Киномания
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Киномания
Стар Уорс - доста слабо , не съм от най запалените фенове , но явно имах мн високи очаквания...
Сикариио - мн силен филм , най-вече показва ,че няма борба с трафика на наркотици, по-скоро интереси кой да ги внася.
Спектър - не е лош, но не е това което се очакваше.
Чернаслужба - отново нищо кой знае какво ,въпреки че трайлъра беше доста обещаващ.
Сикариио - мн силен филм , най-вече показва ,че няма борба с трафика на наркотици, по-скоро интереси кой да ги внася.
Чернаслужба - отново нищо кой знае какво ,въпреки че трайлъра беше доста обещаващ.
xerial написа:Стар Уорс - доста слабо , не съм от най запалените фенове , но явно имах мн високи очаквания...
Да, на Black Mass трейлърът беше брутален, сигурно съм го изгледал над 100 пъти, всеки ден по няколко пъти си го пусках

Сикарио не ме грабна много, явно защото пак очаквах повече от този филм, но сега като се замисля, какво пък толкова съм чакал. Абе филма си е 6-чка, особено сцената в началото на магистралата беше много добра за мен. От гледалите вече филма и най-вече военни или разбиращи от това, да ми кажете какво толкова се случи не на място в тази сцена (на магистралата) , като според мен всичко си протече по конец, поне от моето познание на лаик , докато жената много се противеше и гневеше след като пристигнаха в базата, че един вид са нарушили правилата.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Стар уарс поне за мен е тотално разочерование, няма го духът от предишните филми а по едно време имах чувството, че гледам комедия. Актьорската игра е просто потресаващо слаба, а за ролята на тоя новия дарт вейдер (забравих му името
) не мога да разбера как не са намерили по голям комик.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Снощи гледах Стар уорс на 3Д: ефектите са жестоки, обаче сценария е обида към феновете
Имам чувството че е скалъпен на бързо от някое дете.
За гледане става но като цяло е разочарование и несериозно отношение към милионите фенове.

За гледане става но като цяло е разочарование и несериозно отношение към милионите фенове.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Звездните войни.....доста слаб , нищо особено като цяло .Малко тъп хумор в стил първите серии , и негър в главната роля типично за дисни - плюс междурасови страсти
Филмът който кърти мивки е - The Revenant .Въпреки че тоя гном Лео не го харесвам като игра , тука се справя доста добре .Филмът си струва едно ходене в киното .

Филмът който кърти мивки е - The Revenant .Въпреки че тоя гном Лео не го харесвам като игра , тука се справя доста добре .Филмът си струва едно ходене в киното .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
oгромно разочарование..Bogat-Beden написа:От вчера е в замунда,с дублаж на руски обачеBogat-Beden написа:Банда,намира ли се някъде за гледане онлайн Legend с Том Харди вече?Продължаваме напред с чакането

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Fixxxer написа:Bogat-Beden написа:...oгромно разочарование..
За кое , за филма ли? Гледа ли го вече?
мдам,има го в Замундата
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
!!СПОЙЛЕР!!
deathstarpower-bg.net
"Проблем с осцилатора"
"Някой имал ли е такъв проблем и може ли да се рециклира ..."
deathstarpower-bg.net
"Проблем с осцилатора"
"Някой имал ли е такъв проблем и може ли да се рециклира ..."
barty написа:Снощи гледах Стар уорс на 3Д: ефектите са жестоки, обаче сценария е обида към феноветеИмам чувството че е скалъпен на бързо от някое дете.
Аз пък го гледах тука http://www.webcafe.bg/id_1852146990_Zal ... ad_-_Sofia и се отвратих от качеството

А пък самия филм , ебаси посредствената боза , колкото и голям фен да съм не мога да си кривя душата.
И да не забравяме, че Лукас няма пръст в него, така че се очакваше тая работа.
П.С. Ето и истината:
П.С. Ето и истината:
Последна промяна Fixxxer на 28 Дек 2015, 17:26, променена общо 1 път
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
seimo написа:Марсианецът - много очаквах от този филм ,но са се изложили много.
И на мен също не ми хареса, противно на очакванията ми.
Creed 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Момчета, моля за малко помощ. Не съм киноман и съм гледал 20 ина филма през живота си, но сега през почивните дни искам да погледам някакви комедии- да рестартирам черепната кутия от многото работа. Моля, препоръчайте нещо, на което да се посмея като малко детенце може и по-старо да е , почти сигурно няма да съм го гледал.
Koliu написа:Момчета, моля за малко помощ. Не съм киноман и съм гледал 20 ина филма през живота си, но сега през почивните дни искам да погледам някакви комедии- да рестартирам черепната кутия от многото работа. Моля, препоръчайте нещо, на което да се посмея като малко детенце може и по-старо да е , почти сигурно няма да съм го гледал.
Давам ти линк да сваляш

http://zamunda.net/banan?id=AzATY5NdoFQ ... =1&t=movie - първите 3 къртят

този път е френски , много смях http://zamunda.net/banan?id=AzAdoFcxoXN ... =1&t=movie