Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: Киномания

Мнение от ryan83 » 10 Авг 2015, 20:22

Аз почнах случайно Person of interest ама не ме грабна в началото и до там. Сега да потърся друг че няма какво да гледам :mhihi: е Семейство Сопрано е невероятен сериал - гангстерски :smoke: Преди 2-3 години го бях гледал и ми се гледа подобен ама..Баншито беше супер и оттогава няма някой интересен като него, освен от другите които съм пропуснал да видя кой ще ми хареса :)
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Авг 2015, 20:28

ОО ,,да и Person of interest пробвах,ама паузирам ли няколко пъти още на първи епизод ,ясна е раутата
Сопранотата не остарЕ ли ,дали сериала :lol: ,ще пробвам пак с Моста (скандинавския вариант)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Авг 2015, 11:55

Хаос написа:А който не е гледал Californication да си поправи веднага грешката... Много красиви жени и секс в едно...

+ 911 cabrio :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 12 Авг 2015, 21:57

Като става въпрос за сериали, не знам дали е споменат по-напред, но - Gotham.
За феновете на Batman, а и не само, мисля е сполучлив вариант.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 26 Авг 2015, 14:42

Новия сезон на Ханибал ми е много скучен. Особено последните епизоди са 1 към 1 с филмите и знам какво ще стане :no: House of cards и при него след 1-ви сезон не е толкова интересно.

Вчера гледах Mad Max. Не съм сигурен какво трябваше да очаквам от такъв филм, но ми беше много тъп :dunno:

Гледах също и Runner с Никълък Кейдж. Един от любимите ме актьори е, но пак беше много тъп :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Авг 2015, 15:02

MapkoB написа:Като става въпрос за сериали, не знам дали е споменат по-напред, но - Gotham.
За феновете на Batman, а и не само, мисля е сполучлив вариант.

+1 Чакаме втория сезон.

Също Daredevil и донякъде Flash.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Авг 2015, 8:04

Lucifer
http://www.imdb.com/title/tt4052886/
Приятни изненадан, доста свежо сериалче ще се окаже, за сега само пилотен епизод са пуснали и е изключително забавен.
Гледа се на един дъх и го препоръчвам.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 29 Авг 2015, 21:29

TNT написа:Новия сезон на Ханибал ми е много скучен. Особено последните епизоди са 1 към 1 с филмите и знам какво ще стане :no: House of cards и при него след 1-ви сезон не е толкова интересно.

Вчера гледах Mad Max. Не съм сигурен какво трябваше да очаквам от такъв филм, но ми беше много тъп :dunno:

Гледах също и Runner с Никълък Кейдж. Един от любимите ме актьори е, но пак беше много тъп :no:

Нормално да е 1:1 с филмите защото и двата (филмите и сериалът) са правени по книгите носещите имената. И филмите, и сериалът за мен са шедьоври и трябва да се гледат не един път за да се усетят. Адмирации за сериала , много добре разгърнат и подробно изобразен. Вярно на места е малко муден, даже сякаш гледаш театър на моменти с начина по който разговарят всички, но може би това му е чара. А за актьорският състав от Антъни Хопкинс и Мадс Микелсен (като Ханибал) , мисля че няма какво да се каже, имената сами говорят за себе си. Ако сте гледали филмите - Мълчанието на Агнетата, Ханибал, Червеният Дракон, задължително е да видите и сериала Ханибал! Препоръчвам и обещавам, че ще останете впечатлени и доволни! Особено последната серия е много приятна :mrgreen:
Също и за House of cards грешиш, това е може би първият сериал за мен , който да надскача летвата с всеки следващ сезон. Абсолютно с всеки! Както казах по горе в темата , феновете на Спейси ще се подмокрят, а не-феновете ще видят за какъв талант/актьор говоря. Не знам как си ги гледал тези сериали, но явно си е до "вкус приятел няма" или до нагласа за такъв жанр. Нещо и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!". Така поне си мисля де :mhihi: , може и да си въобразявам, нищо лично към никого ей, просто изразявам мнение. 8)
Препоръчвам The Best Offer , страхотен и интересен сюжет , супер лесно се гледа , лек и приятен филм с очаквано неочаквана развръзка. Загадъчно романтична драма. Джофри Ръш е брилянтен в актьорската си игра, както в Карибски Пирати. Ще ви хареса, сигурен съм, enjoy. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 29 Авг 2015, 22:05

Нека се включа и аз с "Черният списък" ( The Blacklist ), определено ме грабна и то с много. Всяка вечер гледам по 3 серии :mhihi:
Дявол на доброто също е супер. Свалил съм и "Arrow", гледах само първа серия и ми хареса.
Някой да е гледал Hell on wheels? Изтеглих първите 3 серии, но още не съм го преслушал?
Както и Killjoys, свалих, но не съм гледал. Мнения?
SHARK-а му е майката!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Авг 2015, 10:06

един + за Lie to me ,интересен е
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 31 Авг 2015, 0:14

Fixxxer написа: и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!"

Защото в последните години наистина е тъпкано със страшно тъпи филми и сериали :dunno: По-приятно ми е да гледам някой стар филм за втори път, отколкото някой нов и да ми е тъпо :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 01 Сеп 2015, 16:13

TNT написа:
Fixxxer написа: и самата тема се превърна от "Да споделим кой филм и с какво ни е впечатлил" в "Не глейте тойъ филм , 'щото е мноо тъп!"

Защото в последните години наистина е тъпкано със страшно тъпи филми и сериали :dunno: По-приятно ми е да гледам някой стар филм за втори път, отколкото някой нов и да ми е тъпо :lol:

Не това ми беше мисълта, иначе си прав, така е. От 100 филма 5-10 максимум да са читави. Но мисълта ми беше , че темата се отнася за самия филм, кой с какво го е впечатлил и кое му е харесало или не в него, за да видят другите дали си заслужава или не гледането му. Явно на народа не му се занимава да се обяснява и е по-лесно да напише, че филмът е тъп, което е много относително, за мен е тъп, но за теб е супер или обратното. Важното е да се напише защо е тъп/умен и така малко по малко ще се направят доста анализи на доста филми и всеки ще може да черпи информация от самата тема, вместо да си губи 2 часа в откриването, че е тъп. И като напишеш името в търсачката на темата ще ти излезнат поне един коментар с някакво ревю на филма, който искаш да гледаш. Поне с такова впечатление останах от началото на темата. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 01 Сеп 2015, 16:53

Така е, но ще има и спойлери, ако обясня защо е тъп.

Някой гледа ли сериала True Detective? Почти изгледах House of cards и май това ще е следващия.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 01 Сеп 2015, 21:20

Може да се обясни и без спойлери ;) Относно True Detective е може би иновация из сериалите или поне за мен е. Първи сезон е с Матю Макхонахи , който е невероятно преобразен и отдаден в ролята си (ако си го гледал в Купувачите от Далас , ще знаеш за какво говоря), а партньорът му е Уди Харелсън, като главните актьори. Докато при втори сезон е съвсем друга история и други актьори и персонажи, тук ще видиш Колин Фарел и Рейчъл Макадамс. Сега очаквам 3-ти сезон с огромно нетърпение за да видя каква ще бъде новата история и кои ще са актьорите. Може би тази смяна на атьорския състав и историите , го прави толкова интересен. А м/у другото саундракът е много брутален! Като цяло си заслужава , може малко да те издразни това , че не е толкова динамичен , а повече меланхоличен.
Последна промяна Fixxxer на 02 Сеп 2015, 19:40, променена общо 1 път

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 02 Сеп 2015, 12:19

Mr Robot
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата