И те са хора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 25 Ное 2006, 15:39

t0sh написа:е на това не мога ад не тресна един брутален оффтопик:

BMWALPINA написа:.. Правя евала на всеки който е успял да изкара пари независимо по къв начин то това се постига с Ъкъл

'независио по какъв начин' - абе ти НОРМАЛЕН ли си??
да дойде да си направи далаверката за милиони, след която оставаш на УЛИЦАТА, щото никой не му пука нали пари трябва да се правят, а ти си му прави евала от някоя шахта после.

Тука съм много съгласен с теб :idea: И сори за офтопика, ама аз на тия не им правя евала :!: Т.е. на тия, които чрез много грозни далавери правят пари за сметка на нормални хора :) аз ще ги нау'ча тях :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Ное 2006, 19:11

Има и изключения :winky:
tosh ДА НАОРМАЛЕН СЪМ :!: btw Теб тва кво те грее?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 25 Ное 2006, 19:22

BMWALPINA написа:tosh ДА НАОРМАЛЕН СЪМ :!:

личи ти :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 27 Ное 2006, 13:45

Slavi_m написа:
vicho написа:Та същата шестица на този пич е снимана в на "Гергана" клипа "Гасна по Теб".

Convertible-a E63 беше/е на човек от Смолян, ;) а не от Хасково!

от смолян е , алекс се казва , а номера му беше нещо 1331 .... тва беше една от първите шестици в бг .... преди май караше мерджан ... не че не можеше да ги има и двете ама явно е открил топлата вода :mhihi:
БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от rikelme » 28 Ное 2006, 22:09

Здравейте! Извинявам се, че не влизам, но имах малки проблеми с женицата и не ми беше до развлечения....

По темата -

Написано от t0sh:
"п.п.с. а такива със 6-ци дигащи над 100 по Мария Луиза, където само на мен поне 2 пъти са ми изскачали деца измежду паркираните коли, или някви се ръгат да пресичат покрай спирките - без коментар просто" - - немога и аз да си обясня това, че не се изпречиха хора(ако беше станало, сигурно нямаше да напиша тази тема, защото щях да лежа в Софийския, в комплект с водача на Мерцедеса сигурно...)

Написано от t0sh:
"пореден п.с. - трудно е да намериш там стълб, без пред него да има паркирана кола" - - ами значи Перничанина е или огромен късметлия, или огромен карък :confused:

Написано от Xterminat0r:
"аз, ако карам 6ца нали се сещате колко ще ми пука ... И колко ще искам да идвам на ЕКО, за да се доказвам на Вас?!@#!?@#!

Историята изобщо не е за 6цата, а по-скоро за трагедията от "слалома". " - - Въпросът е, не че неискам да идвам на ЕКО, а че имах неприятен скандал с любимия човек и не ми беше нито до забавления, нито до нищо. С най-голямо удоволствие ще присъствам на Ваша среща. :)

Написано от vicho: "червеното е последното влизане, явно пича няма ташки за да напише нещо по темата ... какво и да е, или, че е излъгал или да ни натрие носовете" - - Вече разясних какъв е проблема.

Написано то mastorpetko: "еехх, хора от Перник, плачете сега ...

От разказа не се запомня събуждането, нито вълнените чорапи, слалома - също, но срещата с ЧОВЕКА ОТ ПЕРНИК незабравимо" - - Незнам, просто останах с уста до п*шка*а, с сълзи в очите и с огромен респект и уважение към този човек. Ламарината няма значение, важен е човекът.

Написано от vicho: "ЗаЩо ставаш адвокат на дявола сега немога да разбера ...

Ако беше пуснало момчето тема -> "купих си шестица" да сложи 2-3 снимки, едва ли някой щеше да го нападне, напротив, всички щяха да се радват. Защото най-малкото, което е, че във форума няма завистливи хора. Но така пусната темата - нали се сещаш, че не изглежда кой знае колко читава

п.с. очакванията ми, че пича няма да се обади повече във форума се оправдават"

Е, не се оправдаха. ;) Неисках да пусна такава тема, защото нямам снимки и щяхте да ме вземете за хлапе-фукльо. Но обещавам, че в скоро време ще посетя някоя сбирка на ЕКО да ви покажа автомобила. :)

Хайде, че доста пописах, а съм на работа. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Ное 2006, 22:30

В такъв случай - Заповядай този четвъртък на ЕКО.
Ако искаш пиши ЛС да се видим някъде. ;)

п.с. Хубаво е, че си сериозен, а ако съм те засегнал ще ти се извиня. ;)

ПОЗДРАВИ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 28 Ное 2006, 23:54

Чакаме на ЕКО да ти стиснем ръката ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 01 Дек 2006, 14:12

Е то даскало после работа, после гаджето, кога да я снима сега, пък камо ли да се разкарва до ЕКо
:)

Потребител
Аватар

Мнение от kafer » 11 Дек 2006, 22:30

а с кво да я снима нали се сещате че цифровите апарати струват повече от един билет за градския тр и каде да снимаш такава кола от реиса ми кажи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 12 Дек 2006, 5:30

zAcK написа::mhihi: А сещате ли се за ония пич от Хасково дето на неговата възраст имаше шестица. Даже по едно време пишеше във форума :twisted:

Иначе тоя разказ и аз не го схванах :help: Някой моменти се губят :confused:

този е в тунинг.бг

май беше и на събора.. поне колата му (или тази на тати) беше

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 12 Дек 2006, 5:38

bobi_batko написа:За човекът от хасково сме завършили в един випуск (ако е този за който се сещам)
Имат пари и си купува колата която иска 8)
То баси и извратеното и мазохистично съзнание ще е, ако имаш пари и не си купуваш това което искаш :roll:
До колко е фен на марката незнам, защото караше и един мерц 220 С
Незнам и кой сте видяли тук в София, защото той има и по малак брат, който също кара.

Няма нищо чудно в БГ, чудното е че някои все още се учудват :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

чудното е че ВСЕКИ знае че тези са направили тези пари буквално на кръвта на всички останали и на никой не му пука. напротив, радваме им се.

за това аз преди време писах че ние сме едно стадо и сами си създаваме и подкрепяме престъпният елемент и за това се смея на всеки тъпак който седнаl да ми се оплаква как е било зле у нас (докато си пие бирата в кафенето вместо да работи).

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 12 Дек 2006, 14:22

за това се смея на всеки тъпак който седнаl да ми се оплаква как е било зле у нас (докато си пие бирата в кафенето вместо да работи.

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 26 Дек 2006, 21:44

Свършиха ли се местата на 4-ти километър!?!? :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 04 Яну 2007, 20:45

Да се изкажа извън темата за 6 - тиците:
Много праведни излязоха всички. Защо гледате в чуждата чиния? Колко от вас биха влезли в някоя "нечиста" схема, за да направят лев - дали да си купят БМВ или нещо друго, а? Много киселее това грозде. Нищо лично към никои - почти никой не познавам, а и не ме интересува дали кара 645, 650 или 318i. Защото кола се купува, а човек се става...

Има хора, които много много честно си вадят хляба и могат да си позволят неща, които други на "заплатка" не могат. Не знам от кога сме признати за пазарна икономика, а комунизма си отиде деца, както пееше Щуреца. Винаги ще има хора, които ще имат, а те ще са малко. Винаги ще има хора, които "нямат" (много е относително това, ама говорим за материалното), и те винаги ще се стремят нагоре - към тези които имат. Да не се впускам с по - подробни размисли, защото това е тема като: кое е по - бързо 325tds или 320i...

На бюрото ми има цитат от Дайън Рейвич (въобще не го знам кой е, но): "Човекът, който знае как винаги ще има работа, човекът, който знае защо, винаги ще бъде шеф"
Има и друго: "Винаги закъснявам сутрин за офиса, но компенсирам като си тръгвам по - рано"

Нищо лично. Извинявам се ако съм засегнал някои. Всяка прилика е случайна :)
Селото се оказа точно във града

Предишна

Назад към Страхотни истории