CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: CCC модул E60
Момчето каза че навигацията е на колата и уж всичко си и работи,но от тази тема малко се наплаших. Особено от колегата който са го излъгали с не работещ модул при подобна покупка.Исках да попитам кой е най-добрият вариант?
1.Да отида на място да я пробвам?И някой може ли да каже на какво да обърна внимание?
2. При доставка с куриер- ако човека по някаква причина ми откаже оглед на място.Някой може ли да помогне да я тестваме?Естествено срещу заплащане.
Може ли да се разбере някъде коя година е модула и коя версия е?Прочетох тук в темата,че на модула имало стикер.Може ли някой да каже за какво трябва да гледам и какво означава?Благодаря и хубав ден на всички.
1.Да отида на място да я пробвам?И някой може ли да каже на какво да обърна внимание?
2. При доставка с куриер- ако човека по някаква причина ми откаже оглед на място.Някой може ли да помогне да я тестваме?Естествено срещу заплащане.
Може ли да се разбере някъде коя година е модула и коя версия е?Прочетох тук в темата,че на модула имало стикер.Може ли някой да каже за какво трябва да гледам и какво означава?Благодаря и хубав ден на всички.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Колега като цяло си е филм да вземеш така навигация,а и парите не са малко. Другото и да отидеш да го тестваш на колата му не се знае дали ако има проблем се появява веднага или след определено време например ако загрява и т.н. И трето защо му е на тоя пич да я продава щом му е на колата какво ще слага?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530D
Здравейте,
Миналата година купих срещу 750 лв. самата модула и климатроника един от Перник. Беше от 2008 година. Зад модула има един стикер който пише кога е произведен. Ако е изкъсен, означава че са бъркали нещо вътре. Всички колеги знаят че те имат по дълъг живот. Когато продадох колата, беше ми голям плус че CCC модула и климатроника бяха от фейсово. Когато купите по новия CCC, трябва да купите и лайсната. Също ще видите че климатроника не пасва точно с новата лайсна. Зареди това смених контрола на климатроника. Само трябва да се кодира пак за да се работи тези 8 копчета на CCCто. За климатроника трябва отделен кабел захранването. Иначе перката нонстоп ще работи като включвате климатроника директно
Когато купите CCC, хубаво да се пробва на място но не забравите че никога няма гаранция дали ще работи утре.
Миналата година купих срещу 750 лв. самата модула и климатроника един от Перник. Беше от 2008 година. Зад модула има един стикер който пише кога е произведен. Ако е изкъсен, означава че са бъркали нещо вътре. Всички колеги знаят че те имат по дълъг живот. Когато продадох колата, беше ми голям плус че CCC модула и климатроника бяха от фейсово. Когато купите по новия CCC, трябва да купите и лайсната. Също ще видите че климатроника не пасва точно с новата лайсна. Зареди това смених контрола на климатроника. Само трябва да се кодира пак за да се работи тези 8 копчета на CCCто. За климатроника трябва отделен кабел захранването. Иначе перката нонстоп ще работи като включвате климатроника директно

Когато купите CCC, хубаво да се пробва на място но не забравите че никога няма гаранция дали ще работи утре.

- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
Да по здрави са.. но също не се знае CCCто дали е изгубен от друг колега
Това точно не ми харесва с тези пазарни цени 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
И на мен прекалено евтино ми се струва - март месец купих само модула 2008г. с бутоните за 600лв.
Момчето каза,че има няколко коли.А навито не е сваляно от автомобила.Може ли да се разбере от коя година и коя версия е софтуера?
- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
Да, можеш да разбереш самата модула от коя година. Но не можеш да разбереш софтуера дали е последна версия.
Както казахме има един стикер. То няма начин как да не виждаш този бял стикер. Колкото помня стикера нещо такова беше;
GERMANY
06 - 08 (Шестия месец - Осма година)
CCC e6x modul
BA32J7897896 ( Кода на продукта например)
Както казахме има един стикер. То няма начин как да не виждаш този бял стикер. Колкото помня стикера нещо такова беше;
GERMANY
06 - 08 (Шестия месец - Осма година)
CCC e6x modul
BA32J7897896 ( Кода на продукта например)

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Софтуера може и да е ъпдейтван.
Здравейте,
имам следния проблем от няколко дни: след като запаля колата, всичко си работи нормално, музика има, менюто е активно, показва на картата правилната локация, но след като съм в движение картата не се ъпдейтва. Показва ми че съм на същото място къде съм бил при стартирането. Зоом-а на картата работи. След като извадя и пак пусна ДВД диска (2005 година е колата - голямата навигация) отново намира правилната позиция и след това отново застива на това място. Опитах и с друг диск но без резултат. Ще се радвам ако можете да ме посъветвате нещо по въпроса. Благодя
имам следния проблем от няколко дни: след като запаля колата, всичко си работи нормално, музика има, менюто е активно, показва на картата правилната локация, но след като съм в движение картата не се ъпдейтва. Показва ми че съм на същото място къде съм бил при стартирането. Зоом-а на картата работи. След като извадя и пак пусна ДВД диска (2005 година е колата - голямата навигация) отново намира правилната позиция и след това отново застива на това място. Опитах и с друг диск но без резултат. Ще се радвам ако можете да ме посъветвате нещо по въпроса. Благодя

- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
ck0pnu0 написа:Здравейте,
Според мене можеш да помислиш за 3 неща,
Първо според навигацията на визуално колата не се движи. Просто картата се движи визуално. Ако искаш първо пробвай с друг диск. Може да е софтуерен проблем от диска...
Второто може би да имаш проблем с четеца на DVD. Пробвай някой диск който свири песни и виж дали пресича или прекъсва.
Третото едва ли ще имаш проблем с GPS на колата. След две варианти ако е резултата същия помисли за GPSa. Същност не съм сигурен колата откъде взима информация че къде се намира. Надявам се да ти помогнат опитните колеги който са преминали проблема. Успех

- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
Извинявай че не съм видял че си пробвал с друг диск. Стана ми интересно и изрових малко при чуждите форми. По скоро в чуждите форми пишат че зареди антена се получава така...
Благодаря, ще опитам с друг диск (музика/филм) и ще пиша по-късно като разбера какъв е резултата.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
ck0pnu0 написа:Благодаря, ще опитам с друг диск (музика/филм) и ще пиша по-късно като разбера какъв е резултата.
По скоро според мен проблема е в GPS антената. Помни си последната позиция и се върти около нея.