И те са хора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
t0sh написа:е на това не мога ад не тресна един брутален оффтопик:BMWALPINA написа:.. Правя евала на всеки който е успял да изкара пари независимо по къв начин то това се постига с Ъкъл
'независио по какъв начин' - абе ти НОРМАЛЕН ли си??
да дойде да си направи далаверката за милиони, след която оставаш на УЛИЦАТА, щото никой не му пука нали пари трябва да се правят, а ти си му прави евала от някоя шахта после.
Тука съм много съгласен с теб

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Slavi_m написа:vicho написа:Та същата шестица на този пич е снимана в на "Гергана" клипа "Гасна по Теб".
Convertible-a E63 беше/е на човек от Смолян,а не от Хасково!
от смолян е , алекс се казва , а номера му беше нещо 1331 .... тва беше една от първите шестици в бг .... преди май караше мерджан ... не че не можеше да ги има и двете ама явно е открил топлата вода

БМВ
Здравейте! Извинявам се, че не влизам, но имах малки проблеми с женицата и не ми беше до развлечения....
По темата -
Написано от t0sh:
"п.п.с. а такива със 6-ци дигащи над 100 по Мария Луиза, където само на мен поне 2 пъти са ми изскачали деца измежду паркираните коли, или някви се ръгат да пресичат покрай спирките - без коментар просто" - - немога и аз да си обясня това, че не се изпречиха хора(ако беше станало, сигурно нямаше да напиша тази тема, защото щях да лежа в Софийския, в комплект с водача на Мерцедеса сигурно...)
Написано от t0sh:
"пореден п.с. - трудно е да намериш там стълб, без пред него да има паркирана кола" - - ами значи Перничанина е или огромен късметлия, или огромен карък
Написано от Xterminat0r:
"аз, ако карам 6ца нали се сещате колко ще ми пука ... И колко ще искам да идвам на ЕКО, за да се доказвам на Вас?!@#!?@#!
Историята изобщо не е за 6цата, а по-скоро за трагедията от "слалома". " - - Въпросът е, не че неискам да идвам на ЕКО, а че имах неприятен скандал с любимия човек и не ми беше нито до забавления, нито до нищо. С най-голямо удоволствие ще присъствам на Ваша среща.
Написано от vicho: "червеното е последното влизане, явно пича няма ташки за да напише нещо по темата ... какво и да е, или, че е излъгал или да ни натрие носовете" - - Вече разясних какъв е проблема.
Написано то mastorpetko: "еехх, хора от Перник, плачете сега ...
От разказа не се запомня събуждането, нито вълнените чорапи, слалома - също, но срещата с ЧОВЕКА ОТ ПЕРНИК незабравимо" - - Незнам, просто останах с уста до п*шка*а, с сълзи в очите и с огромен респект и уважение към този човек. Ламарината няма значение, важен е човекът.
Написано от vicho: "ЗаЩо ставаш адвокат на дявола сега немога да разбера ...
Ако беше пуснало момчето тема -> "купих си шестица" да сложи 2-3 снимки, едва ли някой щеше да го нападне, напротив, всички щяха да се радват. Защото най-малкото, което е, че във форума няма завистливи хора. Но така пусната темата - нали се сещаш, че не изглежда кой знае колко читава
п.с. очакванията ми, че пича няма да се обади повече във форума се оправдават"
Е, не се оправдаха.
Неисках да пусна такава тема, защото нямам снимки и щяхте да ме вземете за хлапе-фукльо. Но обещавам, че в скоро време ще посетя някоя сбирка на ЕКО да ви покажа автомобила.
Хайде, че доста пописах, а съм на работа.
По темата -
Написано от t0sh:
"п.п.с. а такива със 6-ци дигащи над 100 по Мария Луиза, където само на мен поне 2 пъти са ми изскачали деца измежду паркираните коли, или някви се ръгат да пресичат покрай спирките - без коментар просто" - - немога и аз да си обясня това, че не се изпречиха хора(ако беше станало, сигурно нямаше да напиша тази тема, защото щях да лежа в Софийския, в комплект с водача на Мерцедеса сигурно...)
Написано от t0sh:
"пореден п.с. - трудно е да намериш там стълб, без пред него да има паркирана кола" - - ами значи Перничанина е или огромен късметлия, или огромен карък

Написано от Xterminat0r:
"аз, ако карам 6ца нали се сещате колко ще ми пука ... И колко ще искам да идвам на ЕКО, за да се доказвам на Вас?!@#!?@#!
Историята изобщо не е за 6цата, а по-скоро за трагедията от "слалома". " - - Въпросът е, не че неискам да идвам на ЕКО, а че имах неприятен скандал с любимия човек и не ми беше нито до забавления, нито до нищо. С най-голямо удоволствие ще присъствам на Ваша среща.

Написано от vicho: "червеното е последното влизане, явно пича няма ташки за да напише нещо по темата ... какво и да е, или, че е излъгал или да ни натрие носовете" - - Вече разясних какъв е проблема.
Написано то mastorpetko: "еехх, хора от Перник, плачете сега ...
От разказа не се запомня събуждането, нито вълнените чорапи, слалома - също, но срещата с ЧОВЕКА ОТ ПЕРНИК незабравимо" - - Незнам, просто останах с уста до п*шка*а, с сълзи в очите и с огромен респект и уважение към този човек. Ламарината няма значение, важен е човекът.
Написано от vicho: "ЗаЩо ставаш адвокат на дявола сега немога да разбера ...
Ако беше пуснало момчето тема -> "купих си шестица" да сложи 2-3 снимки, едва ли някой щеше да го нападне, напротив, всички щяха да се радват. Защото най-малкото, което е, че във форума няма завистливи хора. Но така пусната темата - нали се сещаш, че не изглежда кой знае колко читава
п.с. очакванията ми, че пича няма да се обади повече във форума се оправдават"
Е, не се оправдаха.

Хайде, че доста пописах, а съм на работа.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
В такъв случай - Заповядай този четвъртък на ЕКО.
Ако искаш пиши ЛС да се видим някъде.
п.с. Хубаво е, че си сериозен, а ако съм те засегнал ще ти се извиня.
ПОЗДРАВИ!!!
Ако искаш пиши ЛС да се видим някъде.

п.с. Хубаво е, че си сериозен, а ако съм те засегнал ще ти се извиня.

ПОЗДРАВИ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
bobi_batko написа:За човекът от хасково сме завършили в един випуск (ако е този за който се сещам)
Имат пари и си купува колата която иска![]()
То баси и извратеното и мазохистично съзнание ще е, ако имаш пари и не си купуваш това което искаш![]()
До колко е фен на марката незнам, защото караше и един мерц 220 С
Незнам и кой сте видяли тук в София, защото той има и по малак брат, който също кара.
Няма нищо чудно в БГ, чудното е че някои все още се учудват![]()
![]()
![]()
чудното е че ВСЕКИ знае че тези са направили тези пари буквално на кръвта на всички останали и на никой не му пука. напротив, радваме им се.
за това аз преди време писах че ние сме едно стадо и сами си създаваме и подкрепяме престъпният елемент и за това се смея на всеки тъпак който седнаl да ми се оплаква как е било зле у нас (докато си пие бирата в кафенето вместо да работи).
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
за това се смея на всеки тъпак който седнаl да ми се оплаква как е било зле у нас (докато си пие бирата в кафенето вместо да работи.

- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
Да се изкажа извън темата за 6 - тиците:
Много праведни излязоха всички. Защо гледате в чуждата чиния? Колко от вас биха влезли в някоя "нечиста" схема, за да направят лев - дали да си купят БМВ или нещо друго, а? Много киселее това грозде. Нищо лично към никои - почти никой не познавам, а и не ме интересува дали кара 645, 650 или 318i. Защото кола се купува, а човек се става...
Има хора, които много много честно си вадят хляба и могат да си позволят неща, които други на "заплатка" не могат. Не знам от кога сме признати за пазарна икономика, а комунизма си отиде деца, както пееше Щуреца. Винаги ще има хора, които ще имат, а те ще са малко. Винаги ще има хора, които "нямат" (много е относително това, ама говорим за материалното), и те винаги ще се стремят нагоре - към тези които имат. Да не се впускам с по - подробни размисли, защото това е тема като: кое е по - бързо 325tds или 320i...
На бюрото ми има цитат от Дайън Рейвич (въобще не го знам кой е, но): "Човекът, който знае как винаги ще има работа, човекът, който знае защо, винаги ще бъде шеф"
Има и друго: "Винаги закъснявам сутрин за офиса, но компенсирам като си тръгвам по - рано"
Нищо лично. Извинявам се ако съм засегнал някои. Всяка прилика е случайна
Много праведни излязоха всички. Защо гледате в чуждата чиния? Колко от вас биха влезли в някоя "нечиста" схема, за да направят лев - дали да си купят БМВ или нещо друго, а? Много киселее това грозде. Нищо лично към никои - почти никой не познавам, а и не ме интересува дали кара 645, 650 или 318i. Защото кола се купува, а човек се става...
Има хора, които много много честно си вадят хляба и могат да си позволят неща, които други на "заплатка" не могат. Не знам от кога сме признати за пазарна икономика, а комунизма си отиде деца, както пееше Щуреца. Винаги ще има хора, които ще имат, а те ще са малко. Винаги ще има хора, които "нямат" (много е относително това, ама говорим за материалното), и те винаги ще се стремят нагоре - към тези които имат. Да не се впускам с по - подробни размисли, защото това е тема като: кое е по - бързо 325tds или 320i...
На бюрото ми има цитат от Дайън Рейвич (въобще не го знам кой е, но): "Човекът, който знае как винаги ще има работа, човекът, който знае защо, винаги ще бъде шеф"
Има и друго: "Винаги закъснявам сутрин за офиса, но компенсирам като си тръгвам по - рано"
Нищо лично. Извинявам се ако съм засегнал някои. Всяка прилика е случайна

Селото се оказа точно във града
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4