Набиване на обръчи на заблудени лумпени...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Набиване на обръчи на заблудени лумпени...
Явор написа:кил да фишKol написа:А ето как едни бекове се забавляват с иначе добра френска кола
http://www.vbox7.com/play:2b21266c
У кепчето

- zxsport
-
Re: СМЕШКИ ...
Kol написа:Та ето това не може да го даде френска кола, КАКВАТО и да е момчета, с изключение на /ситроен зет хикс / ...дори подобен опит за такова забавление с фр. автомобил ше бъде - комичен...по скоро - гротесктен...[/b]
....мир да има[/b]
Kol написа:....Ето и един тест...това го може само ситроен зет хикс спорт и всичко опели дето дигат 160 на трета
.....
Хахахахахахааааа, Кол-чо чак сега видях написаните от теб бисерчета, за жалост съм на работа и нямам никакво свободно време да ти отговоря подобаващо (ще си помисля и до каква степен иронично) ..... но няма да пропусна да си направя густо на душата при първа възможност, повярвай ми, СТЕКТАНТЕ

Re: СМЕШКИ ...
Хахахахахахааааа, Кол-чо чак сега видях написаните от теб бисерчета, за жалост съм на работа и нямам никакво свободно време да ти отговоря подобаващо (ще си помисля и до каква степен иронично) ..... но няма да пропусна да си направя густо на душата при първа възможност, повярвай ми, СТЕКТАНТЕ
..........................................................................................................
Дадено Зетхикс готов съм ама това е БМВ форум за страхотни истории...просто показах в независими форуми - като този на абv- то, какво мислят и пишат хората...мисля, че това наистина е страхотна история...
За каква секта говориш...!?...след като в ТОЗИ форум търпят ник, като твоя...на това му се вика - толерантност!
Представи си ника "БМВ-Мегатурбоспорт"...във форума на рено..!? повервай ми това е проява на лош вкус и...е няма да продължавам - тука сме толерантни
А като каза густо...колата ми е 6 /шест/ цилиндров, двулитров Беемвак 1995г и самата идея за сравнение с ситроензетхикс е по-скоро перверзна...но става и за форума страхотни истории опитай...
[/b]

..........................................................................................................
Дадено Зетхикс готов съм ама това е БМВ форум за страхотни истории...просто показах в независими форуми - като този на абv- то, какво мислят и пишат хората...мисля, че това наистина е страхотна история...
За каква секта говориш...!?...след като в ТОЗИ форум търпят ник, като твоя...на това му се вика - толерантност!
Представи си ника "БМВ-Мегатурбоспорт"...във форума на рено..!? повервай ми това е проява на лош вкус и...е няма да продължавам - тука сме толерантни

А като каза густо...колата ми е 6 /шест/ цилиндров, двулитров Беемвак 1995г и самата идея за сравнение с ситроензетхикс е по-скоро перверзна...но става и за форума страхотни истории опитай...

Като стана дума за френските коли
designer написа:Ам... Кой е най-представителният човек в държавата? Президентът (Държавният глава). Държавният глава на Германия се придвижва с Мерцедес, не с АУДИ или БМВ, нищо, че пак са германски. Дори руският президент се придвижва с Мерцедес, нищо че руснаците има 70 годшна история в правенето на представителни коли, Путин се придвижва с S-класа. Българският президент е с S-класа. Всъщност Мерцедес е може би автомобилът с най-добро име сред лидерите. Друга престижна марка е Ситорен. Жак Ширак се придвижва със Ситроен. Всъщност тази марка има доста богат опит в правенето на луксозни коли, пък и много лидери карат Ситроен, най-вече в арабските и африканските държави. За мен Ситроен и Мерцедес са най-реномираните марки сред по-масовите, поне в Европа, естествено като изключим някой малкосериини английски автомобили... БМВ и АУДИ - като характеристики дори надминават Мерцедес и Ситроен, но като престиж и име... Не.
Поздрави!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2