Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
- pawe75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i м43б18
- Мечтае да кара: e90
- Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Тази кола ми се вижда много уморена за 187 000км.
BMW
pawe75 написа:
Тази кола ми се вижда много уморена за 187 000км.
Все си викам няма да се дразня на хората и да коментирам, ама не се издържа понякога...
Уморена била, ама някакъв довод да дам, няма смисъл... просто е уморена и тва е, като съм казал!
Много ми е интересно по кво прецени, че е уморена тази кола, защото аз не оставам с такова впечатление поне от снимките.
- BlackLo7u5
- Потребител
-
Здравейте, някакво инфо ако имате за тази http://www.cars.bg/c1421396 ? Ще се радвам да го чуя!
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
chris_barnes написа:Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).
но пък искат пари, като за фейс, че и отгоре

да не коментираме състоянието

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
chris_barnes написа:Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).
FM30730 ето го Вина а и човека в обявата си пише 2000год...с нищо не е излъгал
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BlackLo7u5
- Потребител
-
vicho написа:chris_barnes написа:Обади се и поискай VIN. Тази кола не е фейслифт а е преправена (конските сили, стоповете и годината на производство говорят за това).
но пък искат пари, като за фейс, че и отгоре![]()
да не коментираме състоянието
Какво му е на състоянието? Не се заяждам - питам, понеже съм леко невеж... Освен, че е преправяна дали е надеждна. Избрах я понеже имам бюджет до 6 бона. Надявах се понеже е автомат да не ѝ е изкарвана душата. Ако, се сещаш за някоя по готина за същите пари, пусни като предложение

П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?
Здравейте колеги,какво е мнението ви за тази http://m.mobile.bg/details/11455972852939614
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BlackLo7u5 написа:П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?
ще намериш, това е много добър бюджет за 320d facelift просто трябва търпение и търсене
viewtopic.php?f=46&t=405252
или не търсим туринг?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BlackLo7u5
- Потребител
-
vicho написа:BlackLo7u5 написа:П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?
ще намериш, това е много добър бюджет за 320d facelift просто трябва търпение и търсене
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=405252
или не търсим туринг?
Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..
BlackLo7u5 написа:vicho написа:BlackLo7u5 написа:П.п. Макса ми е до 6500, като се надявам да намеря нещо което да не е скопено от страна на коне, кожен салон, поне някакви екстри като подгрев най-малко и да не прилича на наебана к**ва хвърлена в канавката с извинение, да има следи от загриженост.. Ще успея ли да намеря такова животно, или е малко вероятно?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=405252
или не търсим туринг?
Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..
Трудна работа, за тия пари ще е нов внос не много екстри и разбит маховик

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BlackLo7u5 написа:Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..
"двувратка" компакт ли се има напредвид? че купе 320д до 6 500 няма как.. Или пък не държиш на дизела и 320д?

- BlackLo7u5
- Потребител
-
Bavarcho написа:BlackLo7u5 написа:Принципно не търся туринг, много са ми гоУеми (за мен лично). Иначе тази, която си пратил е прекрасна, нещо такова двувратка или седан ще е прекрасно.Де що обяви изгледах в мобилето и карс-а... а ми трябва кола кажи-речи спешно, за това търся толкова усилено и реших да прибегна до pro-adivce forum-a..
"двувратка" компакт ли се има напредвид? че купе 320д до 6 500 няма как.. Или пък не държиш на дизела и 320д?
Да, компакт имам предвид, просто се изразявам като идиот незнайно защо.Не, не държа, може и да бензин от по-икономичните или 330д. Смисъл да не е 110 коня, ама и да не е 240

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
@Gabry - ама аз не съм казал, че човека лъже. Съветвам колегата на база на това което се вижда. А вина го накарах да го провери за да се види дали има други намеси освен фейслифт предницата.
@BlackLo7u5 - комбинизона дето Вичката го е показал си е чудесен. Иначе бих те посъветвал кожата да не ти е основен критерий при търсенето на кола. Салон и други екстри се добавят, ама ако колата е гроб по-трудно се съживява.
@BlackLo7u5 - комбинизона дето Вичката го е показал си е чудесен. Иначе бих те посъветвал кожата да не ти е основен критерий при търсенето на кола. Салон и други екстри се добавят, ама ако колата е гроб по-трудно се съживява.