CCC модул E60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: CCC модул E60

Мнение от adovet » 11 Юни 2016, 21:55

Слагай един мулв 2 и си решаваш проблемите, и усб ще имаш

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 12 Юни 2016, 7:23

...и пари ще дадеш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 12 Юни 2016, 10:20

CrazyElement написа:
adovet написа:Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми

Не пак си е обикновен MULF просто се води , че е по-нова година на производство иначе не е high 2. Махам блутута довиждане :) важното е , че имам музичка поне :).

Проблемните са чистите MULF - имаш после MULF2 и MULF2 High, които са производство на Continental, а не на моторола.

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Мнение от CrazyElement » 12 Юни 2016, 18:08

Taruno написа:
CrazyElement написа:
adovet написа:Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми

Не пак си е обикновен MULF просто се води , че е по-нова година на производство иначе не е high 2. Махам блутута довиждане :) важното е , че имам музичка поне :).

Проблемните са чистите MULF - имаш после MULF2 и MULF2 High, които са производство на Continental, а не на моторола.

Еми то това е най-тъпото , че от не проверка дадох 200 лева за обикновен MULF , който пак сдаде фира .. да бях инвестирал едни 400 лева за MULF2high и сега щях да си свиркам.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 12 Юни 2016, 19:26

Човек се учи от грешките си, нали можеш да си го купиш с пари, какво толкова :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 12 Юни 2016, 21:45

Аз моя хай2 го взех за 220

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F26

Мнение от Alexius » 12 Юни 2016, 22:24

Е това си е далавера от всякъде :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 12 Юни 2016, 23:06

Alexius написа:Е това си е далавера от всякъде :)

Мдааа аз за това го взех. Иначе моя беше що годе читав континентал.

Потребител
Аватар
Кара: e60 e91
Мечтае да кара: КОН

Мнение от stoyyyan » 13 Юни 2016, 11:15

Здравейте! Изчетох всичките 19 страници :) Но така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 13 Юни 2016, 11:51

stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 страници :) Но така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!

Ако наистина беше изчел темата щеше да видиш ,че е писано супер много ТОЧНО за този проблем ...........

Потребител
Аватар
Кара: e60 e91
Мечтае да кара: КОН

Мнение от stoyyyan » 13 Юни 2016, 11:55

Taruno написа:
stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 страници :) Но така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!

Ако наистина беше изчел темата щеше да видиш ,че е писано супер много ТОЧНО за този проблем ...........

Извинявам се но найстина не съм видял никъде отговор на проблема ми, ще потърся пак, все пак благодаря.
Сега пак прегледах всичко, но никъде не видях на някой изведнъж да му е изчезнала. Ако не е проблем моля за помощ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 13 Юни 2016, 13:37

Taruno написа:

Да, ама вероятно колегата не му се иска това да е станало ... уви .. Надеждата умира последна, но преди нея CCC-то ... :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 13 Юни 2016, 15:03

stoyyyan написа:
Taruno написа:

Извинявам се но найстина не съм видял никъде отговор на проблема ми, ще потърся пак, все пак благодаря.
Сега пак прегледах всичко, но никъде не видях на някой изведнъж да му е изчезнала. Ако не е проблем моля за помощ!

Колега умрял ти е CCC модулъ - тези най-ранните от 2004-2006та са много ама много проблемни.

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Мнение от CrazyElement » 13 Юни 2016, 22:17

Чак пък проблемни и аз така си мислих , но като се замислих, излиза , че реално между 10-12 години модулчето умира , реално 10+ години живот не е малко , просто ние вземаме колите на 7-8 години и баш при нас си умират, сега не знам реално дали фейс ливтовите като станат и те на 12 години дали няма и те да умрат. Всеки от нас има компютър надали някой е използвал някой цели 12 години :).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 14 Юни 2016, 9:44

CrazyElement написа:Чак пък проблемни и аз така си мислих , но като се замислих, излиза , че реално между 10-12 години модулчето умира , реално 10+ години живот не е малко , просто ние вземаме колите на 7-8 години и баш при нас си умират, сега не знам реално дали фейс ливтовите като станат и те на 12 години дали няма и те да умрат. Всеки от нас има компютър надали някой е използвал някой цели 12 години :).

Напълно вярно колега :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61