Защо лъжем себе си?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Защо лъжем себе си?
Аз пък не намерих историята му за прекалено увлекателна. Не знам защо. Може би пръст в цялата работа има и това, че знам че е измислица, но нали в този раздел и тази тема за страхотните истории има и много художествени измислици по принцип. Просто прочетох първият пост в който разказва за някакви фантастични неща, които все пак има някаква макар и хипер минимална възможност да са истина, но след този пост следва само едно твърдение, че е вярно от една страна, от друга съмнения на хора че не е истина, от трета хората които го еваларкат и така до безкрай. На места обаче се е олял още в първият пост и точно там където е копирал колегата - за камшичният удар дето се оплаквала жена му и за големият бял кахър за малкият багажник и трябвало горкия баровец да мъкне амг-та и кайени да му носят такъмите и пушките, да не би случайно да му се прииска да лови таранки и шарани или да постреля по дивеч 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kdl написа:М/у другото като четох на енигма поста, ми звучеше като лека заигравка с други личности тук
Аз се колебая между това и между раздвоение на личността на въпросните други личности, които е възможно да пишат с повече от един ник тук

типична черта на българина - да окаля човек, който е повече от него
защо в БГ казана в ада няма дяволче да ни бута обратно да не изпълзим - защото ние си го вършим това, това ни дърпа като цяло назад, за доказателство погледнете в исторически план откъде идваме и къде сме сега и защо са се случили нещата по този начин
защо в БГ казана в ада няма дяволче да ни бута обратно да не изпълзим - защото ние си го вършим това, това ни дърпа като цяло назад, за доказателство погледнете в исторически план откъде идваме и къде сме сега и защо са се случили нещата по този начин
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Бягаме от въпроса. Никой никого не дърпа, защото тия хора не са излизали че някой да ги дърпа. Ако пък е истина това, което разправят то това, че някой се съмнява в никой случай не им пречи.
Въпроса е защо хората изразходват такива усилия за да създават някакви неверни легенди за себе си и кого лъжат нас или самите себе си?
Въпроса е защо хората изразходват такива усилия за да създават някакви неверни легенди за себе си и кого лъжат нас или самите себе си?
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Мене лично доста ме съмнява при оная история пред Марая, да си казал на ушев дословно: "Сере ми се, та ми се реве" или там квото беше и "Оставям ви книжка, талон - пишете... аз отивам да се изсера и ше дойда", ама това не променя факта, че е една от най-силните истории, дето може да се прочете по форумите 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Защо лъжем себе си?
Superexstatic написа:Мене лично доста ме съмнява при оная история пред Марая, да си казал на ушев дословно: "Сере ми се, та ми се реве" или там квото беше и "Оставям ви книжка, талон - пишете... аз отивам да се изсера и ше дойда", ама това не променя факта, че е една от най-силните истории, дето може да се прочете по форумите
Линк моля за наскоро постъпилите във форума

Бтв аз имам чувството, че много хора се познавате и извън форума, така че да се лъже при това, че реално нищо не печелиш, е меко казано смешно
Гледам млади момчета, връстници, зализали се, сложили по едно шалче като по вешън тв и с бодра крачка разхождат "марковия" абидас по моловете, мислейки се за голямата работа, пък петък хваща пътя за село и в неделя мъкне бурканите със сланина, ама като види някой "у мола" , че яде нещо с лук/чесън се мръщи и вътрешно крещи "селянин". А колко по лесно е да живееш за себе си, а не за другите...
Та според мен лъжем себе си, за да изградим образа, който си мислим, че някой иска/ изисква да бъдем, като цяло себе си никога не можеш да излъжеш, но можеш дълбоко да се заблудиш, а когато се осъзнаеш, сякаш са те цапнали с мокрия прогизнал парцал, тогава или почваш да си себе си или си избираш нова, често по-пагубна роля и така до края на света както се пееше в сериала
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е ко па толкоз ? У всеки може да спи един Калоянчев или Парцалев
а на някои дори им идват репликите от само себе си , само докато сънуват и после си ги описват сънищата .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Superexstatic написа:Мене лично доста ме съмнява при оная история пред Марая, да си казал на ушев дословно: "Сере ми се, та ми се реве" или там квото беше и "Оставям ви книжка, талон - пишете... аз отивам да се изсера и ше дойда", ама това не променя факта, че е една от най-силните истории, дето може да се прочете по форумите
По принцип може понякога да съм и доокрасил някоя случка.
Но след като 8 или 9 години карах без син талон. 7-8 месеца преди години нямах ни ЛК, ни книжка, ни талон, ни документи на колата и карах през цялото това време всяка божа вечер в София и нямам нито един акт и не съм дал и стотинка на ръка последното в което трябва да се съмняваш са комуникациите ми с ушевите

Това е 100% реална и достоверна история.

И пак не говорим за такива лъжи. Това и да съм си го измислил все тая, някаква случка е. Друго е да започна да разправям, че съм имал М5 или нещо подобно.
На Енигмата всичките му теми бяха силни. Сещам се за една за някакво преследване с полицията, че и с хеликоптери ги гониха, та се наложи да крият Ламботата в някакви храсталаци и беше разсипал прага в някакъв камък
А иначе Джорданпар си е напълно реален човек, дори имаме общи познати с него и с две приказки разбрах кой е и що е, понеже събуди интереса ми с постовете си тук. Естествено нещата не са както ги представя, но наистина е поживял в Холандия покрай "бизнеса" си 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ч'ей сА... Да не вземе някой да се обърка - еволюцията на Данчо от Суи'ен е съответно jordanpar -> rosendaal -> jorsenbmw. Опитвам се на база екстраполация да докарам какъв ще/е следващия ник
Енигмата и аз бях го чел, ама постфактум
Иначе аз съм убеден, че тия хора малко или много имат ментални увреждания, в частност раздвоение на личността
Така да помнят какво са дрисали и брисали... не е за всеки и си трябва "втори етаж" или поне "гредоред" определено 

Енигмата и аз бях го чел, ама постфактум

Иначе аз съм убеден, че тия хора малко или много имат ментални увреждания, в частност раздвоение на личността

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Мда, за същия става дума. Все пак за да бъдем точни името му не е Данчо, тук го кръстиха така
Следващия му ник най-вероятно пак ще е с някакво фламандско звучене, освен ако не реши да смени стратегията 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
dimodi написа:Мда, за същия става дума. Все пак за да бъдем точни името му не е Данчо, тук го кръстиха такаСледващия му ник най-вероятно пак ще е с някакво фламандско звучене, освен ако не реши да смени стратегията
ОК може, просто по други форуми (андроидбг, някой от ВАГ форумите и др.) също беше почти толкова активен навремето, та и там го знаеха като Данчо и затова...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Интересното е, че беше толкова убедителен/убеден
в липсата на връзка между никовете, че след като ми писа некви работи на ЛС
известно време имах съмнения да не би да бъркам аз

в липсата на връзка между никовете, че след като ми писа некви работи на ЛС
известно време имах съмнения да не би да бъркам аз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Както каза Врачанина, заслужава си кредит в някои отношения човекът -фламандец !
Според мен си имаше отлична анализаторска мисъл,определено интелигентен и със широк кръгозор.
Доста от мненията си му бяха в десетката.
Нямам идея какъв е и що е в реалния живот,на мен което не ми допадаше особено беше леко снизходителното отношение,на моменти си беше просто заядлив и обиждаше на едро.. Най-странното е,че беше без видима за мен поне причина
Според мен си имаше отлична анализаторска мисъл,определено интелигентен и със широк кръгозор.
Доста от мненията си му бяха в десетката.
Нямам идея какъв е и що е в реалния живот,на мен което не ми допадаше особено беше леко снизходителното отношение,на моменти си беше просто заядлив и обиждаше на едро.. Най-странното е,че беше без видима за мен поне причина

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;