Киномания
Модератор: Общи модератори
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Киномания
За любителите на уестърните препоръчвам Ад на колела(Hell on wheels)
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Southpaw 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Днес май му е премиерата в UK
,чакам го в Замунда скоро

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- strongholder
- Потребител
-
- Кара: е60 530d '03
House of cards - уникален сериал с Кевин Спейси
Bogat-Beden написа:Днес май му е премиерата в UK
О, ще почакаме за замундата поне месец. Освен ако не го гледаш с КАМ качество...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
doomy525 написа:Southpaw

Старшен филм! Много обичам когато трейлъра показва много, но след като изглеждаш филма да си кажеш: В трейлъра едва загатват какво би се случило, а в същност филма да е само около още 100 пъти по-добър! С две ръце! Задължителен!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
speeder88 написа:doomy525 написа:Southpaw
![]()
![]()
![]()
Старшен филм! Много обичам когато трейлъра показва много, но след като изглеждаш филма да си кажеш: В трейлъра едва загатват какво би се случило, а в същност филма да е само около още 100 пъти по-добър! С две ръце! Задължителен!
Пълно разочарование е филма за мен! Явно имах по-големи очаквания от видяното. Язък за лудата форма в която е влезнал Джейк, самият той признава, че ако трябва да поддържа такава форма в реалния си живот не би издържал. Направо все едно гледах римейк на Роки честно. Супер клеширан сюжет и през цялото време чакаш да се случи нещо ново, което не си гледал преди време в още десетки филма за бокс, но уви нямаше ново. През цялото време ходеше като бит и ебан, честно не съм виждал човек в такава форма на тялото да бъде толкова изтощен през целият филм , който показва доста месеци - в прайма си , в паденията си и после в завръщането си е все същия отпаднал и пребит човечец. Хайде в средата на филма разбирам, все пак скърби за жена си , съвсем нормално е да бъде като червей, ама в края на филма не мога да го разбера, уж влезна във форма и пак едвам ходи (по едно време ми идваше да тръгна да го хвана през ръка и да го преведа през улицата да не го блъснат). Явно си пести силите, не знам. И дебилната му каризма, и поведение изобщо не съвпадаше с визията му като цяло. Ааааа отделно от това ами тоя човечец май страдаше и от инсомния, което пак не се връзва със супер тялото. Толкова време го чаках тоя филм и накрая излезе ебати лайното! А Джейк след толкова много филми и особено "Врагът", ми е един от любимците. Актьорската игра разбира се е на адско ниво , не говоря само за формата в която е влезнал веднага след "Лешояда", но филма като цяло не струва. И к'во е т'ва име баси Southpaw (ЛЯВ ГАРД , а не ОБРАТЕН), като смени гарда в последната секунда за един ъперкът, пфу. Името изобщо не се връзва с историята, тъпотия голяма. Сори за негативния коментар, но много се афектирах от филма ... а какво очаквах.

Fixxxer написа:speeder88 написа:doomy525 написа:Southpaw
![]()
![]()
![]()
Пълно разочарование е филма за мен! Явно имах по-големи очаквания от видяното. Язък за лудата форма в която е влезнал Джейк, самият той признава, че ако трябва да поддържа такава форма в реалния си живот не би издържал. Направо все едно гледах римейк на Роки честно. Супер клеширан сюжет и през цялото време чакаш да се случи нещо ново, което не си гледал преди време в още десетки филма за бокс, но уви нямаше ново. През цялото време ходеше като бит и ебан, честно не съм виждал човек в такава форма на тялото да бъде толкова изтощен през целият филм , който показва доста месеци - в прайма си , в паденията си и после в завръщането си е все същия отпаднал и пребит човечец. Хайде в средата на филма разбирам, все пак скърби за жена си , съвсем нормално е да бъде като червей, ама в края на филма не мога да го разбера, уж влезна във форма и пак едвам ходи (по едно време ми идваше да тръгна да го хвана през ръка и да го преведа през улицата да не го блъснат). Явно си пести силите, не знам. И дебилната му каризма, и поведение изобщо не съвпадаше с визията му като цяло. Ааааа отделно от това ами тоя човечец май страдаше и от инсомния, което пак не се връзва със супер тялото. Толкова време го чаках тоя филм и накрая излезе ебати лайното! А Джейк след толкова много филми и особено "Врагът", ми е един от любимците. Актьорската игра разбира се е на адско ниво , не говоря само за формата в която е влезнал веднага след "Лешояда", но филма като цяло не струва. И к'во е т'ва име баси Southpaw (ЛЯВ ГАРД , а не ОБРАТЕН), като смени гарда в последната секунда за един ъперкът, пфу. Името изобщо не се връзва с историята, тъпотия голяма. Сори за негативния коментар, но много се афектирах от филма ... а какво очаквах.
Абсолютно съм съгласен очаквах някакъв мега надъхващ филм ,но как да стане това като главния герой изглежда и се държи през целия филм като пребито куче. Иначе горе долу става за гледане

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
TNT написа:Хаос написа:А който не е гледал Californication да си поправи веднага грешката... Много красиви жени и секс в едно...
+ 911 cabrio
Вече съм на 3-ти сезон

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spoiler: По-нататък взима и по-ново
Последните епизоди от 3-ти сезон на House of cards са много силни
Точно ми беше доскучал много и вчера изгледах сигурно 5-6 епизода.
Сега започват нови сезони на доста сериали. Ще има какво да се гледа. А за филм - чакам новия Star Wars. Гаранция ще са го осрали мощно

Последните епизоди от 3-ти сезон на House of cards са много силни

Сега започват нови сезони на доста сериали. Ще има какво да се гледа. А за филм - чакам новия Star Wars. Гаранция ще са го осрали мощно

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!

Vacantion
добра комедийка, идеална за разпускане

Transporter Refueled
Очаквах, че без Стейтъм няма да е същото, но филма е нещо като смесица от старите Транспортери и сериала ..

Според мен не си заслужава да се гледа на кино.

Ваканция-та е готино филмче, но силно препоръчвам ако някой не е гледал предишния филм - да го направи. Има много препратки и сходни сцени, които само като знаеш какво е било в предишния филм и са "по-смешни".
Иначе и така става за разпускане.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Kris написа:Ваканция-та е готино филмче, но силно препоръчвам ако някой не е гледал предишния филм - да го направи. Има много препратки и сходни сцени, които само като знаеш какво е било в предишния филм и са "по-смешни".
А кой е предишния филм ? В IMDb не намерих свързани филми с този ?

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
TNT написа: А за филм - чакам новия Star Wars. Гаранция ще са го осрали мощно
Аз силно се надявам да са го направили добре. Все пак всяка продукция на Дж. Дж. Абрамс е сполучлива, а и Стар Трек-а стана доста як.
Брилиантен е меко казано.

Дава въпросите към доста от отговорите, които имаме...

Дава въпросите към доста от отговорите, които имаме...

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!