Киномания
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Киномания
Аз почнах случайно Person of interest ама не ме грабна в началото и до там. Сега да потърся друг че няма какво да гледам
е Семейство Сопрано е невероятен сериал - гангстерски
Преди 2-3 години го бях гледал и ми се гледа подобен ама..Баншито беше супер и оттогава няма някой интересен като него, освен от другите които съм пропуснал да видя кой ще ми хареса 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ОО ,,да и Person of interest пробвах,ама паузирам ли няколко пъти още на първи епизод ,ясна е раутата
Сопранотата не остарЕ ли ,дали сериала
,ще пробвам пак с Моста (скандинавския вариант)
Сопранотата не остарЕ ли ,дали сериала

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Хаос написа:А който не е гледал Californication да си поправи веднага грешката... Много красиви жени и секс в едно...
+ 911 cabrio

Като става въпрос за сериали, не знам дали е споменат по-напред, но - Gotham.
За феновете на Batman, а и не само, мисля е сполучлив вариант.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Новия сезон на Ханибал ми е много скучен. Особено последните епизоди са 1 към 1 с филмите и знам какво ще стане
House of cards и при него след 1-ви сезон не е толкова интересно.
Вчера гледах Mad Max. Не съм сигурен какво трябваше да очаквам от такъв филм, но ми беше много тъп
Гледах също и Runner с Никълък Кейдж. Един от любимите ме актьори е, но пак беше много тъп

Вчера гледах Mad Max. Не съм сигурен какво трябваше да очаквам от такъв филм, но ми беше много тъп

Гледах също и Runner с Никълък Кейдж. Един от любимите ме актьори е, но пак беше много тъп

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
MapkoB написа:Като става въпрос за сериали, не знам дали е споменат по-напред, но - Gotham.
+1 Чакаме втория сезон.
Също Daredevil и донякъде Flash.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Lucifer
http://www.imdb.com/title/tt4052886/
Приятни изненадан, доста свежо сериалче ще се окаже, за сега само пилотен епизод са пуснали и е изключително забавен.
Гледа се на един дъх и го препоръчвам.
http://www.imdb.com/title/tt4052886/
Приятни изненадан, доста свежо сериалче ще се окаже, за сега само пилотен епизод са пуснали и е изключително забавен.
Гледа се на един дъх и го препоръчвам.
TNT написа:Новия сезон на Ханибал ми е много скучен. Особено последните епизоди са 1 към 1 с филмите и знам какво ще станеHouse of cards и при него след 1-ви сезон не е толкова интересно.
Вчера гледах Mad Max. Не съм сигурен какво трябваше да очаквам от такъв филм, но ми беше много тъп![]()
Нормално да е 1:1 с филмите защото и двата (филмите и сериалът) са правени по книгите носещите имената. И филмите, и сериалът за мен са шедьоври и трябва да се гледат не един път за да се усетят. Адмирации за сериала , много добре разгърнат и подробно изобразен. Вярно на места е малко муден, даже сякаш гледаш театър на моменти с начина по който разговарят всички, но може би това му е чара. А за актьорският състав от Антъни Хопкинс и Мадс Микелсен (като Ханибал) , мисля че няма какво да се каже, имената сами говорят за себе си. Ако сте гледали филмите - Мълчанието на Агнетата, Ханибал, Червеният Дракон, задължително е да видите и сериала Ханибал! Препоръчвам и обещавам, че ще останете впечатлени и доволни! Особено последната серия е много приятна

Също и за House of cards грешиш, това е може би първият сериал за мен , който да надскача летвата с всеки следващ сезон. Абсолютно с всеки! Както казах по горе в темата , феновете на Спейси ще се подмокрят, а не-феновете ще видят за какъв талант/актьор говоря. Не знам как си ги гледал тези сериали, но явно си е до "вкус приятел няма" или до нагласа за такъв жанр. Нещо и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!". Така поне си мисля де

Препоръчвам The Best Offer , страхотен и интересен сюжет , супер лесно се гледа , лек и приятен филм с очаквано неочаквана развръзка. Загадъчно романтична драма. Джофри Ръш е брилянтен в актьорската си игра, както в Карибски Пирати. Ще ви хареса, сигурен съм, enjoy.

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Нека се включа и аз с "Черният списък" ( The Blacklist ), определено ме грабна и то с много. Всяка вечер гледам по 3 серии
Дявол на доброто също е супер. Свалил съм и "Arrow", гледах само първа серия и ми хареса.
Някой да е гледал Hell on wheels? Изтеглих първите 3 серии, но още не съм го преслушал?
Както и Killjoys, свалих, но не съм гледал. Мнения?

Дявол на доброто също е супер. Свалил съм и "Arrow", гледах само първа серия и ми хареса.
Някой да е гледал Hell on wheels? Изтеглих първите 3 серии, но още не съм го преслушал?
Както и Killjoys, свалих, но не съм гледал. Мнения?
SHARK-а му е майката!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
един + за Lie to me ,интересен е
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
Fixxxer написа: и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!"
Защото в последните години наистина е тъпкано със страшно тъпи филми и сериали

TNT написа:Fixxxer написа: и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!"
Защото в последните години наистина е тъпкано със страшно тъпи филми и сериалиПо-приятно ми е да гледам някой стар филм за втори път, отколкото някой нов и да ми е тъпо
Не това ми беше мисълта, иначе си прав, така е. От 100 филма 5-10 максимум да са читави. Но мисълта ми беше , че темата се отнася за самия филм, кой с какво го е впечатлил и кое му е харесало или не в него, за да видят другите дали си заслужава или не гледането му. Явно на народа не му се занимава да се обяснява и е по-лесно да напише, че филмът е тъп, което е много относително, за мен е тъп, но за теб е супер или обратното. Важното е да се напише защо е тъп/умен и така малко по малко ще се направят доста анализи на доста филми и всеки ще може да черпи информация от самата тема, вместо да си губи 2 часа в откриването, че е тъп. И като напишеш името в търсачката на темата ще ти излезнат поне един коментар с някакво ревю на филма, който искаш да гледаш. Поне с такова впечатление останах от началото на темата.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Така е, но ще има и спойлери, ако обясня защо е тъп.
Някой гледа ли сериала True Detective? Почти изгледах House of cards и май това ще е следващия.
Някой гледа ли сериала True Detective? Почти изгледах House of cards и май това ще е следващия.

Може да се обясни и без спойлери
Относно True Detective е може би иновация из сериалите или поне за мен е. Първи сезон е с Матю Макхонахи , който е невероятно преобразен и отдаден в ролята си (ако си го гледал в Купувачите от Далас , ще знаеш за какво говоря), а партньорът му е Уди Харелсън, като главните актьори. Докато при втори сезон е съвсем друга история и други актьори и персонажи, тук ще видиш Колин Фарел и Рейчъл Макадамс. Сега очаквам 3-ти сезон с огромно нетърпение за да видя каква ще бъде новата история и кои ще са актьорите. Може би тази смяна на атьорския състав и историите , го прави толкова интересен. А м/у другото саундракът е много брутален! Като цяло си заслужава , може малко да те издразни това , че не е толкова динамичен , а повече меланхоличен.

Последна промяна Fixxxer на 02 Сеп 2015, 19:40, променена общо 1 път