Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Киномания

Мнение от xerial » 22 Дек 2015, 13:02

Стар Уорс - доста слабо , не съм от най запалените фенове , но явно имах мн високи очаквания...
Сикариио - мн силен филм , най-вече показва ,че няма борба с трафика на наркотици, по-скоро интереси кой да ги внася.
Спектър - не е лош, но не е това което се очакваше.
Чернаслужба - отново нищо кой знае какво ,въпреки че трайлъра беше доста обещаващ.
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 22 Дек 2015, 15:35

xerial написа:Стар Уорс - доста слабо , не съм от най запалените фенове , но явно имах мн високи очаквания...
Сикариио - мн силен филм , най-вече показва ,че няма борба с трафика на наркотици, по-скоро интереси кой да ги внася.
Спектър - не е лош, но не е това което се очакваше.
Чернаслужба - отново нищо кой знае какво ,въпреки че трайлъра беше доста обещаващ.

Да, на Black Mass трейлърът беше брутален, сигурно съм го изгледал над 100 пъти, всеки ден по няколко пъти си го пусках :mhihi: :mhihi: и разбира се след това очаквах доста от този филм, но нещо не ми даде това "доста". За актьорската игра на Джони няма какво да се говори, той направи тоя филм гледаем, иначе не ми се вярва някой да смее да го пипне (освен че е гангстерски, айде за това може), баси и превъплъщението честно, колегите му не са могли да го познаят, настръхвали са при разговор с него докато водят диалозите.
Сикарио не ме грабна много, явно защото пак очаквах повече от този филм, но сега като се замисля, какво пък толкова съм чакал. Абе филма си е 6-чка, особено сцената в началото на магистралата беше много добра за мен. От гледалите вече филма и най-вече военни или разбиращи от това, да ми кажете какво толкова се случи не на място в тази сцена (на магистралата) , като според мен всичко си протече по конец, поне от моето познание на лаик , докато жената много се противеше и гневеше след като пристигнаха в базата, че един вид са нарушили правилата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 23 Дек 2015, 6:53

Стар уарс поне за мен е тотално разочерование, няма го духът от предишните филми а по едно време имах чувството, че гледам комедия. Актьорската игра е просто потресаващо слаба, а за ролята на тоя новия дарт вейдер (забравих му името :) ) не мога да разбера как не са намерили по голям комик.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 23 Дек 2015, 7:38

Снощи гледах Стар уорс на 3Д: ефектите са жестоки, обаче сценария е обида към феновете :banghead: Имам чувството че е скалъпен на бързо от някое дете.
За гледане става но като цяло е разочарование и несериозно отношение към милионите фенове.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Дек 2015, 9:03

Звездните войни.....доста слаб , нищо особено като цяло .Малко тъп хумор в стил първите серии , и негър в главната роля типично за дисни - плюс междурасови страсти :mhihi:
Филмът който кърти мивки е - The Revenant .Въпреки че тоя гном Лео не го харесвам като игра , тука се справя доста добре .Филмът си струва едно ходене в киното .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2015, 11:57

Bogat-Beden написа:
Bogat-Beden написа:Банда,намира ли се някъде за гледане онлайн Legend с Том Харди вече? :paranoid:
От вчера е в замунда,с дублаж на руски обаче :lol: Продължаваме напред с чакането
oгромно разочарование.. :no:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 23 Дек 2015, 13:21

Bogat-Beden написа:...oгромно разочарование.. :no:

За кое , за филма ли? Гледа ли го вече?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2015, 14:32

Fixxxer написа:
Bogat-Beden написа:...oгромно разочарование.. :no:

За кое , за филма ли? Гледа ли го вече?

мдам,има го в Замундата
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530D 218hp
Мечтае да кара: Параход

Мнение от blackyhn » 28 Дек 2015, 1:55

!!СПОЙЛЕР!!

deathstarpower-bg.net
"Проблем с осцилатора"
"Някой имал ли е такъв проблем и може ли да се рециклира ..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 28 Дек 2015, 14:56

barty написа:Снощи гледах Стар уорс на 3Д: ефектите са жестоки, обаче сценария е обида към феновете :banghead: Имам чувството че е скалъпен на бързо от някое дете.
За гледане става но като цяло е разочарование и несериозно отношение към милионите фенове.

Аз пък го гледах тука http://www.webcafe.bg/id_1852146990_Zal ... ad_-_Sofia и се отвратих от качеството :shock: некво мазане некво насичане абе .....
А пък самия филм , ебаси посредствената боза , колкото и голям фен да съм не мога да си кривя душата.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 28 Дек 2015, 17:20

И да не забравяме, че Лукас няма пръст в него, така че се очакваше тая работа.

П.С. Ето и истината:
Последна промяна Fixxxer на 28 Дек 2015, 17:26, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 28 Дек 2015, 17:24

seimo написа:Марсианецът - много очаквах от този филм ,но са се изложили много.

И на мен също не ми хареса, противно на очакванията ми.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Дек 2015, 4:02

Creed :bowdown:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 29 Дек 2015, 8:17

Момчета, моля за малко помощ. Не съм киноман и съм гледал 20 ина филма през живота си, но сега през почивните дни искам да погледам някакви комедии- да рестартирам черепната кутия от многото работа. Моля, препоръчайте нещо, на което да се посмея като малко детенце може и по-старо да е , почти сигурно няма да съм го гледал.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 29 Дек 2015, 9:08

Koliu написа:Момчета, моля за малко помощ. Не съм киноман и съм гледал 20 ина филма през живота си, но сега през почивните дни искам да погледам някакви комедии- да рестартирам черепната кутия от многото работа. Моля, препоръчайте нещо, на което да се посмея като малко детенце може и по-старо да е , почти сигурно няма да съм го гледал.

Давам ти линк да сваляш :)
http://zamunda.net/banan?id=AzATY5NdoFQ ... =1&t=movie - първите 3 къртят :)

този път е френски , много смях http://zamunda.net/banan?id=AzAdoFcxoXN ... =1&t=movie

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата