Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е46 318Ci

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от kpacKoOo » 06 Мар 2016, 22:10

Колеги мнение за това комби :bchug:
http://www.cars.bg/c1412532

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318i м43б18
Мечтае да кара: e90
Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.

Мнение от pawe75 » 06 Мар 2016, 22:25

kpacKoOo написа:Колеги мнение за това комби :bchug:

Тази кола ми се вижда много уморена за 187 000км.
BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 06 Мар 2016, 22:47

pawe75 написа:
kpacKoOo написа:Колеги мнение за това комби :bchug:

Тази кола ми се вижда много уморена за 187 000км.

Все си викам няма да се дразня на хората и да коментирам, ама не се издържа понякога...

Уморена била, ама някакъв довод да дам, няма смисъл... просто е уморена и тва е, като съм казал!

Много ми е интересно по кво прецени, че е уморена тази кола, защото аз не оставам с такова впечатление поне от снимките.

Потребител
Аватар

Мнение от BlackLo7u5 » 07 Мар 2016, 3:06

Здравейте, някакво инфо ако имате за тази http://www.cars.bg/c1421396 ? Ще се радвам да го чуя!

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 07 Мар 2016, 8:30

Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Мар 2016, 9:36

chris_barnes написа:Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).

но пък искат пари, като за фейс, че и отгоре :mhihi:

да не коментираме състоянието :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Мар 2016, 10:35

chris_barnes написа:Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).

FM30730 ето го Вина а и човека в обявата си пише 2000год...с нищо не е излъгал
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от BlackLo7u5 » 07 Мар 2016, 11:33

vicho написа:

но пък искат пари, като за фейс, че и отгоре :mhihi:

да не коментираме състоянието :dunno:

Какво му е на състоянието? Не се заяждам - питам, понеже съм леко невеж... Освен, че е преправяна дали е надеждна. Избрах я понеже имам бюджет до 6 бона. Надявах се понеже е автомат да не ѝ е изкарвана душата. Ако, се сещаш за някоя по готина за същите пари, пусни като предложение :) Мерси!

П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?

Потребител
Аватар

Мнение от indexhtml » 07 Мар 2016, 13:28

Здравейте колеги,какво е мнението ви за тази http://m.mobile.bg/details/11455972852939614

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Мар 2016, 14:03

BlackLo7u5 написа:П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?

ще намериш, това е много добър бюджет за 320d facelift просто трябва търпение и търсене

viewtopic.php?f=46&t=405252

или не търсим туринг?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от BlackLo7u5 » 07 Мар 2016, 14:35

vicho написа:
BlackLo7u5 написа:П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?

ще намериш, това е много добър бюджет за 320d facelift просто трябва търпение и търсене

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=405252

или не търсим туринг?

Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Мар 2016, 15:58

BlackLo7u5 написа:
vicho написа:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=405252

или не търсим туринг?

Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..

Трудна работа, за тия пари ще е нов внос не много екстри и разбит маховик :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Мар 2016, 18:56

BlackLo7u5 написа:Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..

"двувратка" компакт ли се има напредвид? че купе 320д до 6 500 няма как.. Или пък не държиш на дизела и 320д?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BlackLo7u5 » 07 Мар 2016, 19:10

Bavarcho написа:
BlackLo7u5 написа:Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..

"двувратка" компакт ли се има напредвид? че купе 320д до 6 500 няма как.. Или пък не държиш на дизела и 320д?

Да, компакт имам предвид, просто се изразявам като идиот незнайно защо.Не, не държа, може и да бензин от по-икономичните или 330д. Смисъл да не е 110 коня, ама и да не е 240 :D.. Тоест всяка 46ца, запазена с кожа и не напълно оскъдна от страна на екстри.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 07 Мар 2016, 20:25

@Gabry - ама аз не съм казал, че човека лъже. Съветвам колегата на база на това което се вижда. А вина го накарах да го провери за да се види дали има други намеси освен фейслифт предницата.

@BlackLo7u5 - комбинизона дето Вичката го е показал си е чудесен. Иначе бих те посъветвал кожата да не ти е основен критерий при търсенето на кола. Салон и други екстри се добавят, ама ако колата е гроб по-трудно се съживява.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46