Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 320D
Мечтае да кара: 850

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от el lobo » 25 Апр 2015, 15:10

M-coupe написа:Комонрейл е :yes:

а има ли пеперуди като на 320д?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Апр 2015, 16:47

Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Апр 2015, 17:02

Atanas328 написа:,просто си е надценка за един м пакет дето е 800-900 лева с боядисването

личи отдалече, че знаеш, какво включва ///М пакета и какво значи той за теб :wave: :yes:

hint: не са само броните и праговете ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 25 Апр 2015, 17:36

el lobo написа:
M-coupe написа:Комонрейл е :yes:

а има ли пеперуди като на 320д?

Автомобила е със стария мотор - ГНП!!!
Не е комънрейл!!!

M74D20U0

Bauzeit -
Bauart 4 Zylinder, 24 Ventile, Reihe,
Hubraum 1950 cm³
Leistung 85 kW (116 PS) bei 4000 U⁄min
Drehmoment 265 Nm bei 1750 U⁄min
Verdichtung 19:1
Bohrung x Hub 84 mm x 88 mm
Treibstoff Diesel

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 25 Апр 2015, 17:42

Bavarcho написа:Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили

Да,брат,точно ! Писано е каско и гражданска като огромен +, а то може да е до следващия месец или до края на годината макс.Така,че без него няма да минеш.Тоя 2ри комплект джанти 16ки със зимни гуми също какво толкова го издигате ? Те почти всички коли се продават така,просто на повечето не го пише като важен факт,по скоро си е задължително ,а и да няма за 250-300 лева се намира,но до зимата има време.Относно другите консумативи ,колкото и да е писано,че е обслужена и перфектна колата,са просто думи,със сигурност ще се намери нещо да се смени и оправи.Такова качваш се и караш за мене го няма при 15 годишна кола.Като цяло повече празни приказки са писани за тая кола и незначителни като суми неща.
Ок м пакета е хубав,салона е готин и цялостно на снимки изглежда изпъната и запазена,но не струва 2к и повече отгоре на други идентични.А и тези дето са по 6500 ще ги вземете за 6к с регистрацията след уговорки,докато колегата от форума съм сигурен,че няма да направи значителен коментар по тази цена.Просто като е от форума колата,значи е нещо страшно и 100 пъти по-добро от тези по мобиле и карс.И със доста завишени цени.За мен това е неправилно,но всеки си има мнение.
Айде стига спам,давайте коли да коментираме , гледам темата преди 2 години всеки ден е имало дискусия за поне 5-6 автомобила :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от el lobo » 25 Апр 2015, 22:20

аз само не разбрах за 318 ката какъв е проблема - това че е стария мотор с ГНП , а не комонрейл , или цената е висока или е постна?Според мен си има не малко екстри , трябват й едни лети джанти 16-17 и лек коментар в цената , все пак е регистрирана което спестява известно време , а и според мен си изглежда истинска кола особено и за тия пари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 26 Апр 2015, 7:46

el lobo написа:аз само не разбрах за 318 ката какъв е проблема - това че е стария мотор с ГНП , а не комонрейл , или цената е висока или е постна?Според мен си има не малко екстри , трябват й едни лети джанти 16-17 и лек коментар в цената , все пак е регистрирана което спестява известно време , а и според мен си изглежда истинска кола особено и за тия пари

Няма проблем, че е със стария мотор, просто колегата твърде уверено те подведе.
Бих те посъветвал да потърсиш автомобил с новия мотор.
При варианта с ГНП има проблеми описани тук във форума.
При комънрейла имаш по- висок въртящ момент и малко по-икономичен.
17ки за този автомобил, по-скоро не.
В крайна сметка по картинка едва ли може да те посъветва някой повече.

Мога да те посъветвам да не бързаш и да се довериш на сервиз или познат запознат с марката.

Успех

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 26 Апр 2015, 10:19

Да ме извинява колегата :help: Аз това, че не е комонрейл си го знам от доста време, но да съм сигурен се разчетох из нета (на английски :mhihi: ) и се обърках :kuku:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от el lobo » 26 Апр 2015, 14:47

и аз разбрах че е стария модел с ГНП но просто много ме изкефи колата и я купих малко на късмет , дано не съжалявам много после :D

Потребител
Аватар

Мнение от krasimir1hristov » 26 Апр 2015, 17:59

Здравейте, колеги,

нов съм във форума и ми предстои избор на моя лична първа кола. Голям фен съм на марката и Ви моля за съвет и мнение, ако някой е ходил да гледа някоя от двете коли в Пловдив, или поне за мнение на първо четене...

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9h53c5

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9h53c5

Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е46 318Ci

Мнение от kpacKoOo » 26 Апр 2015, 19:45

Atanas328 написа:
Bavarcho написа:Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили

Да,брат,точно ! Писано е каско и гражданска като огромен +, а то може да е до следващия месец или до края на годината макс.Така,че без него няма да минеш.Тоя 2ри комплект джанти 16ки със зимни гуми също какво толкова го издигате ? Те почти всички коли се продават така,просто на повечето не го пише като важен факт,по скоро си е задължително ,а и да няма за 250-300 лева се намира,но до зимата има време.Относно другите консумативи ,колкото и да е писано,че е обслужена и перфектна колата,са просто думи,със сигурност ще се намери нещо да се смени и оправи.Такова качваш се и караш за мене го няма при 15 годишна кола.Като цяло повече празни приказки са писани за тая кола и незначителни като суми неща.
Ок м пакета е хубав,салона е готин и цялостно на снимки изглежда изпъната и запазена,но не струва 2к и повече отгоре на други идентични.А и тези дето са по 6500 ще ги вземете за 6к с регистрацията след уговорки,докато колегата от форума съм сигурен,че няма да направи значителен коментар по тази цена.Просто като е от форума колата,значи е нещо страшно и 100 пъти по-добро от тези по мобиле и карс.И със доста завишени цени.За мен това е неправилно,но всеки си има мнение.
Айде стига спам,давайте коли да коментираме , гледам темата преди 2 години всеки ден е имало дискусия за поне 5-6 автомобила :)

Какво се заядохте с колегата немога да разбера :dunno: лично според мен цената си е напълно нормална. Всеки сам си решава какво търси лично аз предпочитам да взема кола от човек от форума и поддържана отколкото от джамбаз вкарана от Италия и карана като за последно :yes:

el lobo написа:и аз разбрах че е стария модел с ГНП но просто много ме изкефи колата и я купих малко на късмет , дано не съжалявам много после :D

Честито колега :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Rosen_87 » 26 Апр 2015, 20:30

Здравейте колеги ако може да си дадете мнението за тази http://italicar.cars.bg/c872597 и няколко думи за двигателя и ще съм ви много благодарен.

Потребител
Аватар

Мнение от sonic86 » 26 Апр 2015, 21:02

Здравейте

Какво мислите за тази http://www.cars.bg/c1140002

Изглежда лачена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Апр 2015, 9:25

e39-тките не са ПО ТЕМАТА :no:

на м-пакетовия дизел не му виждам рекарото, иначе изглежда готино на снимки, може би трябва да се погледне :dunno:

автоматика, ако не се е чупил скоро --> ще се счупи, многократно коментиран, като слабо място!

и така...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към E46