Споделете мнение!!!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 525 DA
Споделете мнение!!!
Здравейте,пускам нова тема(незнам за съществуваща такава)понеже ми предстои пътуване до Скандинавието(*3700 км.),та моля за мнения от всякакъв род,за това какво трябва да подготвя и обърна внимание за такъв дълъг трип?Колата в момента е в бокса за смяна на ролки и ремъци,филтри,масла...така че всякакви съвети,ще са ми от полза
)) Благодаря.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Споделете мнение!!!
Вихровите клапи ако не си ги махнал ?! 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
ивчо написа:Вихровите клапи ако не си ги махнал ?!
Премахнах ги неотдавна,но не съм очарован,или си втълпявам за това,че колата загуби от вървежа си.Обмислям покупка на нов колектор.
3700 в едната посока предполагам.
На дълъг път от време оно най-важно си е колелата на каляската да издържат и особено ако ще е повечко натоварена ,така че добри гуми но не само като грайфер ами и като ДОТ.Лятно време - охладителна течност ниво и качество .Другото е стандарт , резервни крушки плюс инструмент за смяна при любимия модел,резервно колело и крик.Успех.
На дълъг път от време оно най-важно си е колелата на каляската да издържат и особено ако ще е повечко натоварена ,така че добри гуми но не само като грайфер ами и като ДОТ.Лятно време - охладителна течност ниво и качество .Другото е стандарт , резервни крушки плюс инструмент за смяна при любимия модел,резервно колело и крик.Успех.
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:3700 в едната посока предполагам.
Благодаря,3700 км в посока да.Гумите смятам,че са в състояние ДОТа им е 2012 РънФлат...Резервните крушки са прекрасна идея,като се има в предвид,че вече съм сменял двата ринга.А за крика и резервната гума се погрижих(2 години без,ми бяха достатъчни).
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Карай си и не го мисли толкова. Колко повече го мислиш толкова повече ще се вкарваш в някакви филми. Ако има нещо да се чупи, като стане белята тогава го мислиш. Иначе ще си изгубиш кефа от шофирането на отиване.
За всеки случай през пътя си пусни от скритото меню темп на водата
това е най-важното и ще го хванеш в крачка - другото е дреболия 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Нещо, което задължително ще си взема да имам в колата, е от тези течности, коiто се пускат през винтила в гумата при спукване.
Миналата седмица настъпих 10тина сантиметров пирон на тракия. Разбира се бях си в България закарах я до близкия град леко и не сменях гума, но на дълъг път според мен е добре да имаш такова на удобно място, защото понякога да кажем през нощта надали ще е много комфортно да извадиш всичкия багаж на магистралата (неосветено място), за да смениш гумата ако има такова спукване
Миналата седмица настъпих 10тина сантиметров пирон на тракия. Разбира се бях си в България закарах я до близкия град леко и не сменях гума, но на дълъг път според мен е добре да имаш такова на удобно място, защото понякога да кажем през нощта надали ще е много комфортно да извадиш всичкия багаж на магистралата (неосветено място), за да смениш гумата ако има такова спукване

- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
k.milanov написа:Нещо, което задължително ще си взема да имам в колата, е от тези течности, коiто се пускат през винтила в гумата при спукване.

- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
[quote="doomy525"]За всеки случай през пътя си пусни от скритото меню темп на водата
това е най-важното и ще го хванеш в крачка - другото е дреболия
[/quo
Да колега то това си ми е като навик от филма с термостатите :Д :Д

Да колега то това си ми е като навик от филма с термостатите :Д :Д

- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Ако си правил някакви не оторизирани технически промени, които се виждат отвън, е добре да възстановиш оригинала.
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
yordanovdir написа:Ако си правил някакви не оторизирани технически промени, които се виждат отвън, е добре да възстановиш оригинала.
Не по колата отвън нищо не е пипано..не съм фен на окрасяването,нали за това сме избрали този модел,заради това как изглежда.Замислям се върху това какви резервни части ми биха били нужни ако се наложи,понеже в Норвегия цените не се коментират !!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
djerityyy написа:yordanovdir написа:Ако си правил някакви не оторизирани технически промени, които се виждат отвън, е добре да възстановиш оригинала.
Не по колата отвън нищо не е пипано..не съм фен на окрасяването,нали за това сме избрали този модел,заради това как изглежда.Замислям се върху това какви резервни части ми биха били нужни ако се наложи,понеже в Норвегия цените не се коментират !!!
Вземи един двигател и едни скорости и не се притеснявай

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
adovet написа:djerityyy написа:yordanovdir написа:Ако си правил някакви не оторизирани технически промени, които се виждат отвън, е добре да възстановиш оригинала.
Хахахаххахаха, докторе ти го застреля от упор

По темата, колега не се впрягай чак толкова де, няма да пътуваш до луната все пак, ако си поддържаш колата както трябва, всичко ще е наред !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
netmurder написа:adovet написа:djerityyy написа:yordanovdir написа:Ако си правил някакви не оторизирани технически промени, които се виждат отвън, е добре да възстановиш оригинала.
Хахахаххахаха, докторе ти го застреля от упор![]()
![]()
![]()
По темата, колега не се впрягай чак толкова де, няма да пътуваш до луната все пак, ако си поддържаш колата както трябва, всичко ще е наред !!!
Aве то и аз това му казвам на колегата, ама нещо много се филмира човека
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2