Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от randity » 03 Авг 2016, 8:56

А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 03 Авг 2016, 9:06

randity написа:А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?

Да бе прав си, тоя снимащия е виновен. Пълно камикадзе. Дори сигурно оня предчувстваше, че снимащия ще тръгне към него, затова се врътна, да му даде повод... :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Авг 2016, 9:20

Не бе, тука имаме едната гледна точка (на рейсаджията) и неговата истина.
Може тоя бабаит пък да не е карал с 250, може пък и да не е казал това, че е карал с 250.
Може пък рейса да е настигнал някой и да е предприел изпреварване, без никакви скрупули. Това толкова често съм го виждал в рейсаджии и камиони, че почти вече не ми прави впечатление.
И друго, което много ме дразни и винаги, когато съм сам се "заяждам", това е, когато си карам колата, настигам някой да изпреваря , гледам в огледалото -няма коли- и тръгвам, примерно изпреварвам камион, в един момент някакъв изкочи с някаква кола с повече от 200 км/ч и почва да ми святка, докато изпреварвам.
Малии как ме дразни, махам крака от педала и гледам да държа точно 140 км/ч , това е висша форма на цървулщина.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 03 Авг 2016, 9:39

dextuar написа:
randity написа:А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?

Да бе прав си, тоя снимащия е виновен. Пълно камикадзе. Дори сигурно оня предчувстваше, че снимащия ще тръгне към него, затова се врътна, да му даде повод... :kuku:

Ама не ми изопачавай думите. Никъде не съм казал кой крив, кой прав. Че тоя с 36—цата е направил глупост, ок, щото трафика е голям и е неуместно. Но записвача, който е страшен тарикат (за тва е и анонимен) за кво му прави сечено? И ако тоя вземе та се върне да го пита що аджеба се засилва към него и му плесне един шамар, ще ореве света, че е невинен и ония го шамарил, е тъй, от нищото.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 03 Авг 2016, 9:48

randity написа:
dextuar написа:

Ама не ми изопачавай думите. Никъде не съм казал кой крив, кой прав. Че тоя с 36—цата е направил глупост, ок, щото трафика е голям и е неуместно. Но записвача, който е страшен тарикат (за тва е и анонимен) за кво му прави сечено? И ако тоя вземе та се върне да го пита що аджеба се засилва към него и му плесне един шамар, ще ореве света, че е невинен и ония го шамарил, е тъй, от нищото.

Хаха, той нека се върне, той записвача само чака селяци с е36-ци да го шамарят. Да не го нашамарят рейсаджията, че и с право! После той ще оревава света, тази година се нагледахме на биячи, дето биват набити, после как реват по телевизиите...

Това, че някой не дрифти и не прави донъти по улицата, не го прави автоматично някъв балък, с който другите играчи да се ебават. Това, че не кара БМВ, също...
Последна промяна Dextuar на 03 Авг 2016, 9:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 03 Авг 2016, 9:49

е36 нз кой ги краде... Вече и малцинствата карат е46 и е90

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 03 Авг 2016, 10:00

Е станалото станало , кой е крив кой е прав трудно може да се докаже като на клипа се вижда само разправията. Ама така да спираш цял автобус пълен с пътници , да се правиш на баДка и да заплашваш ... :kuku: само тука в БГ може да се срещне.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 03 Авг 2016, 13:24

don_gori написа:Е станалото станало , кой е крив кой е прав трудно може да се докаже като на клипа се вижда само разправията. Ама така да спираш цял автобус пълен с пътници , да се правиш на баДка и да заплашваш ... :kuku: само тука в БГ може да се срещне.

Мойто мнение е, че 90% от дападжиите и тираджиите си заслужават боя. Ставал съм свидетел на десетки ситуации как предприемат рисковани маневри, и създават предпоставки за ПТП, само заради факта, че са по големи и всички трябва да се съобразяват с тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 03 Авг 2016, 13:54

dextuar написа:Е ако вярно е карал с 250 е кофти да те засекът, леееко се е понаакал така да се каже, но въпросът в задачката е що карал с над 200?

Sent from my iPhone using Tapatalk

С колко да кара на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака?

Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!
При опасна близост с препятствие първо започва вибриране на волана - след което следва само активиране на спирачния педал и всички с-ми за безопасност.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 03 Авг 2016, 14:13

Челосване като режеш лентата на сляп завой спира ли? И с резервация при Свети Петър ли е? Щото щом по магистралка в Бг се перка с 250 все едно не е проблем, сигурно и горните екстри вървят.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Авг 2016, 15:04

Демирев, ти карал/возил ли си се
на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака
?
Щото аз съм карал и по-сериозни машини на тая чудна магистрала и усещането е като да си на влакче на ужасите, невнимаващите шофьори са само бонус за по-силно изживяване...
Има си закон и си пише, че скоростта на магистралата е 140, ако щеш и Bugatti Chiron карай - ако се движиш с два пъти на позволената скорост ти си предпоставка за птп :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 03 Авг 2016, 15:07

Абе някой пробвал ли е с 200+ да кара в дясната лента на новата магистрала :mhihi:
Щото при мене с 140 ми изпадат пломбите :mhihi:

Мисля,че в ляво ограничението трябва да е 120 за наще пътища, а в дясно 70 мисля е достатъчно, тя аварийната между другото на новата магистрала е по добра отколкото дясната лента :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 03 Авг 2016, 15:09

Демирев написа: Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!
При опасна близост с препятствие първо започва вибриране на волана - след което следва само активиране на спирачния педал и всички с-ми за безопасност.

:mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Авг 2016, 15:25

Демирев написа:
dextuar написа:Е ако вярно е карал с 250 е кофти да те засекът, леееко се е понаакал така да се каже, но въпросът в задачката е що карал с над 200?

Sent from my iPhone using Tapatalk

С колко да кара на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака?

Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!

Малко да доуточня... Няма вибриране на волана от при-сейф. Волана вибрира само ако е активно Лейн- Депарчър и тръгнеш да настъпваш лента без да си дал мигач. При- сейфа като види нещо лошо отпред изпищява и ти гледа краката- ако не отреагираш си остава с пищенето. Ако тръгнеш да вдигаш крака от газта рязко тогава набива спирачки- всичките спирачки. При високи скорости тия всички спирачки особено ако блееш нещо действат разхлабващо на аналния мускул ...

Разбира се момчето от амг-то се изложи с тази си проява де... Ама аз кво знам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 03 Авг 2016, 15:31

Тоест, стигнахме до заключението, че въпреки всичките системи, бързакът може и малко да е пуснал в гащите, че и оттам последвала свада.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата