Акция "Зима"
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Акция "Зима"
да не би да имаш предвид >>>
https://www.youtube.com/watch?v=bulaS79H9yw
щото примерно тоз беше адски НЕЗАДОВОЛЕН, че вместо да пусне мигач и да се включи нормално аз НЕ :
1) намалих да може ЦАРЯ да се включи без мигач
2) отидох в лявата лента за да може ЦАРЯ да си кара между аварийната и дясната колкото си иска
3) не отидох в аварийната и да намаля за може ЦАРЯ да си кара айляче
... много ясно, че тоя водач с колата с някакви гуми е напълно изряден и е напълно безопасен ... КАТ такива не ги проверяват
щото примерно тоз беше адски НЕЗАДОВОЛЕН, че вместо да пусне мигач и да се включи нормално аз НЕ :
2) отидох в лявата лента за да може ЦАРЯ да си кара между аварийната и дясната колкото си иска
... много ясно, че тоя водач с колата с някакви гуми е напълно изряден и е напълно безопасен ... КАТ такива не ги проверяват
host написа:да не би да имаш предвид >>>
Ти пак си много смел, аз такива като ги видя отдалече ги заобикалям..
- host
- старши ентусиаст
-
на клипа излгежда по един начин ... на живо по друг ... докато се усетя какво става (тоя пиян ли е, леко е изтървал волана ли) нещата се случват малко по-бързо
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Още съм на летните, не висок клас, на 4 месеца сутрин си се усеща доста отчетливо,че сцеплението е доста по зле, а гумата се осеща и доста по твърда. Двайската ми стана 28-ца, а ако не сложа зимните до другия месец сигурно ще става направо емка. Та зимната гума си е нужна вече и то си се усеща още с тръгването.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента
. То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Don_Diego написа:Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента. То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190
Тук и с по 15 ленти да ни направят пътища,пак няма да може да се кара

Понякога се замислям дали не съм в Англия

Тук сега пак ще се обадят някои,че могата да си карат където им е кеф.Вече е воден този спор

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
(bubsa) написа:Don_Diego написа:Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента. То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190
Тук и с по 15 ленти да ни направят пътища,пак няма да може да се кара![]()
Понякога се замислям дали не съм в АнглияИ на южната дъга и на новата западна и на тангентата най-бързата лента в повечето случаи е най-дясната.Срам ли ги е да си карат в дясно,не знам
![]()
Тук сега пак ще се обадят някои,че могата да си карат където им е кеф.Вече е воден този спор
Е на тангентата тоя спор на вАжи

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:(bubsa) написа:Don_Diego написа:Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента. То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190
Тук и с по 15 ленти да ни направят пътища,пак няма да може да се кара![]()
Понякога се замислям дали не съм в АнглияИ на южната дъга и на новата западна и на тангентата най-бързата лента в повечето случаи е най-дясната.Срам ли ги е да си карат в дясно,не знам
![]()
Е на тангентата тоя спор на вАжиОграничението е 120км/ч и има аварийна, така че правилата за магистрала си важат с пълна сила
Така е,но на кой му пука какви правила важат,като не ги знае

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
host написа:да не би да имаш предвид >>>
Kолега, а ти защо просто не се премести в лявата лента и да го беше изпреварил както си е редно? Какъв е смисъла от нерви и присветквания като можеше да стане по напълно културен и безопасен начин, даже и двамата нямаше да се бяхте замислили.

- host
- старши ентусиаст
-
пак казвам, по един начин изглежда на клипа, по друг начин е реално
за мен правилното нещо (за мен) е да бях намалил и да го изчакам да видя какво ще прави щото можеше и лявата да мине, от къде да знам като няма мигач, ни нищо
но много се забавих в реакцията и така се получи , не твърдя , че аз съм предприел най-правилното решение ... ама тва е ежедневие
за мен правилното нещо (за мен) е да бях намалил и да го изчакам да видя какво ще прави щото можеше и лявата да мине, от къде да знам като няма мигач, ни нищо
но много се забавих в реакцията и така се получи , не твърдя , че аз съм предприел най-правилното решение ... ама тва е ежедневие
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Щото на такива тъпанари трябва да им се показва, че не правят нещата като хората. Днес като покара 20 км и като му свирнат 20 човека има надежда да се чукне в главата (или някой от пътниците с него да му каже), че явно някъде греши.
Правилното в случая наистина е да беше намалил, защото като те утрепе каква файда от уроците ти с дългите. Първо се уверете, че можете да спрете безопасно, ако той влезе рязко във вашата лента и чак тогава пускайте къси, дълги, клаксони, аварийни и каквото си искате. Заради едното его "защо да го оставям да си кара като цар" стават белите.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз ако бях ако нямаше коли щях да си мина в лява лента ида го задмина и дори нямаше да ми нарпави впечатление случката, защото всеки път като видя някой да се включва си минавам лява лента и си отпрашвам, вече ако идваха коли в лява лента и този се мята пред мен разбира се ще намаля придружено от калксони къси дълги и тн 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
k.milanov написа:Аз ако бях ако нямаше коли щях да си мина в лява лента ида го задмина и дори нямаше да ми нарпави впечатление случката, защото всеки път като видя някой да се включва си минавам лява лента и си отпрашвам, вече ако идваха коли в лява лента и този се мята пред мен разбира се ще намаля придружено от калксони къси дълги и тн
Абсолютно правилно.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Някой заплес-много възможно жена ,или говорещ по мобифона.
Онзи ден малко преди Пазарджик ми се случи абсолютно същото,но в ляво имаше трафик,а сладура се включваше от аварийна в средна с макс. 60,аз се прибирах след изпреварване на тежкотоварен камион.
Онзи ден малко преди Пазарджик ми се случи абсолютно същото,но в ляво имаше трафик,а сладура се включваше от аварийна в средна с макс. 60,аз се прибирах след изпреварване на тежкотоварен камион.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"