни гуми беше така добре спял в някакъв ретро азиатски ван, че чак беше протекъл отпред. Какво значение има с какви гуми си и какво ще обяснява сега шОфера - "ама той спря много рязко".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Ное 2016, 21:54

Няма никакво значение. Най-добре въобще и протектор да не изискват. Ако може само по джанти още по-добре.

пп: Много обичам коли, дето вътре са като манастир - накъдето погледнеш има по някоя икона. Е, тук една част от форума явно такива карат, щом за тях нямат значение гуми, спирачки, двигател, окачване. Чакат Свети Георги да ги спаси.

Аватар

Мнение от efren » 18 Ное 2016, 21:59

Не мога по джанти - дал съм 120 лева за комплекта, а гумите ги вземам по 2 лв парчето на старо :winky:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Ное 2016, 22:06

Каква била истината... Винаги съм се чудил на тия с джанти по 1200лв какъв им е мотива да слагат гуми от 12лв. :mhihi: Всеки ден научавам нещо ново. :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 18 Ное 2016, 22:16

efren написа:Голямо оплакване се оплаквате в Софето, трябва да ви екстрадират за месец в провинцията да ви побелеят косите. Като ви се падне някой, който 4 км кара с 30 км/ч и няма лента за изпреварване и отсреща има трафик? По темата - днес един МЛ със зимни гуми беше така добре спял в някакъв ретро азиатски ван, че чак беше протекъл отпред. Какво значение има с какви гуми си и какво ще обяснява сега шОфера - "ама той спря много рязко".

Защо да ходиме в провинцията,като тя е при нас :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от efren » 18 Ное 2016, 22:19

Не се смей - лично познавам човек, който си купи А8 V12 и купуваше гуми на старо. В един момент се оказа с 4 различни гуми втора употреба. Бедна ти е фантазията явно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Ное 2016, 22:27

Въобще не ми е бедна фантазията, щото всеки ден им гледам простотиите. Само че за мен това да отлагаме зимните гуми, щото нямало сняг е също толкова лекомислено. То поне да имаше истинска акция да следи и за протектор, че редовно махам "сликове" и монтирам "нови гуми" с 2мм грайфер на тяхно място. :mhihi: Направо ми се плаче.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Акция "Зима"

Мнение от Dextuar » 18 Ное 2016, 22:28

Като мацките почнат да избират по ДОТ-а на гумите, тогава ще почне да им пука... Тук всичко се прави заради показност и пут*и...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Аватар

Мнение от efren » 18 Ное 2016, 22:37

Dirty M5 driveR написа:Въобще не ми е бедна фантазията, щото всеки ден им гледам простотиите. Само че за мен това да отлагаме зимните гуми, щото нямало сняг е също толкова лекомислено. То поне да имаше истинска акция да следи и за протектор, че редовно махам "сликове" и монтирам "нови гуми" с 2мм грайфер на тяхно място. :mhihi: Направо ми се плаче.

Това с грайфера под 4 мм аз специално не мога да го разбера, но закона е такъв и докато не се промени това е ситуацията. Още по забавното е, че полицаите мерят грайфери само около 1 декември, а големия проблем е през лятото когато всички мислят, че са самолети и завали дъжд. Зимата тези без грайферите най-често закъсват, но рядко се мислят за шумахеровци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 19 Ное 2016, 12:26

Относно положението в София и провинцията... Доста често събота и неделя идвам до София... После като вляза в Пловдив и ми се изправят косите, за цял ден с София най-много да има една по-груба ситуация... А в Пловдив А минаване на 2 светофара вече 3 пъти си бил в "гонка" и те разминават на 1 боя рацерите, чуват се клаксони т.н.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Аватар

Мнение от efren » 19 Ное 2016, 12:39

host написа:Относно положението в София и провинцията... Доста често събота и неделя идвам до София... После като вляза в Пловдив и ми се изправят косите, за цял ден с София най-много да има една по-груба ситуация... А в Пловдив А минаване на 2 светофара вече 3 пъти си бил в "гонка" и те разминават на 1 боя рацерите, чуват се клаксони т.н.

За капак на всичко в Пловдив ако ще завиваш наляво всички светофари пускат и насрещно движещите се и винаги има някой на пълен форсаж отсреща за да не изпадаш в лежерно шофиране и да си на нокти.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 19 Ное 2016, 13:55

Сутрин, добре че няма ни ледове, ни снегове... А вечер поледици
https://youtu.be/VN49xQSSuDU

https://youtu.be/rv476_i751c

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 19 Ное 2016, 16:44

Твой ли е тоя канал, че ми се върти в newsfeed-a на youtube от няколко дни :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 19 Ное 2016, 16:54

https://youtu.be/_jonDuvoWXw
Как позна

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата