Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
randity написа:А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?
Да бе прав си, тоя снимащия е виновен. Пълно камикадзе. Дори сигурно оня предчувстваше, че снимащия ще тръгне към него, затова се врътна, да му даде повод...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не бе, тука имаме едната гледна точка (на рейсаджията) и неговата истина.
Може тоя бабаит пък да не е карал с 250, може пък и да не е казал това, че е карал с 250.
Може пък рейса да е настигнал някой и да е предприел изпреварване, без никакви скрупули. Това толкова често съм го виждал в рейсаджии и камиони, че почти вече не ми прави впечатление.
И друго, което много ме дразни и винаги, когато съм сам се "заяждам", това е, когато си карам колата, настигам някой да изпреваря , гледам в огледалото -няма коли- и тръгвам, примерно изпреварвам камион, в един момент някакъв изкочи с някаква кола с повече от 200 км/ч и почва да ми святка, докато изпреварвам.
Малии как ме дразни, махам крака от педала и гледам да държа точно 140 км/ч , това е висша форма на цървулщина.
Може тоя бабаит пък да не е карал с 250, може пък и да не е казал това, че е карал с 250.
Може пък рейса да е настигнал някой и да е предприел изпреварване, без никакви скрупули. Това толкова често съм го виждал в рейсаджии и камиони, че почти вече не ми прави впечатление.
И друго, което много ме дразни и винаги, когато съм сам се "заяждам", това е, когато си карам колата, настигам някой да изпреваря , гледам в огледалото -няма коли- и тръгвам, примерно изпреварвам камион, в един момент някакъв изкочи с някаква кола с повече от 200 км/ч и почва да ми святка, докато изпреварвам.
Малии как ме дразни, махам крака от педала и гледам да държа точно 140 км/ч , това е висша форма на цървулщина.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
dextuar написа:randity написа:А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?
Да бе прав си, тоя снимащия е виновен. Пълно камикадзе. Дори сигурно оня предчувстваше, че снимащия ще тръгне към него, затова се врътна, да му даде повод...
Ама не ми изопачавай думите. Никъде не съм казал кой крив, кой прав. Че тоя с 36—цата е направил глупост, ок, щото трафика е голям и е неуместно. Но записвача, който е страшен тарикат (за тва е и анонимен) за кво му прави сечено? И ако тоя вземе та се върне да го пита що аджеба се засилва към него и му плесне един шамар, ще ореве света, че е невинен и ония го шамарил, е тъй, от нищото.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
randity написа:dextuar написа:randity написа:А снимащия от къв зор тръгва към него, като по този начин и пресича непрекъсната линия, а след това продължава направо?
Ама не ми изопачавай думите. Никъде не съм казал кой крив, кой прав. Че тоя с 36—цата е направил глупост, ок, щото трафика е голям и е неуместно. Но записвача, който е страшен тарикат (за тва е и анонимен) за кво му прави сечено? И ако тоя вземе та се върне да го пита що аджеба се засилва към него и му плесне един шамар, ще ореве света, че е невинен и ония го шамарил, е тъй, от нищото.
Хаха, той нека се върне, той записвача само чака селяци с е36-ци да го шамарят. Да не го нашамарят рейсаджията, че и с право! После той ще оревава света, тази година се нагледахме на биячи, дето биват набити, после как реват по телевизиите...
Това, че някой не дрифти и не прави донъти по улицата, не го прави автоматично някъв балък, с който другите играчи да се ебават. Това, че не кара БМВ, също...
Последна промяна Dextuar на 03 Авг 2016, 9:49, променена общо 1 път
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
е36 нз кой ги краде... Вече и малцинствата карат е46 и е90
Е станалото станало , кой е крив кой е прав трудно може да се докаже като на клипа се вижда само разправията. Ама така да спираш цял автобус пълен с пътници , да се правиш на баДка и да заплашваш ...
само тука в БГ може да се срещне.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
don_gori написа:Е станалото станало , кой е крив кой е прав трудно може да се докаже като на клипа се вижда само разправията. Ама така да спираш цял автобус пълен с пътници , да се правиш на баДка и да заплашваш ...само тука в БГ може да се срещне.
Мойто мнение е, че 90% от дападжиите и тираджиите си заслужават боя. Ставал съм свидетел на десетки ситуации как предприемат рисковани маневри, и създават предпоставки за ПТП, само заради факта, че са по големи и всички трябва да се съобразяват с тях.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
dextuar написа:Е ако вярно е карал с 250 е кофти да те засекът, леееко се е понаакал така да се каже, но въпросът в задачката е що карал с над 200?
Sent from my iPhone using Tapatalk
С колко да кара на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака?
Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!
При опасна близост с препятствие първо започва вибриране на волана - след което следва само активиране на спирачния педал и всички с-ми за безопасност.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Челосване като режеш лентата на сляп завой спира ли? И с резервация при Свети Петър ли е? Щото щом по магистралка в Бг се перка с 250 все едно не е проблем, сигурно и горните екстри вървят.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Демирев, ти карал/возил ли си се
Щото аз съм карал и по-сериозни машини на тая чудна магистрала и усещането е като да си на влакче на ужасите, невнимаващите шофьори са само бонус за по-силно изживяване...
Има си закон и си пише, че скоростта на магистралата е 140, ако щеш и Bugatti Chiron карай - ако се движиш с два пъти на позволената скорост ти си предпоставка за птп
?на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака
Щото аз съм карал и по-сериозни машини на тая чудна магистрала и усещането е като да си на влакче на ужасите, невнимаващите шофьори са само бонус за по-силно изживяване...
Има си закон и си пише, че скоростта на магистралата е 140, ако щеш и Bugatti Chiron карай - ако се движиш с два пъти на позволената скорост ти си предпоставка за птп

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Абе някой пробвал ли е с 200+ да кара в дясната лента на новата магистрала
Щото при мене с 140 ми изпадат пломбите
Мисля,че в ляво ограничението трябва да е 120 за наще пътища, а в дясно 70 мисля е достатъчно, тя аварийната между другото на новата магистрала е по добра отколкото дясната лента

Щото при мене с 140 ми изпадат пломбите

Мисля,че в ляво ограничението трябва да е 120 за наще пътища, а в дясно 70 мисля е достатъчно, тя аварийната между другото на новата магистрала е по добра отколкото дясната лента

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Демирев написа: Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!
При опасна близост с препятствие първо започва вибриране на волана - след което следва само активиране на спирачния педал и всички с-ми за безопасност.

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Демирев написа:dextuar написа:Е ако вярно е карал с 250 е кофти да те засекът, леееко се е понаакал така да се каже, но въпросът в задачката е що карал с над 200?
Sent from my iPhone using Tapatalk
С колко да кара на чисто нова магистрала в перфектно време без сняг - дъжд - гъста мъгла и с чисто нови 585 пълни с живот коня и 890 нм. под капака?
Няма как да се е насрал със S63AMG 2016-та...колата е с пре сейф с-ма за разпознаване на препятствия пред автомобила и САМА активира спирачния педал при опасност от сблъсък от 28 до 260 км в час!
Малко да доуточня... Няма вибриране на волана от при-сейф. Волана вибрира само ако е активно Лейн- Депарчър и тръгнеш да настъпваш лента без да си дал мигач. При- сейфа като види нещо лошо отпред изпищява и ти гледа краката- ако не отреагираш си остава с пищенето. Ако тръгнеш да вдигаш крака от газта рязко тогава набива спирачки- всичките спирачки. При високи скорости тия всички спирачки особено ако блееш нещо действат разхлабващо на аналния мускул ...
Разбира се момчето от амг-то се изложи с тази си проява де... Ама аз кво знам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Тоест, стигнахме до заключението, че въпреки всичките системи, бързакът може и малко да е пуснал в гащите, че и оттам последвала свада.