Политическа.
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Политическа.

Аз мога ли да пиша против Боко или и аз усирам форума?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
И са какво, въртим го сучем го, пак партията майка ще се изберем, при това с военен. Или след година пак ще има протести.... Поне да беше нещо ново...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мда трагедия ... Смятай на народа колко му писна от на тиквоняка глупостите ...
Според мен и той не може да ти каже
Или и да ти каже ще е предпредпоследно
Zagy написа:Тиквочо че си оди ли или не?
Според мен и той не може да ти каже

Или и да ти каже ще е предпредпоследно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Тиквоча в момента пада от високо и не знае къде се намира още ... лъже, маже, чуди се как да се измъкне 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
K_Ilkov написа::mhihi:![]()
![]()
Може ама без да "акаш"

По темата - Сигурен съм че, всички тук са правили пируети за да постигнат някаква цел.
Да гласуваш за някой не винаги означава , че го харесваш. Хората преследват идеята си.
"Комунист или тиква" по времето на Б.Б. много хора разбраха, че можело и по-добре.
А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.
п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
klintan66 написа:K_Ilkov написа::mhihi:![]()
![]()
Може ама без да "акаш"![]()
По темата - Сигурен съм че, всички тук са правили пируети за да постигнат някаква цел.
Да гласуваш за някой не винаги означава , че го харесваш. Хората преследват идеята си.
"Комунист или тиква" по времето на Б.Б. много хора разбраха, че можело и по-добре.
А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.
п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!
Замислял ли си се, че щом е толкова универсално мразен - мооооже би има причина да е така?

Si non confectus, non reficiat.
Българите мразим всички и вносни политици да ни внесат и тях ще мразим 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
klintan66 написа:[
Ти защото гледаш само едната страна, аз се имам за обективен (не понасям всички поради обективни причини

Всъщност собствената му арогантност го запрати на второ място на първичните избори.
Само супер арогантен човек може да си помисли, че хората са олигофрени и може да сложи/предложи който и да си поиска на всеки пост. Смяташе, че и магаре да сложи/предложи, хората щяха да го изберат, щото са "ГЕРБ"
Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Е.Димитров написа:Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.
Само да вметна че Пловдив традиционно не гласува за ГЕРБ на последните избори кмета Мамин спечели само с 1000 гласа от 300 000 гласували а единият районен кмет спечели с "цели" 47 гласа от 40 000 гласували. Загубата в "десният" Пловдив за ГЕРБ е огромна от порядъка на 15 % в полза на Радев.
p/s от тази сутрин https://news.plovdiv24.bg/681720.html
Не мога да повярвам, че има толкова хора, които вярват, че гласът им има някакво значение и че всичко е така, както го представят по телевизията, а не един театър. Манипулацията очевидно е доста успешна.
В същност, може и орангутани да нареди на всеки пост. И ще бъдат избрани не защото много хора ще гласуват за тях, понеже са от ГЕРБ, а защото резултатите се нагласят, както е и в целия западен свят. Управляващите политици са кукли на конци и се избират по това колко са послушни. Наглед лекото изоставане на Цецка Цачева е умишлено, все едно надпреварата е оспорвана. На балотажа резултата ще е друг и се знаеше още от самото начало.
Е.Димитров написа:Само супер арогантен човек може да си помисли, че хората са олигофрени и може да сложи/предложи който и да си поиска на всеки пост. Смяташе, че и магаре да сложи/предложи, хората щяха да го изберат, щото са "ГЕРБ"
Бахти шамара получи, и то от градове, традиционно десни и гласуващи за герб, като София и Пловдив.
В същност, може и орангутани да нареди на всеки пост. И ще бъдат избрани не защото много хора ще гласуват за тях, понеже са от ГЕРБ, а защото резултатите се нагласят, както е и в целия западен свят. Управляващите политици са кукли на конци и се избират по това колко са послушни. Наглед лекото изоставане на Цецка Цачева е умишлено, все едно надпреварата е оспорвана. На балотажа резултата ще е друг и се знаеше още от самото начало.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Какъв ще е резултата? Аз смятам, че ще си имаме генерал президент. Ти кво ше прогнозираш?
На тиквата няма нужда да му се организира нищо, той си има достатъчно черно около и в него та да му е нужен организиран!
То е хубаво да се борави с някакви по-суфистицирани изрази, но когато човека го заслужава ...
За това просто ГОВЕДО всяка деликатност е повече от излишна
пп. Да не ме обадиш сега на Цецо да дойде да ме абстрахира, че очерням неговия БОКо
klintan66 написа:А лично мен адски ме дразни организирания черен PR срещу КОГОТО И ДА Е! А по-гнусен и добре организиран от този срещу Б.Б не виждам.
На тиквата няма нужда да му се организира нищо, той си има достатъчно черно около и в него та да му е нужен организиран!
То е хубаво да се борави с някакви по-суфистицирани изрази, но когато човека го заслужава ...
За това просто ГОВЕДО всяка деликатност е повече от излишна

пп. Да не ме обадиш сега на Цецо да дойде да ме абстрахира, че очерням неговия БОКо

...
- dreadx
- младши ентусиаст
-
klintan66 написа:п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!
klintan66 написа:За всички е видно ,че обичаш да сереш..
Явно нямаш проблем с това - щом като си отвори устата и.. наоколо заваляха л*йната.. ;)
p.s. И да се пукнеш от мъка, твоят идол сам се докара до това положение. Може и да има някои още, които ги кефи Вождът да се отнася с тях, като с говеда, /а може и наистина да са си говеда/ - но повечето показаха своя избор.
И загубата определено няма нищо общо с това, че не е предложил подходящата магарица.
- а че по принцип не искаме говедо за президент.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Не е сигурна работата. Голяма част от гласовете за Каракачанов, Марешки и Трайков ще отидат към ГЕРБ. Да не всички, но все пак по-голямата част ще са за десният кандидат. А техните гласове са над 1 милион.
БСП получиха абсолютния максимум гласове, който можеха да получат на първия тур, като се има в предвид, че все пак имаше и друг ляв кандидат в лицето на Калфин, а и обраха голяма част и от протестния вот. Ще прибавят и по-голямата част от гласовете на ДПС на балотажа. Но те вече според моите наблюдения са по-малко от преди време, когато Доган печелеше по около 15% вот.
Така че нищо не се знае.
Но това всичко е в сферата на фантазиите. Ще изчакаме и ще видим. Иначе тези, които искат оставка на какво се надяват? На нещо различно ли
Не схващат ли, че ГЕРБ загуби само защото кандидат е Цецка Цачева. С Фандъкова, Дончев или Николов нещата щяха да са коренно различни. Та затова тая оставка само ще ни докара нови избори, на които няма да има нищо по различно в менюта от на старите избори. И резултатите ще са същите.
БСП получиха абсолютния максимум гласове, който можеха да получат на първия тур, като се има в предвид, че все пак имаше и друг ляв кандидат в лицето на Калфин, а и обраха голяма част и от протестния вот. Ще прибавят и по-голямата част от гласовете на ДПС на балотажа. Но те вече според моите наблюдения са по-малко от преди време, когато Доган печелеше по около 15% вот.
Така че нищо не се знае.
Но това всичко е в сферата на фантазиите. Ще изчакаме и ще видим. Иначе тези, които искат оставка на какво се надяват? На нещо различно ли