CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: CCC модул E60
Слагай един мулв 2 и си решаваш проблемите, и усб ще имаш
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
...и пари ще дадеш 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
CrazyElement написа:adovet написа:Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми
Не пак си е обикновен MULF просто се води , че е по-нова година на производство иначе не е high 2. Махам блутута довижданеважното е , че имам музичка поне
.
Проблемните са чистите MULF - имаш после MULF2 и MULF2 High, които са производство на Continental, а не на моторола.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Taruno написа:CrazyElement написа:adovet написа:Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми
Не пак си е обикновен MULF просто се води , че е по-нова година на производство иначе не е high 2. Махам блутута довижданеважното е , че имам музичка поне
.
Проблемните са чистите MULF - имаш после MULF2 и MULF2 High, които са производство на Continental, а не на моторола.
Еми то това е най-тъпото , че от не проверка дадох 200 лева за обикновен MULF , който пак сдаде фира .. да бях инвестирал едни 400 лева за MULF2high и сега щях да си свиркам.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Човек се учи от грешките си, нали можеш да си го купиш с пари, какво толкова 

- adovet
- старши ентусиаст
-
Аз моя хай2 го взех за 220
- adovet
- старши ентусиаст
-
Alexius написа:Е това си е далавера от всякъде
Мдааа аз за това го взех. Иначе моя беше що годе читав континентал.
- stoyyyan
- Потребител
-
- Кара: e60 e91
- Мечтае да кара: КОН
Здравейте! Изчетох всичките 19 страници
Но така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!

- Taruno
- старши ентусиаст
-
stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 странициНо така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!
Ако наистина беше изчел темата щеше да видиш ,че е писано супер много ТОЧНО за този проблем ...........
- stoyyyan
- Потребител
-
- Кара: e60 e91
- Мечтае да кара: КОН
Taruno написа:stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 странициНо така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!
Ако наистина беше изчел темата щеше да видиш ,че е писано супер много ТОЧНО за този проблем ...........
Извинявам се но найстина не съм видял никъде отговор на проблема ми, ще потърся пак, все пак благодаря.
Сега пак прегледах всичко, но никъде не видях на някой изведнъж да му е изчезнала. Ако не е проблем моля за помощ!
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Taruno написа:stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 странициНо така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!
Да, ама вероятно колегата не му се иска това да е станало ... уви .. Надеждата умира последна, но преди нея CCC-то ...

- Taruno
- старши ентусиаст
-
stoyyyan написа:Taruno написа:stoyyyan написа:Здравейте! Изчетох всичките 19 странициНо така и не намерих подходящ отговор на моя проблем! Та проблема ми е следния... Преди 2-3 дни взех колата от автомивка, прибрах се вкъщи и всичко беше наред. Излязох до 1 кафе пак всичко беше наред (може би 7-8 паления). След кафето, като се качих в колата и запалих NAVI спри изобщо да работи, не съм имал абсолютно никога проблеми от сорта да забива или пък да показва само БМВ на екрана или пък да насичат дискове, а сега изведнъж изчезна всичко, дори не светят CD и DVD плейарите, парктроника също отказа, свети лампичката, но неиздава никакъв звук, нито пък това че не съм си сложил колана! ПОМОЩ! Колата е с голямата навигация 2005г. Помагайте!
Извинявам се но найстина не съм видял никъде отговор на проблема ми, ще потърся пак, все пак благодаря.
Сега пак прегледах всичко, но никъде не видях на някой изведнъж да му е изчезнала. Ако не е проблем моля за помощ!
Колега умрял ти е CCC модулъ - тези най-ранните от 2004-2006та са много ама много проблемни.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Чак пък проблемни и аз така си мислих , но като се замислих, излиза , че реално между 10-12 години модулчето умира , реално 10+ години живот не е малко , просто ние вземаме колите на 7-8 години и баш при нас си умират, сега не знам реално дали фейс ливтовите като станат и те на 12 години дали няма и те да умрат. Всеки от нас има компютър надали някой е използвал някой цели 12 години
.

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
CrazyElement написа:Чак пък проблемни и аз така си мислих , но като се замислих, излиза , че реално между 10-12 години модулчето умира , реално 10+ години живот не е малко , просто ние вземаме колите на 7-8 години и баш при нас си умират, сега не знам реално дали фейс ливтовите като станат и те на 12 години дали няма и те да умрат. Всеки от нас има компютър надали някой е използвал някой цели 12 години.
Напълно вярно колега