!!!!КОПЕЛЕТА!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Ное 2006, 0:53

Бате,номера да ми бяха оставили...шапка на тояга :(
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Ное 2006, 1:15

баси маиката :shock: ,аз с кола в софия само по спешност и за малко
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Ное 2006, 2:11

Много кофти, Марто...горе долу знам какво ти е, ма по друга причина :uups: Моят беше паднал някъде по пътя и така и не го видях повече :mhihi: А иначе в София само двигатели май още не свалят :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Ное 2006, 22:13

t0sh написа:мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре ;)

на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона

Тц. Няма да ги промени това. Всеки наркоман е бит десетки пъти. Това просто е дребната цена, която трябва да плати по някога за поредната доза. А тая хлядарка дето ще я ръснеш, ще създаде само още един ефект на пеперудата. И накрая ти си единствения дето е вътрешно - и материално и морало. Ако го хванеш до/в колата - ясно, ще си разтовариш яда. Ма може и да не съм прав...
Последна промяна Leon на 30 Ное 2006, 2:40, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от ///MapTo » 30 Ное 2006, 0:16

съвсем скоро ще ви поканя по никое време на сбирка пред блока ми...още хора с е36-ци са пропищели от квартала ми и явно някои бая сериозно си е ударил количката та пазарува от нощния магазин... :twisted:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 30 Ное 2006, 0:26

Гадове мръсни - правете им хайка на тия педали - наредете 3-4 хубави коли с халогенки и всякакви лъскави неща за крадене и някой да дебне - като ги видите бой, стрелба, квото се сетите :evil:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Ное 2006, 0:48

///MapTo написа:съвсем скоро ще ви поканя по никое време на сбирка пред блока ми...още хора с е36-ци са пропищели от квартала ми и явно някои бая сериозно си е ударил количката та пазарува от нощния магазин... :twisted:

кажи кой е квартала зада могат колегите от там да се предпазят ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар

Мнение от ///MapTo » 30 Ное 2006, 1:23

Младост-2..но и тези от съседните младости да го имат в предвид
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 30 Ное 2006, 2:43

Leon написа:
t0sh написа:мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре ;)

на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона

Тц. Няма да ги промени това. Всеки наркоман е бит десетки пъти. Това просто е дребната цена, която трябва да плати по някога за поредната доза. А тая хлядарка дето ще я ръснеш, ще създаде само още един ефект на пеперудата. И накрая ти си единствения дето е вътрешно - и материално и морало. Ако го хванеш до/в колата - ясно, ще си разтовариш яда. Ма може и да не съм прав...

аз си мисля че едва ли има човек който да пипа повече, след една нощ сериозно висене на трамвая с квалифициран задгръбен оркестър, мотивиран от не-скромна сума пари, за кауза-процедура която е стандартна общо взето :mhihi:

п.с. а и застрахователя има интерес да не му се пипат колите, особено БулИнс както са с име, та си мисля че след оркестъра вероятно идва и доста по-груб десерт. Така че съм абсолютно с желание и възможност (спокойно) пипнат ли ме по подобен начин да се ръсна, най-малкото на мен да ми стане кеф. А и отделно един елемент 'насрано наркоманче' по-малко сред джебчиите, или поне на застраховани коли ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Ное 2006, 2:50

t0sh написа:аз си мисля че едва ли има човек който да пипа повече, след една нощ сериозно висене на трамвая с квалифициран задгръбен оркестър, мотивиран от не-скромна сума пари, за кауза-процедура която е стандартна общо взето :mhihi:
п.с. а и застрахователя има интерес да не му се пипат колите, особено БулИнс както са с име, та си мисля че след оркестъра вероятно идва и доста по-груб десерт

Като дойде време за следващата доза забравят всичко и стига да могат да ходят, пак ще си я набавят - виждал съм го това, много е гадно, но е така. А в твоя случай не са стигнали до жабката, че да видят къде е застрахована колата. ;) А и да бяха видели - те не са от "организираните" пипачи, дето бригадирите ги инструктират.
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от ///MapTo » 02 Дек 2006, 20:57

ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВАТА СТРАНИЦА,ПЪРВОТО МНЕНИЕ :evil: :evil:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 02 Дек 2006, 21:45

мале а аз ходя в Младост 4 на гости на брата на мойта приятелка през седмица,и си държа колата пред блока :confused:
а преди 2г. на предното ми БМВ ми гепиха халогените пред същия блок :evil: но от тогава не съм имал проблеми :uups:
но за напред ще я оставям на паркинг ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 02 Дек 2006, 22:05

Досега да чукам на дърво не са ми крали нищо от колата, но си представям колко е неприятно да се събудиш и да си видиш колата осквернена.
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 02 Дек 2006, 22:10

на колегата с компакта както се вижда от снимката като са му свалили бъбреците са му пукнали радиатора... :(
Изображение
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Дек 2006, 0:22

Като ги засърби за доза - не мислят ... Виждал съм да сваля чистачките на колата, а човека вътре го гледа втещен през волана .... То и да ги биеш - те нищо не чвстват, а и на бой са свикнали. На мен ми слязаха с нож седалката на скутера ей така, за кеф. Чупят табла на мотори ....
Те за тва се махам :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата