Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2016, 14:00

Да. От Криейтив. Но телефона беше в гаранция. Не знам ако не е дали не е друга цената.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 22 Юли 2016, 17:17

На мой приятел му замениха натрошения дисплей на 6ца в Apple store в UK срещу 80 паунда, телефонът отдавна е извън гаранция. Като падна първоначално му казаха, че понеже леко е изкривен корпуса при 3.5 жака и трябвало целия телефон, защото няма да пасне новия дисплей, но в друг магазин го взеха и след 2 часа беше готов. Странно беше как в два различни магазина му казваха различни неща и той седя 6-7 месеца със счупен дисплей, докато събере пари за изцяло нов телефон :mhihi: Цената на новия беше горе-долу като тази, която цитирате.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 24 Юли 2016, 14:45

Някой използва ли IOS 10 на 6ца 16гб ?
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

iOS тема

Мнение от MadChicken » 24 Юли 2016, 16:09

Аз съм с бета 2 от няколко дни, но на 5s 16гб
Не е перфектна, но си работи съвсем нормално всичко. Явно вече искат да изхвърлят изцяло всички 32bit приложения, защото се сърди първия път като стартираш такова.
Only dead fish follow the stream...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 25 Юли 2016, 9:34

Jailbreak achieved- нападайте :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Юли 2016, 10:59

Чакайте, чакайте! Много бързо се развиха последните няколко мнения! :D :D :D

К'ва 10-ка, к'ви пет лева?
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 25 Юли 2016, 11:58

ImageUploadedByTapatalk1469437098.366064.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Only dead fish follow the stream...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Юли 2016, 12:11

speeder88 написа:Чакайте, чакайте! Много бързо се развиха последните няколко мнения! :D :D :D

К'ва 10-ка, к'ви пет лева?

За бета става въпрос. Досега почти всеки нов iOS в първите си публични версии е зле, така че никога не бих си сложил бета фирмуер на айфона, където ми е основен телефон, но аз лично си имам моя теза по въпроса.

Потребител
Аватар
Кара: F10;F16;JEEP WK2

Мнение от indzhov.p » 27 Юли 2016, 19:41

Колеги, имате ли проблем с iMessage? От 1 ден не мога да го активирам чрез email.
Highway to hell :guitarist: :twisted:
Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 29 Юли 2016, 15:49

Имам проблем с месинджера няма звук някои да има подобен проблем ?

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Авг 2016, 8:32

От една седмица батерията на 5s пада с 10% на час. Рестор му правих - никаква промяна, вайбър дърпа като за световно - 30-40% батерия, махнах го от тази сутрин, но пак май няма да има промяна. Интересното е, че background app refresh е забранен, но въпреки това вайбър си действал на заден план според използването на батерията. Беше 9.3.2 по принуда тази сутрин отиде на 9.3.4 .Някой с подобни проблеми?
И още нещо, от кога не мога да изключвам обновяването за ъпдейт? Изобщо тези новите версии плачат за джейлбрейк.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sincheto » 22 Авг 2016, 8:41

© написа:От една седмица батерията на 5s пада с 10% на час. Рестор му правих - никаква промяна, вайбър дърпа като за световно - 30-40% батерия, махнах го от тази сутрин, но пак май няма да има промяна. Интересното е, че background app refresh е забранен, но въпреки това вайбър си действал на заден план според използването на батерията. Беше 9.3.2 по принуда тази сутрин отиде на 9.3.4 .Някой с подобни проблеми?
И още нещо, от кога не мога да изключвам обновяването за ъпдейт? Изобщо тези новите версии плачат за джейлбрейк.

Пропуснал си момента с JailBreak-а. Влизаш в Settings -- Itunes -- Updates и махаш автоматичното обновяване

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 22 Авг 2016, 11:34

Дори да спреш background app refresh, приложение, което не го затвориш- да речем Spotify, което работи 99% от времето "off screen" после излиза като background в статистиките за батерията. Аз съм чел спорни мнения затова дали е по-щадящо за батерията да оставиш приложенията, които ползваш често- примерно чат приложение като Viber да ти работи в task manager-а, вместо само да го отваряш и затваряш често като пишеш. Уж е по-натоварващо за телефона да отвори наново приложението, отколкото да си седи и само да го цъкнеш. Не съм забелязал особено да ми дърпа батерия приложение, което си седи в бекграунда, месинджъра например ми е бил с часове background usage и не е като да срива батерията, вече отвориш ли го е ясно. Аз лично ако не ползвам нещо повече от 30мин си го затварям, специално вайбър е доста тегаво приложение и на мен ми дърпа също много батерия. Ако батерията ти пада 10% от без нищо, явно почва да си отива, на моя 5S така му почнаха мъките, впоследствие караше 2 часа като го ползвах. Ако си чатиш с вайбър и ти пада 10% на час е доооста добре :yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Авг 2016, 14:18

Телефона го ползва жена ми, но по-всяка вероятност батерията си отива. Някакъв шанс за смяна на батерия?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 22 Авг 2016, 14:59

© написа:Телефона го ползва жена ми, но по-всяка вероятност батерията си отива. Някакъв шанс за смяна на батерия?

моята ( с петица съм) я смених с китайска за 5 долара, барабар с инструментите - работа за 5 минути, за сега 3та седмица си е ОК. :yes: и 6 месеца да изкара тази батерия ...за 5 долара ... няма да е зле :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата