Защо лъжем себе си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Защо лъжем себе си?

Мнение от Хаос » 16 Яну 2016, 1:06

larbi написа:Колеги, купих си 20 тона злато и съм много доволен. Ето снимка от мазата ми. Завиждайтеееее :mhihi:

това шоколад в станиол ли е?
че нещо не ми е ясно как тея дървени палети издържат по 10 тона
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 16 Яну 2016, 1:12

Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работи :mhihi: Лошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.
Така че,май някои имат наченки и зависи колко ще си и повярват,за да се развие и в бъдеще!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 16 Яну 2016, 1:14

Stoqnov_1979 написа:Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работи :mhihi: Лошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.
Така че,май някои имат наченки и зависи колко ще си и повярват,за да се развие и в бъдеще!

..... ae той си има 5 000 000 ако иска и в багажника ще си стои :)

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 16 Яну 2016, 1:29

Stoqnov_1979 написа:Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работи :mhihi: Лошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.

Напомня ми за един познат от далечното минало, когато аз бях пишлеме, а той беше "батко" и имаше много накичен оранжев полски фиат, който бил с "в8 от форд".
Този човек също беше:
-обучена зелена барета
-участвал в бойни действия
-отвличан от извънземни няколко пъти
-клатил 3-те последни Мис България
И още много, все в този стил. А и ядеше шам-фъстъкът с черупките, но това не беше за показност, а защото не знаеше как :mhihi:
Потекоха ми сълзи като се сетих за това последното.. страшно хрупане беше :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Яну 2016, 1:57

Andronoff написа:...

Колега, ти от кой град си :shock: че абсолютно същите истории съм ги слушал и аз... Не знам някакъв хит ли са били преди време :mhihi: Ама си мисля, че при повечето е от тежки наркотици :mrgreen:
ПП: и каква статия да видях във фейса тъкмо :mhihi:
http://lechitel.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE% ... %B8%D1%8F/
Последна промяна M-coupe на 16 Яну 2016, 2:21, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 16 Яну 2016, 2:01

Facebook-а еба ма*ката на всичко.Чрез него хората видяха, че като се правят на такива каквито не са получават внимание от непознати, което им вдига самочувствието.Това води до резко "вкарване" във филма, и от там вече нещата загрубяват.Лошото е, когато познаваш такива хора, и знаеш че реално те нямат нищо общо с профила, който представят в социалните мрежи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Яну 2016, 2:37

Добре де, ами ако някой наистина ги има тези неща? Защо си мислите, че всички се хвалят. Има хора, които правят доста пари и не е невъзможно да си купят 5 декара на Ривиерата.

Ебаси резила! Като се замисля, нямам нищо с което да се снимам в темата за хвалби. И в бойни действия не съм участвал......Резил :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 16 Яну 2016, 9:22

От лъжливи хора гледам да стоя далеч, защото не се знае в какво ще те завлекат. А това да лъжеш по форумите е толкова детинско, че няма повече накъде. А тоя JTD не беше ли оня дето плаща по 25лв ток всеки месец или нещо такова? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 16 Яну 2016, 9:32

Проблемът,ако го има въобще,е липсата на внимание от средата в която живеем.Човекът е общественно животно.Има заложено чувство за надмощие.Това е борбата да си най и по.Тегава е ситуацията в нашето,ако мога да си позволя думата,общество.Последните години има няма 30 е най-невероятното нещо,което се е случвало въобще в историята на българите.Тотално вътрешно разложение и оглупяване.Време на толкова омраза и неграмотност никога не са регистрирани досега в историята ни.Вижте изолацията в която живеем.За някои хора тя е пълна.Нямат си никого и нищо.Остава им единственно виртуалната реалност.За вас може да е смешно,но на мен лично ми е страшно тъжно.И тук в сферата на виртуалното пространство тези хора попадат на земни,стъпили на земята хора,които ги вкарват направо в миша дупка.Не мислите ли,че това е ужасно?Следващата стъпка на този човек е психо или кримоповедение.Напротив, похвалете го! Кажете му,че е уникален и едиствен и ще направите един пропаднал човек да бъде,може би,за първи път щастлив от постигнатото,пък било то и виртуално.Посмейте се вътрешно на ситуацията и осъзнайте,че сте направили две добри неща-развеселили сте се и един човек е в облаците.Гадна реалност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Яну 2016, 9:33

k-hristov написа:Facebook-а еба ма*ката на всичко.Чрез него хората видяха, че като се правят на такива каквито не са получават внимание от непознати, което им вдига самочувствието.Това води до резко "вкарване" във филма, и от там вече нещата загрубяват.Лошото е, когато познаваш такива хора, и знаеш че реално те нямат нищо общо с профила, който представят в социалните мрежи.

батките от форума и фешъните от фацата са пълна леща наживо :D
има един тука,къде се е родил като месия-всички чакат той да сподели и да ги открехне.лети,каца,кара,купува-продава,навсякъде намесен,от всичко разбира....абе ЕДИНСТВЕНИЯТ :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 16 Яну 2016, 9:54

Остави другото , ама му се вързах за МЛ регистриран Н1 и излишно разкарвах мой приятел до Технотест. Стигна чак до някакъв началник , който му обясни, че, ако му даде такъв документ , ще остане без лиценз !

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Яну 2016, 9:57

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 и е39
Мечтае да кара: всичко сьс задно
Детайли за колата: да има V12 под капака

Мнение от BLUE_999 » 16 Яну 2016, 9:59

за жалост в нета е пьлно с подобни комплексари които искат да се докажт пред другите с вякакви льжи това е реалноста :censored:
колата с предно е като жена с малки цици вьрши работа но не доставя удоволствие :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 16 Яну 2016, 11:23

ЕГО.

Комплексирани хора, на които не е обръщано достатъчно внимание като малки и това все някога се проявява.
Я под формата на скъп автомобил, който не могат да поддържат, я под някоя къща на доживотен кредит, които ще се плаща и от внуците, или пък чрез постоянно украсени или пък измислени истроиики.

Все неща, чрез които си чешат егото и привличат вниманието на хора, на които не им пука за тях.

Аз поне така си го обяснявам това самозалъгване, което наблюдавам в хората :dunno:

Аватар

Мнение от Хаос » 16 Яну 2016, 12:17

Сигурен съм, че никой от писалите в темата не украсява своите истории с цел да станат по-забавни и да изпъкне като
пияч (да бе, двамата с авера изпихме бутилка уиски, а преди тва бехме загрели с по 3 бири на човек)
бияч (като му ръгнах една падна и не стана)
ебач (тая я таковаха мн здраво снощи)
карач (начи карах си спокойно по магистралата със 170 и го изпреварвам един а той ..., тя иначе мойта вдига 240 и харчи 5/100)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата