Защо лъжем себе си?
Модератор: Общи модератори
Re: Защо лъжем себе си?
larbi написа:Колеги, купих си 20 тона злато и съм много доволен. Ето снимка от мазата ми. Завиждайтеееее
това шоколад в станиол ли е?
че нещо не ми е ясно как тея дървени палети издържат по 10 тона
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работи
Лошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.
Така че,май някои имат наченки и зависи колко ще си и повярват,за да се развие и в бъдеще!

Така че,май някои имат наченки и зависи колко ще си и повярват,за да се развие и в бъдеще!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Stoqnov_1979 написа:Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работиЛошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.
..... ae той си има 5 000 000 ако иска и в багажника ще си стои

- Andronoff
- триногата
-
Stoqnov_1979 написа:Имах един съсед. Той беше препаткал и си живееше в негов свят. По цял ден си приказваше,че имал 5 милиона и даже си беше и повярвал. Като го питаш що не ходи на работа,отговаряше,че си има 5 милиона и не му трябвало да работиЛошото е,че 3-4 години не е излизал от домовете заради тази шизофрения.
Напомня ми за един познат от далечното минало, когато аз бях пишлеме, а той беше "батко" и имаше много накичен оранжев полски фиат, който бил с "в8 от форд".
Този човек също беше:
-обучена зелена барета
-участвал в бойни действия
-отвличан от извънземни няколко пъти
-клатил 3-те последни Мис България
И още много, все в този стил. А и ядеше шам-фъстъкът с черупките, но това не беше за показност, а защото не знаеше как

Потекоха ми сълзи като се сетих за това последното.. страшно хрупане беше

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:...
Колега, ти от кой град си

ПП: и каква статия да видях във фейса тъкмо

http://lechitel.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE% ... %B8%D1%8F/
Последна промяна M-coupe на 16 Яну 2016, 2:21, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Facebook-а еба ма*ката на всичко.Чрез него хората видяха, че като се правят на такива каквито не са получават внимание от непознати, което им вдига самочувствието.Това води до резко "вкарване" във филма, и от там вече нещата загрубяват.Лошото е, когато познаваш такива хора, и знаеш че реално те нямат нищо общо с профила, който представят в социалните мрежи.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Добре де, ами ако някой наистина ги има тези неща? Защо си мислите, че всички се хвалят. Има хора, които правят доста пари и не е невъзможно да си купят 5 декара на Ривиерата.
Ебаси резила! Като се замисля, нямам нищо с което да се снимам в темата за хвалби. И в бойни действия не съм участвал......Резил
Ебаси резила! Като се замисля, нямам нищо с което да се снимам в темата за хвалби. И в бойни действия не съм участвал......Резил

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
От лъжливи хора гледам да стоя далеч, защото не се знае в какво ще те завлекат. А това да лъжеш по форумите е толкова детинско, че няма повече накъде. А тоя JTD не беше ли оня дето плаща по 25лв ток всеки месец или нещо такова? 

Проблемът,ако го има въобще,е липсата на внимание от средата в която живеем.Човекът е общественно животно.Има заложено чувство за надмощие.Това е борбата да си най и по.Тегава е ситуацията в нашето,ако мога да си позволя думата,общество.Последните години има няма 30 е най-невероятното нещо,което се е случвало въобще в историята на българите.Тотално вътрешно разложение и оглупяване.Време на толкова омраза и неграмотност никога не са регистрирани досега в историята ни.Вижте изолацията в която живеем.За някои хора тя е пълна.Нямат си никого и нищо.Остава им единственно виртуалната реалност.За вас може да е смешно,но на мен лично ми е страшно тъжно.И тук в сферата на виртуалното пространство тези хора попадат на земни,стъпили на земята хора,които ги вкарват направо в миша дупка.Не мислите ли,че това е ужасно?Следващата стъпка на този човек е психо или кримоповедение.Напротив, похвалете го! Кажете му,че е уникален и едиствен и ще направите един пропаднал човек да бъде,може би,за първи път щастлив от постигнатото,пък било то и виртуално.Посмейте се вътрешно на ситуацията и осъзнайте,че сте направили две добри неща-развеселили сте се и един човек е в облаците.Гадна реалност.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
k-hristov написа:Facebook-а еба ма*ката на всичко.Чрез него хората видяха, че като се правят на такива каквито не са получават внимание от непознати, което им вдига самочувствието.Това води до резко "вкарване" във филма, и от там вече нещата загрубяват.Лошото е, когато познаваш такива хора, и знаеш че реално те нямат нищо общо с профила, който представят в социалните мрежи.
батките от форума и фешъните от фацата са пълна леща наживо

има един тука,къде се е родил като месия-всички чакат той да сподели и да ги открехне.лети,каца,кара,купува-продава,навсякъде намесен,от всичко разбира....абе ЕДИНСТВЕНИЯТ

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Остави другото , ама му се вързах за МЛ регистриран Н1 и излишно разкарвах мой приятел до Технотест. Стигна чак до някакъв началник , който му обясни, че, ако му даде такъв документ , ще остане без лиценз !
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
за жалост в нета е пьлно с подобни комплексари които искат да се докажт пред другите с вякакви льжи това е реалноста 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
ЕГО.
Комплексирани хора, на които не е обръщано достатъчно внимание като малки и това все някога се проявява.
Я под формата на скъп автомобил, който не могат да поддържат, я под някоя къща на доживотен кредит, които ще се плаща и от внуците, или пък чрез постоянно украсени или пък измислени истроиики.
Все неща, чрез които си чешат егото и привличат вниманието на хора, на които не им пука за тях.
Аз поне така си го обяснявам това самозалъгване, което наблюдавам в хората
Комплексирани хора, на които не е обръщано достатъчно внимание като малки и това все някога се проявява.
Я под формата на скъп автомобил, който не могат да поддържат, я под някоя къща на доживотен кредит, които ще се плаща и от внуците, или пък чрез постоянно украсени или пък измислени истроиики.
Все неща, чрез които си чешат егото и привличат вниманието на хора, на които не им пука за тях.
Аз поне така си го обяснявам това самозалъгване, което наблюдавам в хората

Сигурен съм, че никой от писалите в темата не украсява своите истории с цел да станат по-забавни и да изпъкне като
пияч (да бе, двамата с авера изпихме бутилка уиски, а преди тва бехме загрели с по 3 бири на човек)
бияч (като му ръгнах една падна и не стана)
ебач (тая я таковаха мн здраво снощи)
карач (начи карах си спокойно по магистралата със 170 и го изпреварвам един а той ..., тя иначе мойта вдига 240 и харчи 5/100)
пияч (да бе, двамата с авера изпихме бутилка уиски, а преди тва бехме загрели с по 3 бири на човек)
бияч (като му ръгнах една падна и не стана)
ебач (тая я таковаха мн здраво снощи)
карач (начи карах си спокойно по магистралата със 170 и го изпреварвам един а той ..., тя иначе мойта вдига 240 и харчи 5/100)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!