Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Re: Киномания

Мнение от Пресиян Василев » 08 Сеп 2015, 20:54

За любителите на уестърните препоръчвам Ад на колела(Hell on wheels)
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 09 Сеп 2015, 0:24

Southpaw :bowdown:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Сеп 2015, 8:43

Днес май му е премиерата в UK

,чакам го в Замунда скоро :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: е60 530d '03

Мнение от strongholder » 09 Сеп 2015, 12:52

House of cards - уникален сериал с Кевин Спейси

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 09 Сеп 2015, 14:10

Bogat-Beden написа:Днес май му е премиерата в UK

,чакам го в Замунда скоро :lol:

О, ще почакаме за замундата поне месец. Освен ако не го гледаш с КАМ качество...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 11 Сеп 2015, 8:20

doomy525 написа:Southpaw :bowdown:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Старшен филм! Много обичам когато трейлъра показва много, но след като изглеждаш филма да си кажеш: В трейлъра едва загатват какво би се случило, а в същност филма да е само около още 100 пъти по-добър! С две ръце! Задължителен!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 18 Сеп 2015, 21:47

speeder88 написа:

Старшен филм! Много обичам когато трейлъра показва много, но след като изглеждаш филма да си кажеш: В трейлъра едва загатват какво би се случило, а в същност филма да е само около още 100 пъти по-добър! С две ръце! Задължителен!

Пълно разочарование е филма за мен! Явно имах по-големи очаквания от видяното. Язък за лудата форма в която е влезнал Джейк, самият той признава, че ако трябва да поддържа такава форма в реалния си живот не би издържал. Направо все едно гледах римейк на Роки честно. Супер клеширан сюжет и през цялото време чакаш да се случи нещо ново, което не си гледал преди време в още десетки филма за бокс, но уви нямаше ново. През цялото време ходеше като бит и ебан, честно не съм виждал човек в такава форма на тялото да бъде толкова изтощен през целият филм , който показва доста месеци - в прайма си , в паденията си и после в завръщането си е все същия отпаднал и пребит човечец. Хайде в средата на филма разбирам, все пак скърби за жена си , съвсем нормално е да бъде като червей, ама в края на филма не мога да го разбера, уж влезна във форма и пак едвам ходи (по едно време ми идваше да тръгна да го хвана през ръка и да го преведа през улицата да не го блъснат). Явно си пести силите, не знам. И дебилната му каризма, и поведение изобщо не съвпадаше с визията му като цяло. Ааааа отделно от това ами тоя човечец май страдаше и от инсомния, което пак не се връзва със супер тялото. Толкова време го чаках тоя филм и накрая излезе ебати лайното! А Джейк след толкова много филми и особено "Врагът", ми е един от любимците. Актьорската игра разбира се е на адско ниво , не говоря само за формата в която е влезнал веднага след "Лешояда", но филма като цяло не струва. И к'во е т'ва име баси Southpaw (ЛЯВ ГАРД , а не ОБРАТЕН), като смени гарда в последната секунда за един ъперкът, пфу. Името изобщо не се връзва с историята, тъпотия голяма. Сори за негативния коментар, но много се афектирах от филма ... а какво очаквах. :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 19 Сеп 2015, 7:44

Fixxxer написа:
speeder88 написа:

Пълно разочарование е филма за мен! Явно имах по-големи очаквания от видяното. Язък за лудата форма в която е влезнал Джейк, самият той признава, че ако трябва да поддържа такава форма в реалния си живот не би издържал. Направо все едно гледах римейк на Роки честно. Супер клеширан сюжет и през цялото време чакаш да се случи нещо ново, което не си гледал преди време в още десетки филма за бокс, но уви нямаше ново. През цялото време ходеше като бит и ебан, честно не съм виждал човек в такава форма на тялото да бъде толкова изтощен през целият филм , който показва доста месеци - в прайма си , в паденията си и после в завръщането си е все същия отпаднал и пребит човечец. Хайде в средата на филма разбирам, все пак скърби за жена си , съвсем нормално е да бъде като червей, ама в края на филма не мога да го разбера, уж влезна във форма и пак едвам ходи (по едно време ми идваше да тръгна да го хвана през ръка и да го преведа през улицата да не го блъснат). Явно си пести силите, не знам. И дебилната му каризма, и поведение изобщо не съвпадаше с визията му като цяло. Ааааа отделно от това ами тоя човечец май страдаше и от инсомния, което пак не се връзва със супер тялото. Толкова време го чаках тоя филм и накрая излезе ебати лайното! А Джейк след толкова много филми и особено "Врагът", ми е един от любимците. Актьорската игра разбира се е на адско ниво , не говоря само за формата в която е влезнал веднага след "Лешояда", но филма като цяло не струва. И к'во е т'ва име баси Southpaw (ЛЯВ ГАРД , а не ОБРАТЕН), като смени гарда в последната секунда за един ъперкът, пфу. Името изобщо не се връзва с историята, тъпотия голяма. Сори за негативния коментар, но много се афектирах от филма ... а какво очаквах. :confused:

Абсолютно съм съгласен очаквах някакъв мега надъхващ филм ,но как да стане това като главния герой изглежда и се държи през целия филм като пребито куче. Иначе горе долу става за гледане :yes:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 19 Сеп 2015, 9:55

TNT написа:
Хаос написа:А който не е гледал Californication да си поправи веднага грешката... Много красиви жени и секс в едно...

+ 911 cabrio :bchug:

Вече съм на 3-ти сезон :yes: добре е, забавен е, много секс има ама 911-то много старо, че и с един фар :mhihi: В една серия си купи чисто ново Порше и му го откраднаха :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Сеп 2015, 13:56

Spoiler: По-нататък взима и по-ново :mhihi:

Последните епизоди от 3-ти сезон на House of cards са много силни :bowdown: :bowdown: :bowdown: Точно ми беше доскучал много и вчера изгледах сигурно 5-6 епизода.

Сега започват нови сезони на доста сериали. Ще има какво да се гледа. А за филм - чакам новия Star Wars. Гаранция ще са го осрали мощно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 22 Сеп 2015, 11:22

Изображение
Vacantion
добра комедийка, идеална за разпускане :)
Изображение
Transporter Refueled
Очаквах, че без Стейтъм няма да е същото, но филма е нещо като смесица от старите Транспортери и сериала .. :confused:
Според мен не си заслужава да се гледа на кино. :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Сеп 2015, 13:20

Ваканция-та е готино филмче, но силно препоръчвам ако някой не е гледал предишния филм - да го направи. Има много препратки и сходни сцени, които само като знаеш какво е било в предишния филм и са "по-смешни".

Иначе и така става за разпускане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 22 Сеп 2015, 13:57

Kris написа:Ваканция-та е готино филмче, но силно препоръчвам ако някой не е гледал предишния филм - да го направи. Има много препратки и сходни сцени, които само като знаеш какво е било в предишния филм и са "по-смешни".

Иначе и така става за разпускане.

А кой е предишния филм ? В IMDb не намерих свързани филми с този ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 22 Сеп 2015, 15:31

TNT написа: А за филм - чакам новия Star Wars. Гаранция ще са го осрали мощно :mhihi:

Аз силно се надявам да са го направили добре. Все пак всяка продукция на Дж. Дж. Абрамс е сполучлива, а и Стар Трек-а стана доста як.

Аватар

Мнение от Хаос » 22 Сеп 2015, 15:44

Брилиантен е меко казано.
Изображение

Дава въпросите към доста от отговорите, които имаме...
Изображение
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата