Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Политическа.

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2016, 11:01

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз мога ли да пиша против Боко или и аз усирам форума? :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Ное 2016, 11:09

Тиквочо че си оди ли или не? :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 07 Ное 2016, 11:10

И са какво, въртим го сучем го, пак партията майка ще се изберем, при това с военен. Или след година пак ще има протести.... Поне да беше нещо ново...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2016, 11:14

Мда трагедия ... Смятай на народа колко му писна от на тиквоняка глупостите ...

Zagy написа:Тиквочо че си оди ли или не? :mhihi:

Според мен и той не може да ти каже :mhihi:

Или и да ти каже ще е предпредпоследно :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 07 Ное 2016, 12:45

Тиквоча в момента пада от високо и не знае къде се намира още ... лъже, маже, чуди се как да се измъкне :D
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Ное 2016, 13:57

K_Ilkov написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може ама без да "акаш" :smoke:

По темата - Сигурен съм че, всички тук са правили пируети за да постигнат някаква цел.
Да гласуваш за някой не винаги означава , че го харесваш. Хората преследват идеята си.
"Комунист или тиква" по времето на Б.Б. много хора разбраха, че можело и по-добре.
А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.

п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Ное 2016, 14:00

klintan66 написа:
K_Ilkov написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може ама без да "акаш" :smoke:

По темата - Сигурен съм че, всички тук са правили пируети за да постигнат някаква цел.
Да гласуваш за някой не винаги означава , че го харесваш. Хората преследват идеята си.
"Комунист или тиква" по времето на Б.Б. много хора разбраха, че можело и по-добре.
А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.

п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!

Замислял ли си се, че щом е толкова универсално мразен - мооооже би има причина да е така? ;)
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Ное 2016, 14:12

Българите мразим всички и вносни политици да ни внесат и тях ще мразим ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2016, 14:16

klintan66 написа:[

Ти защото гледаш само едната страна, аз се имам за обективен (не понасям всички поради обективни причини :mhihi: ) и мога да ти кажа, че "вожда" толкова глупости изрече в стил "черен пиар", че в един момент не можех да повярвам, че някой може да е толкова арогантно нахален.
Всъщност собствената му арогантност го запрати на второ място на първичните избори.
Само супер арогантен човек може да си помисли, че хората са олигофрени и може да сложи/предложи който и да си поиска на всеки пост. Смяташе, че и магаре да сложи/предложи, хората щяха да го изберат, щото са "ГЕРБ"
Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 07 Ное 2016, 14:24

Е.Димитров написа:Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.

Само да вметна че Пловдив традиционно не гласува за ГЕРБ на последните избори кмета Мамин спечели само с 1000 гласа от 300 000 гласували а единият районен кмет спечели с "цели" 47 гласа от 40 000 гласували. Загубата в "десният" Пловдив за ГЕРБ е огромна от порядъка на 15 % в полза на Радев.

p/s от тази сутрин https://news.plovdiv24.bg/681720.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 07 Ное 2016, 14:29

Не мога да повярвам, че има толкова хора, които вярват, че гласът им има някакво значение и че всичко е така, както го представят по телевизията, а не един театър. Манипулацията очевидно е доста успешна.
Е.Димитров написа:Само супер арогантен човек може да си помисли, че хората са олигофрени и може да сложи/предложи който и да си поиска на всеки пост. Смяташе, че и магаре да сложи/предложи, хората щяха да го изберат, щото са "ГЕРБ"
Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.

В същност, може и орангутани да нареди на всеки пост. И ще бъдат избрани не защото много хора ще гласуват за тях, понеже са от ГЕРБ, а защото резултатите се нагласят, както е и в целия западен свят. Управляващите политици са кукли на конци и се избират по това колко са послушни. Наглед лекото изоставане на Цецка Цачева е умишлено, все едно надпреварата е оспорвана. На балотажа резултата ще е друг и се знаеше още от самото начало.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2016, 14:47

Какъв ще е резултата? Аз смятам, че ще си имаме генерал президент. Ти кво ше прогнозираш?

klintan66 написа:А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.

На тиквата няма нужда да му се организира нищо, той си има достатъчно черно около и в него та да му е нужен организиран!

То е хубаво да се борави с някакви по-суфистицирани изрази, но когато човека го заслужава ...

За това просто ГОВЕДО всяка деликатност е повече от излишна ;)

пп. Да не ме обадиш сега на Цецо да дойде да ме абстрахира, че очерням неговия БОКо :mhihi:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 07 Ное 2016, 15:28

klintan66 написа:п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!

klintan66 написа:За всички е видно ,че обичаш да сереш..

Явно нямаш проблем с това - щом като си отвори устата и.. наоколо заваляха л*йната.. ;)

p.s. И да се пукнеш от мъка, твоят идол сам се докара до това положение. Може и да има някои още, които ги кефи Вождът да се отнася с тях, като с говеда, /а може и наистина да са си говеда/ - но повечето показаха своя избор.
И загубата определено няма нищо общо с това, че не е предложил подходящата магарица.
- а че по принцип не искаме говедо за президент.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 07 Ное 2016, 15:46

Успокойте се, купете си пуканки и гледайте! Филмът тепърва започва. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 07 Ное 2016, 16:11

Не е сигурна работата. Голяма част от гласовете за Каракачанов, Марешки и Трайков ще отидат към ГЕРБ. Да не всички, но все пак по-голямата част ще са за десният кандидат. А техните гласове са над 1 милион.
БСП получиха абсолютния максимум гласове, който можеха да получат на първия тур, като се има в предвид, че все пак имаше и друг ляв кандидат в лицето на Калфин, а и обраха голяма част и от протестния вот. Ще прибавят и по-голямата част от гласовете на ДПС на балотажа. Но те вече според моите наблюдения са по-малко от преди време, когато Доган печелеше по около 15% вот.
Така че нищо не се знае.
Но това всичко е в сферата на фантазиите. Ще изчакаме и ще видим. Иначе тези, които искат оставка на какво се надяват? На нещо различно ли :D Не схващат ли, че ГЕРБ загуби само защото кандидат е Цецка Цачева. С Фандъкова, Дончев или Николов нещата щяха да са коренно различни. Та затова тая оставка само ще ни докара нови избори, на които няма да има нищо по различно в менюта от на старите избори. И резултатите ще са същите.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата