Акция "Зима"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Акция "Зима"

Мнение от host » 17 Ное 2016, 13:47

да не би да имаш предвид >>>

https://www.youtube.com/watch?v=bulaS79H9yw

щото примерно тоз беше адски НЕЗАДОВОЛЕН, че вместо да пусне мигач и да се включи нормално аз НЕ :

1) намалих да може ЦАРЯ да се включи без мигач
2) отидох в лявата лента за да може ЦАРЯ да си кара между аварийната и дясната колкото си иска
3) не отидох в аварийната и да намаля за може ЦАРЯ да си кара айляче

... много ясно, че тоя водач с колата с някакви гуми е напълно изряден и е напълно безопасен ... КАТ такива не ги проверяват

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Ное 2016, 14:05

host написа:да не би да имаш предвид >>>

щото примерно тоз беше адски НЕЗАДОВОЛЕН, че вместо да пусне мигач и да се включи нормално аз НЕ :

2) отидох в лявата лента за да може ЦАРЯ да си кара между аварийната и дясната колкото си иска

... много ясно, че тоя водач с колата с някакви гуми е напълно изряден и е напълно безопасен ... КАТ такива не ги проверяват

Ти пак си много смел, аз такива като ги видя отдалече ги заобикалям..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 17 Ное 2016, 14:13

на клипа излгежда по един начин ... на живо по друг ... докато се усетя какво става (тоя пиян ли е, леко е изтървал волана ли) нещата се случват малко по-бързо

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 17 Ное 2016, 14:23

Още съм на летните, не висок клас, на 4 месеца сутрин си се усеща доста отчетливо,че сцеплението е доста по зле, а гумата се осеща и доста по твърда. Двайската ми стана 28-ца, а ако не сложа зимните до другия месец сигурно ще става направо емка. Та зимната гума си е нужна вече и то си се усеща още с тръгването.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Ное 2016, 19:08

Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента :censored: . То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190 :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 17 Ное 2016, 19:17

Don_Diego написа:Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента :censored: . То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190 :banghead:

Тук и с по 15 ленти да ни направят пътища,пак няма да може да се кара :censored:
Понякога се замислям дали не съм в Англия :dunno: И на южната дъга и на новата западна и на тангентата най-бързата лента в повечето случаи е най-дясната.Срам ли ги е да си карат в дясно,не знам :dunno:
Тук сега пак ще се обадят някои,че могата да си карат където им е кеф.Вече е воден този спор :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Ное 2016, 19:26

(bubsa) написа:
Don_Diego написа:Мойте фаворити за тотални идиоти са тия дето се включват в крайна лява лента - пример от преди 25 минути. Карам си по новата част от околовръстния път, точно минавам над Ломско шосе. Пърпоря си в средна с 90км/ч, точно съм подминал един камион и съм на не повече от 10 метра пред него, та в тоя момент в движението се включва един пичага, който засече камиона (тъй като се движеше с по-ниска от неговата скорост), засече мен по същата причина и си се настани в лявата лента :censored: . То като цяло по тази линия Западна дъга-Скоростна тангента може стотици страници хартия да се изпишат за идиотщината и некадърността на повечето шофьори. Някой има ли идея къде трябва да се даде зор за да сложат един знак като в Германия - Keep right!, за бога дори в Македония има такива знаци по магистралите. Друг любим момент е да има някой с 90 в средна лента на тангентата, а зад теб да има някой прелитащ със 190 :banghead:

Тук и с по 15 ленти да ни направят пътища,пак няма да може да се кара :censored:
Понякога се замислям дали не съм в Англия :dunno: И на южната дъга и на новата западна и на тангентата най-бързата лента в повечето случаи е най-дясната.Срам ли ги е да си карат в дясно,не знам :dunno:
Тук сега пак ще се обадят някои,че могата да си карат където им е кеф.Вече е воден този спор :mhihi:

Е на тангентата тоя спор на вАжи :mhihi: Ограничението е 120км/ч и има аварийна, така че правилата за магистрала си важат с пълна сила :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 17 Ное 2016, 19:32

dextuar написа:
(bubsa) написа:

Е на тангентата тоя спор на вАжи :mhihi: Ограничението е 120км/ч и има аварийна, така че правилата за магистрала си важат с пълна сила :yes:

Така е,но на кой му пука какви правила важат,като не ги знае :mhihi: Направи няколко дължини и ще вдигнеш кръвното :censored:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 18 Ное 2016, 13:08

host написа:да не би да имаш предвид >>>

Kолега, а ти защо просто не се премести в лявата лента и да го беше изпреварил както си е редно? Какъв е смисъла от нерви и присветквания като можеше да стане по напълно културен и безопасен начин, даже и двамата нямаше да се бяхте замислили.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 18 Ное 2016, 13:35

пак казвам, по един начин изглежда на клипа, по друг начин е реално

за мен правилното нещо (за мен) е да бях намалил и да го изчакам да видя какво ще прави щото можеше и лявата да мине, от къде да знам като няма мигач, ни нищо

но много се забавих в реакцията и така се получи , не твърдя , че аз съм предприел най-правилното решение ... ама тва е ежедневие

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Ное 2016, 18:18

Щото на такива тъпанари трябва да им се показва, че не правят нещата като хората. Днес като покара 20 км и като му свирнат 20 човека има надежда да се чукне в главата (или някой от пътниците с него да му каже), че явно някъде греши.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 18 Ное 2016, 18:45

Правилното в случая наистина е да беше намалил, защото като те утрепе каква файда от уроците ти с дългите. Първо се уверете, че можете да спрете безопасно, ако той влезе рязко във вашата лента и чак тогава пускайте къси, дълги, клаксони, аварийни и каквото си искате. Заради едното его "защо да го оставям да си кара като цар" стават белите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 18 Ное 2016, 19:57

Аз ако бях ако нямаше коли щях да си мина в лява лента ида го задмина и дори нямаше да ми нарпави впечатление случката, защото всеки път като видя някой да се включва си минавам лява лента и си отпрашвам, вече ако идваха коли в лява лента и този се мята пред мен разбира се ще намаля придружено от калксони къси дълги и тн :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 18 Ное 2016, 21:07

k.milanov написа:Аз ако бях ако нямаше коли щях да си мина в лява лента ида го задмина и дори нямаше да ми нарпави впечатление случката, защото всеки път като видя някой да се включва си минавам лява лента и си отпрашвам, вече ако идваха коли в лява лента и този се мята пред мен разбира се ще намаля придружено от калксони къси дълги и тн :yes:

Абсолютно правилно. :yes:

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Ное 2016, 21:20

Някой заплес-много възможно жена ,или говорещ по мобифона.
Онзи ден малко преди Пазарджик ми се случи абсолютно същото,но в ляво имаше трафик,а сладура се включваше от аварийна в средна с макс. 60,аз се прибирах след изпреварване на тежкотоварен камион.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата