Задна кора за Е36
Модератор: Icco
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: oki de
tokarew написа:i ot kade go ima6 tozi osciloskop .ti vadi6 tazi mo6tnost na 2 oma tova do kolkoto ne se laja e samo bas ne ti li e gadno ne ti li se naduvat u4ite moite 12ki sa na 4 oma i vadqt i malko sreda i e dovolno as sam si pravil govoitelite namagnitizirval sam gi .skoro 6te gi smenqm s 18-ka ili s dve 300wata sinus 12-ki o6te ne sam re6il .tvoia usiovatel kaji ne6to pove4e za nego na kolko ampera e kolko volta vadi transfertera i takiva havi are i pi6i![]()
![]()
![]()
ами отдавна имам осцилоскоп купих го от един луд

Та затова се наложи да се пренасо4а към комуникацийте и по то4но гсм4етата

която е реализирана благодарение на скромните ми познания!!!!!!
За момента аудиоманиата в мен е достигнала по4ти до предела си, имам доста идеики за мойта музика в колата но на този етап не се е появил 4овека или по то4но колата която 6те ме бие на музика затова и не съм я преправял много от година насам!!!!
В момента съм запален по авто тунинг и по то4но вдигане на кон4етата

Ами това е пак стана роман,ако иска6 о6те някви подробности кое как и за6то моляте звънни ми 0887919996 Иво се казвам!!!!!
пп:Моля да ме извините ако съм досадил на някои от вас с този мой пореден роман, нека бъде изтрит от модераторите!!!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
alpine написа:Иво къде ти е офиса???Тази твоята музика трябва да се 4уе,...досега не съм 4увал бас от кора...досега кат съм правил музика винаги баса ми е в затворен обем...
П.С. междудругото надуших доста написани глупости тук...писателят трябва сам да се осети.... а и лека доза заяждане![]()
![]()
![]()
Офис4ето е в надежда Бул. Ломско 6осе2 всеки ден от 10.00 до 14.00
следобяд от 16.00 до 20.00 , може за да не се разкарва6 да дойде6 и на някоя от сбирките

zdr
oki razbiram 4e si mnogo u4en ot 2 godini se opitvam da razrabotq mdel na edin mnogo mo6ten trasferter no e mnogo slojen trqbva mi malko pomo6t a da si 4uvam za nqkakvi sbirki v plovdiv .nie s brat mi se zanimavame s aldio usiovateli toi e mnogo dobar zanimava se ot 6 godini otkrihme gre6kata v edni trasferteri koito na vsi4ki gorqha transfertera e na 42 volta i kato sloji6 dva stava zversko .no vsi4ko prodadohme i sega imam nqkvo mijavo stapalo 2po 35 volta .no kakto i da e na brat mi diplomnta rabota v tehni4eskiq mu be6e transferter
oki

бас без кутия може да се изкара- просто не може да вдигнеш много мощност защото нищо не поддържа мембраната на баса отзад... обема на багажника е много голям за да се създаде налягане което да "държи" говорителя като се разклати сериозно
но иначе си има "free air" басови говорители които са сметнати за кори но както казах- са ограничени по мощност- мисля че повече от 300 вата синус няма- не че не е достатъчно де...
проблема със корите е че дрънчат и трябва да се укрепват- много динамат отива- иначе за уредба за слушане лошо няма...

проблема със корите е че дрънчат и трябва да се укрепват- много динамат отива- иначе за уредба за слушане лошо няма...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Re: zdr
tokarew написа:oki razbiram 4e si mnogo u4en ot 2 godini se opitvam da razrabotq mdel na edin mnogo mo6ten trasferter no e mnogo slojen trqbva mi malko pomo6t a da si 4uvam za nqkakvi sbirki v plovdiv .nie s brat mi se zanimavame s aldio usiovateli toi e mnogo dobar zanimava se ot 6 godini otkrihme gre6kata v edni trasferteri koito na vsi4ki gorqha transfertera e na 42 volta i kato sloji6 dva stava zversko .no vsi4ko prodadohme i sega imam nqkvo mijavo stapalo 2po 35 volta .no kakto i da e na brat mi diplomnta rabota v tehni4eskiq mu be6e transferteroki
мойто творение е с два ферита с магнитна проницаемост м2000 работи с генератор на 40 килохерца има и обратна връзка по напрежение мо6тността му е 260вата при +- 58 волта под активен товар , с мостранзистори е които на музика стоят ледено студени ,в покой консумира ток 300милиампера със зака4ени две стъпала Quad405-2
С тази картинка описана до тук се вадят по 200вата на канал при говорители с импеданс 4 ома и 4естота от тонгенератор 60херца , сънусоидката на изхода на стъпалото е идеална както и на входа му само4е с доста по-голяма амлитуда

И моля те не ме изпитвай на теория пред вси4ки, а вземи ми звънни да ти помагам ако иска6 ако не вземи престани!!!!!!!!!!!ОК????
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
alx написа: "free air" басови говорители които са сметнати за кори но както казах- са ограничени по мощност- мисля че повече от 300 вата синус няма- не че не е достатъчно де...
...
Аз затова си имам два на кората

Специално за пове4ето БМВ-та освен кабриолетите тубите не вър6ат кой знае каква работа опитвал съм какви ли не ре6ения , но до момента кора с 15-ки е най-задоволителния за мен вариант , първо използвам отръжението от задното стъкло, което зна4ително помага за баса а и не само за него , второ използва6 целия обем на багажника и трето( и много важно според мен) ИМАШ БАГАЖНИК ,не на последно място изпитваш страхотно удоволствие когато погледне6 в огледалото за обратно виждане а именно две прекрасни 15-ки как се клатят (вярвайте ми от пове4е от година ги имам и немога да им се нарадвам)
Естествено има си и недостатъци както всяко не6то

ПП:имам идея да посегна на задната облегалка за о6те две 15'' и о6те малко основни по вратите, но се бях зарекъл да спра да наливам пари в колата а особено за музика,
баси не съм си купувал нови дрехи от сума време

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
HUGO BOSS написа:каква е тази смешна кора за е36 покажи моя <по-добьр бас>
марине ти ли си бе К..40

Колеги ентусиясти това е един мой близък познат, много слу6а и 6те има яка музика можеби и по яка от мойта (само остана да му промия малко мозъка, 6от се е заблудил от вървежа на японските 4икиики, но респект всеки си има идейки и желания)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
HUGO BOSS написа:Луд Марин е,пусни снимки и на моита кора дето ги снимахме ония ден
ok и да ми върне6 любимата ми БМВ-отвертка!!!!!!
oki
oki de razbiram 4e si maistor ok
nqma da te ispitvam kak vadi6 tolkova mnogo 58 volta interesno kakto i da e o6te edin vapros kolko ti e tokana pokoi i nakolko ampera ti e predpazitelq osven tova mi kaji i modela na 4ipa na usiovatelq pls ......... 

Re: oki
tokarew написа:....
Приятелю след кратка справка виждам, че нямаш нито едно мнение написано на кирилицата, в този форум ако не ти е направило впечатление около 700 потребители пишат само и единствено на кирилица! Смятай това като последно предупреждение, ако продължиш в същия дух не се чуди на мистериозното изчезване на постовете ти и после на самия теб!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Re: oki
tokarew написа:oki de razbiram 4e si maistor oknqma da te ispitvam kak vadi6 tolkova mnogo 58 volta interesno kakto i da e o6te edin vapros kolko ti e tokana pokoi i nakolko ampera ti e predpazitelq osven tova mi kaji i modela na 4ipa na usiovatelq pls .........
тока съм го написал по-горе 4ети внимателно 300милиампера със стъплата , а без тях е 60-80 милиампера зависи от това на колко волта е нагласена обратната връзка на трансфертера ,4ипа е TL 494 на трансфертера, а стъпалото не е реализирано с някъв мизерен 4ип от типа на TDA 7294

В момента съм с 65 амперов автомати4ен предпазител , като електролитите са вързани след него

ПП: Такива стъпалца правех едно време , но неможах да им докарам вън6ния вид

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3