Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: iOS тема
На мой приятел му замениха натрошения дисплей на 6ца в Apple store в UK срещу 80 паунда, телефонът отдавна е извън гаранция. Като падна първоначално му казаха, че понеже леко е изкривен корпуса при 3.5 жака и трябвало целия телефон, защото няма да пасне новия дисплей, но в друг магазин го взеха и след 2 часа беше готов. Странно беше как в два различни магазина му казваха различни неща и той седя 6-7 месеца със счупен дисплей, докато събере пари за изцяло нов телефон
Цената на новия беше горе-долу като тази, която цитирате.

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Някой използва ли IOS 10 на 6ца 16гб ?
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
iOS тема
Аз съм с бета 2 от няколко дни, но на 5s 16гб
Не е перфектна, но си работи съвсем нормално всичко. Явно вече искат да изхвърлят изцяло всички 32bit приложения, защото се сърди първия път като стартираш такова.
Не е перфектна, но си работи съвсем нормално всичко. Явно вече искат да изхвърлят изцяло всички 32bit приложения, защото се сърди първия път като стартираш такова.
Only dead fish follow the stream...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Jailbreak achieved- нападайте 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Чакайте, чакайте! Много бързо се развиха последните няколко мнения!
К'ва 10-ка, к'ви пет лева?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Only dead fish follow the stream...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
speeder88 написа:Чакайте, чакайте! Много бързо се развиха последните няколко мнения!![]()
![]()
![]()
За бета става въпрос. Досега почти всеки нов iOS в първите си публични версии е зле, така че никога не бих си сложил бета фирмуер на айфона, където ми е основен телефон, но аз лично си имам моя теза по въпроса.
- indzhov.p
- Потребител
-
- Кара: F10;F16;JEEP WK2
Колеги, имате ли проблем с iMessage? От 1 ден не мога да го активирам чрез email.
Highway to hell

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Имам проблем с месинджера няма звук някои да има подобен проблем ?
От една седмица батерията на 5s пада с 10% на час. Рестор му правих - никаква промяна, вайбър дърпа като за световно - 30-40% батерия, махнах го от тази сутрин, но пак май няма да има промяна. Интересното е, че background app refresh е забранен, но въпреки това вайбър си действал на заден план според използването на батерията. Беше 9.3.2 по принуда тази сутрин отиде на 9.3.4 .Някой с подобни проблеми?
И още нещо, от кога не мога да изключвам обновяването за ъпдейт? Изобщо тези новите версии плачат за джейлбрейк.
И още нещо, от кога не мога да изключвам обновяването за ъпдейт? Изобщо тези новите версии плачат за джейлбрейк.
- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
© написа:От една седмица батерията на 5s пада с 10% на час. Рестор му правих - никаква промяна, вайбър дърпа като за световно - 30-40% батерия, махнах го от тази сутрин, но пак май няма да има промяна. Интересното е, че background app refresh е забранен, но въпреки това вайбър си действал на заден план според използването на батерията. Беше 9.3.2 по принуда тази сутрин отиде на 9.3.4 .Някой с подобни проблеми?
Пропуснал си момента с JailBreak-а. Влизаш в Settings -- Itunes -- Updates и махаш автоматичното обновяване
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Дори да спреш background app refresh, приложение, което не го затвориш- да речем Spotify, което работи 99% от времето "off screen" после излиза като background в статистиките за батерията. Аз съм чел спорни мнения затова дали е по-щадящо за батерията да оставиш приложенията, които ползваш често- примерно чат приложение като Viber да ти работи в task manager-а, вместо само да го отваряш и затваряш често като пишеш. Уж е по-натоварващо за телефона да отвори наново приложението, отколкото да си седи и само да го цъкнеш. Не съм забелязал особено да ми дърпа батерия приложение, което си седи в бекграунда, месинджъра например ми е бил с часове background usage и не е като да срива батерията, вече отвориш ли го е ясно. Аз лично ако не ползвам нещо повече от 30мин си го затварям, специално вайбър е доста тегаво приложение и на мен ми дърпа също много батерия. Ако батерията ти пада 10% от без нищо, явно почва да си отива, на моя 5S така му почнаха мъките, впоследствие караше 2 часа като го ползвах. Ако си чатиш с вайбър и ти пада 10% на час е доооста добре 

Телефона го ползва жена ми, но по-всяка вероятност батерията си отива. Някакъв шанс за смяна на батерия?
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
© написа:Телефона го ползва жена ми, но по-всяка вероятност батерията си отива. Някакъв шанс за смяна на батерия?
моята ( с петица съм) я смених с китайска за 5 долара, барабар с инструментите - работа за 5 минути, за сега 3та седмица си е ОК.