!!!!КОПЕЛЕТА!!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
баси маиката
,аз с кола в софия само по спешност и за малко

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Много кофти, Марто...горе долу знам какво ти е, ма по друга причина
Моят беше паднал някъде по пътя и така и не го видях повече
А иначе в София само двигатели май още не свалят 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
t0sh написа:мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре
на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона
Тц. Няма да ги промени това. Всеки наркоман е бит десетки пъти. Това просто е дребната цена, която трябва да плати по някога за поредната доза. А тая хлядарка дето ще я ръснеш, ще създаде само още един ефект на пеперудата. И накрая ти си единствения дето е вътрешно - и материално и морало. Ако го хванеш до/в колата - ясно, ще си разтовариш яда. Ма може и да не съм прав...
Последна промяна Leon на 30 Ное 2006, 2:40, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...
- ///MapTo
-
-
съвсем скоро ще ви поканя по никое време на сбирка пред блока ми...още хора с е36-ци са пропищели от квартала ми и явно някои бая сериозно си е ударил количката та пазарува от нощния магазин... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Гадове мръсни - правете им хайка на тия педали - наредете 3-4 хубави коли с халогенки и всякакви лъскави неща за крадене и някой да дебне - като ги видите бой, стрелба, квото се сетите 

BMW only!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
///MapTo написа:съвсем скоро ще ви поканя по никое време на сбирка пред блока ми...още хора с е36-ци са пропищели от квартала ми и явно някои бая сериозно си е ударил количката та пазарува от нощния магазин...
кажи кой е квартала зада могат колегите от там да се предпазят

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///MapTo
-
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Leon написа:t0sh написа:мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре
на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона
Тц. Няма да ги промени това. Всеки наркоман е бит десетки пъти. Това просто е дребната цена, която трябва да плати по някога за поредната доза. А тая хлядарка дето ще я ръснеш, ще създаде само още един ефект на пеперудата. И накрая ти си единствения дето е вътрешно - и материално и морало. Ако го хванеш до/в колата - ясно, ще си разтовариш яда. Ма може и да не съм прав...
аз си мисля че едва ли има човек който да пипа повече, след една нощ сериозно висене на трамвая с квалифициран задгръбен оркестър, мотивиран от не-скромна сума пари, за кауза-процедура която е стандартна общо взето

п.с. а и застрахователя има интерес да не му се пипат колите, особено БулИнс както са с име, та си мисля че след оркестъра вероятно идва и доста по-груб десерт. Така че съм абсолютно с желание и възможност (спокойно) пипнат ли ме по подобен начин да се ръсна, най-малкото на мен да ми стане кеф. А и отделно един елемент 'насрано наркоманче' по-малко сред джебчиите, или поне на застраховани коли

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
t0sh написа:аз си мисля че едва ли има човек който да пипа повече, след една нощ сериозно висене на трамвая с квалифициран задгръбен оркестър, мотивиран от не-скромна сума пари, за кауза-процедура която е стандартна общо взето
п.с. а и застрахователя има интерес да не му се пипат колите, особено БулИнс както са с име, та си мисля че след оркестъра вероятно идва и доста по-груб десерт
Като дойде време за следващата доза забравят всичко и стига да могат да ходят, пак ще си я набавят - виждал съм го това, много е гадно, но е така. А в твоя случай не са стигнали до жабката, че да видят къде е застрахована колата.

Never mistake motion for action...
- ///MapTo
-
-
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
мале а аз ходя в Младост 4 на гости на брата на мойта приятелка през седмица,и си държа колата пред блока
а преди 2г. на предното ми БМВ ми гепиха халогените пред същия блок
но от тогава не съм имал проблеми
но за напред ще я оставям на паркинг

а преди 2г. на предното ми БМВ ми гепиха халогените пред същия блок

но за напред ще я оставям на паркинг

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Досега да чукам на дърво не са ми крали нищо от колата, но си представям колко е неприятно да се събудиш и да си видиш колата осквернена.

- ///MapTo
-
-
на колегата с компакта както се вижда от снимката като са му свалили бъбреците са му пукнали радиатора... 

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4