Набиване на обръчи на заблудени лумпени...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Набиване на обръчи на заблудени лумпени...

Мнение от vld » 08 Дек 2006, 14:06

Явор написа:
Kol написа:А ето как едни бекове се забавляват с иначе добра френска кола

http://www.vbox7.com/play:2b21266c
кил да фиш :mhihi:

У кепчето :mhihi:
Изображение

zxsport
Аватар

Re: СМЕШКИ ...

Мнение от zxsport » 08 Дек 2006, 16:37

Kol написа:Та ето това не може да го даде френска кола, КАКВАТО и да е момчета, с изключение на /ситроен зет хикс / ...дори подобен опит за такова забавление с фр. автомобил ше бъде - комичен...по скоро - гротесктен...[/b]

....мир да има :mhihi: [/b]

Kol написа:....Ето и един тест...това го може само ситроен зет хикс спорт и всичко опели дето дигат 160 на трета :mhihi:
.....

Хахахахахахааааа, Кол-чо чак сега видях написаните от теб бисерчета, за жалост съм на работа и нямам никакво свободно време да ти отговоря подобаващо (ще си помисля и до каква степен иронично) ..... но няма да пропусна да си направя густо на душата при първа възможност, повярвай ми, СТЕКТАНТЕ :winky:

Потребител
Аватар

Re: СМЕШКИ ...

Мнение от Kol » 10 Дек 2006, 18:06

Хахахахахахааааа, Кол-чо чак сега видях написаните от теб бисерчета, за жалост съм на работа и нямам никакво свободно време да ти отговоря подобаващо (ще си помисля и до каква степен иронично) ..... но няма да пропусна да си направя густо на душата при първа възможност, повярвай ми, СТЕКТАНТЕ :winky:

..........................................................................................................

Дадено Зетхикс готов съм ама това е БМВ форум за страхотни истории...просто показах в независими форуми - като този на абv- то, какво мислят и пишат хората...мисля, че това наистина е страхотна история...

За каква секта говориш...!?...след като в ТОЗИ форум търпят ник, като твоя...на това му се вика - толерантност!

Представи си ника "БМВ-Мегатурбоспорт"...във форума на рено..!? повервай ми това е проява на лош вкус и...е няма да продължавам - тука сме толерантни :mhihi:

А като каза густо...колата ми е 6 /шест/ цилиндров, двулитров Беемвак 1995г и самата идея за сравнение с ситроензетхикс е по-скоро перверзна...но става и за форума страхотни истории опитай...:mhihi: :mhihi: :mhihi: [/b]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Дек 2006, 22:17

Като стана дума за френските коли

designer написа:Ам... Кой е най-представителният човек в държавата? Президентът (Държавният глава). Държавният глава на Германия се придвижва с Мерцедес, не с АУДИ или БМВ, нищо, че пак са германски. Дори руският президент се придвижва с Мерцедес, нищо че руснаците има 70 годшна история в правенето на представителни коли, Путин се придвижва с S-класа. Българският президент е с S-класа. Всъщност Мерцедес е може би автомобилът с най-добро име сред лидерите. Друга престижна марка е Ситорен. Жак Ширак се придвижва със Ситроен. Всъщност тази марка има доста богат опит в правенето на луксозни коли, пък и много лидери карат Ситроен, най-вече в арабските и африканските държави. За мен Ситроен и Мерцедес са най-реномираните марки сред по-масовите, поне в Европа, естествено като изключим някой малкосериини английски автомобили... БМВ и АУДИ - като характеристики дори надминават Мерцедес и Ситроен, но като престиж и име... Не.

Поздрави! :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kafer » 11 Дек 2006, 22:00

жива да не бях :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории